Filter zoekresultaat
Alle tips gelezen? Ga direct naar onze stap-voor-stap instructies

SCHOONMAAKTIP:

Wringen in een handomdraai zonder zere polsen

Als je last hebt van gewrichtsklachten is het uitwringen van een doek zwaar. Met een emmer met wringer, zoals de Rian miniwringer kun je pijnloos doekjes uitwringen.
Emmer met wringer

Een miniwringer verkleint de kans op polsklachten

Door gebruik te maken van de Rian emmer met wringer  verklein je de kans om het carpaal tunnelsyndroom (CTS) te krijgen. Voor mensen die helaas al een gewrichtsaandoening hebben is de Rian mini wringer op emmer een ideaal hulpmiddel om zelfredzaam te blijven.

Gebruik de Rian wringer met emmer, voor minder belasting van de polsen bij het uitwringen van een schoonmaakdoekje

Emmer met wringer

emmer met wringerWat is er simpeler dan het uitwringen van een schoonmaakdoekje. Inderdaad een simpele handeling die je vele malen per dag uitvoert zonder er bij na te denken.

Echter als je lichamelijke klachten zoals RSI of reuma hebt dan is het uitwringen van een doek een pijnlijke of zelfs onmogelijke aangelegenheid. Het zijn vaak de normale handelingen in het dagelijkse leven, privé of beroepsmatig, die enorme problemen kunnen vormen bij een chronische of tijdelijke blessure

Ontlasten zere polsen bij reumatische klachten

Veel gehoorde klachten van mensen met reumatische aandoeningen:

– Dingen uitwringen gaat totaal niet meer. Vreselijk pijn in handen en polsen. Na aanschaf Rian mini wringer zijn klachten afgenomen. Ik kan nu gelukkig weer mijn wc zelf schoonmaken.

– Zodra ik iets uitwring heb ik daarna een ontstoken duimgewricht en zere polsen. Ik doe dus geen dingen meer waar ik iets voor moet uitwringen.

-Bij mij veroorzaakte het uitwringen van vaatdoekjes enz pijn in polsen en vingers, had ik daardoor gewoon de kracht niet.

-ik heb al 8 jaar een handwringertje, en ik heb er heel veel profijt van. Ik heb zeer ernstige r.a. en kan dus heel slecht wringen

Er zijn methodes om een schoonmaakdoekje op een meer ergonomische manier uit te wringen. Het is echter beter om helemaal geen doekje met de hand uit te wringen. Het beste kun je een Rian emmer met wringer gebruiken voor het uitwringen van schoonmaak- en microvezeldoekjes.

Een miniwringer zorgt er voor dat je op een meer ergonomisch verantwoorde manier doekjes uitwringt. Ook al heb je nog geen last van je polsen, gebruik maken van een mini wringer is gewoon de beste wringmethode, ook ter voorkomen van klachten.

emmer met wringerBen je professioneel schoonmaker? Ga dan tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden eens tellen hoe vaak je een doekje uitwringt. Wil je nog jaren je werk met plezier uit kunnen voeren zonder klachten? Dan is het gebruik van bijvoorbeeld een Rian miniwringer een uitkomst om klachten te voorkomen.

Is een Rian miniwringer geschikt voor professioneel gebruik?

Gebruik maken van een Rian miniwringer

Een Rian miniwringer is juist geschikt voor professioneel gebruik. De wringer is handgebouwd in Nederland en bestaat uit degelijke onderdelen. Professioneel schoonmaken is zwaar werk. Het handmatig uitwringen van doeken veroorzaakt bij bijna iedere schoonmaker pols en of schouderklachten. Maak je gebruik van een miniwringer voor het uitwringen van doeken dan help je dit soort klachten te voorkomen. De Rian miniwringer Pro is het meest geschikt voor professioneel gebruik.

Vorige

schoonmaken met interieur mop