handleidingen

Op deze pagina geeft Jaap Niezen
zijn schoonmaak gerelateerde
gedachten de vrije teugels.

Met de handleidingen van de Schoonmaakgoeroe maak je beter en efficiënter schoon.

Instructie Desinfecteren

Instructie Desinfecteren

Deze Instructie desinfecteren is er met name op gericht onnodig desinfecteren te voorkomen. En als je dan toch moet desinfecteren; doe het dan op een correcte manier.

Instructie Ramen Zemen

Instructie Ramen Zemen

Op deze pagina kun je zien hoe je op een handige manier je ramen zeemt met een glasmopsysteem. Deze instructie ramen zemen met het glasmop systeem is een handleiding om met meer gemak je ramen aan de binnenzijde streeploos schoon te maken. Met het glasmop systeem kun je ook perfect serres, glazen deuren en glaswanden zemen. De glasmop heeft een enorm vuilopnemend vermogen en zal na gebruik je glas streeploos op laten drogen.

Instructie Afstoffen

Instructie Afstoffen

Afstoffen ofwel het stofvrij maken van het oppervlak is de basis van schoonmaken. Een handig hulpmiddel hiervoor is de microvezel afstofhandschoen.

Instructie Marmer Schoonmaken

Instructie Marmer Schoonmaken

Een marmeren vloer blijft mooi als je hem goed schoonmaakt. Met deze Instructie marmer schoonmaken geniet jij van schoon marmer. Met weinig inspanning stralend schoon marmer.

Instructie Natuursteen Schoonmaken

Instructie Natuursteen Schoonmaken

Met de tips uit deze Instructie natuursteen schoonmaken weet je dat je kunt genieten van een stralend schone natuurstenen vloer. 4 eurocent voor het schoonmaken van 30m2 natuursteen? Ja en 4 keer sneller dan met mop of dweil op de ‘traditionele’ manier.