Over ons

Schoonmaakgoeroe.nl is hét portaal voor iedereen die beter en vooral gemakkelijker het interieur, sanitair en de vloer wil schoonmaken, en eindelijk de oplossing biedt voor een schone omgeving.

Door de professionele achtergrond van oprichter Jaap Niezen komt u alles te weten over schoonmaken. En dat er veel meer bij ‘poetsen’ komt kijken dat u ooit had verwacht.

Schoonmaakgoeroe.nl is ontstaan vanuit een groothandel in professionele schoonmaakartikelen. Dat betekent voor u schoonmaken met alleen de allerbeste producten, waardoor uw huis er fris en schoon uit zal zien. Als consument heeft u over het algemeen geen toegang tot professionele schoonmaakartikelen en krijgt u geen uitleg over de fijne kneepjes van het vak.
Bij Schoonmaakgoeroe krijgt u dit wel!

Via deze website heeft u toegang tot de beste materialen en middelen voor het schoonmaken van uw huis, bedrijf, etc. Schoonmaakgoeroe biedt deskundig en vakkundig advies op maat en verkoopt schoonmaakproducten voor een goede prijs.

Milieubewust

Bijkomend voordeel is dat het grootste gedeelte van de aangeboden schoonmaakmiddelen ecologisch verantwoord is. Op deze website vindt u filmpjes, foto’s en tips om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken bij het schoonmaken. Door de reële voorstelling van zaken (wondermiddelen bestaan niet en schoonmaken is nu eenmaal niet de leukste klus), wordt het u een stuk gemakkelijker gemaakt. Hierdoor zal schoonmaken een stuk plezieriger en eenvoudiger worden. En wie wil dat nu niet!? Via de webwinkel kunt u materialen en schoonmaakmiddelen vinden van alleen de beste kwaliteit (A-kwaliteit) uit de professionele reinigingsbranche. De meeste artikelen zijn van degelijk Duits fabrikaat, waaronder: Buzil, Hako, Haug en Vermop.

Oprichter Jaap Niezen

Al jaren geef ik via de SVS (Vakopleiding Schoonmaken) les binnen ziekenhuizen en schoonmaakbedrijven hoe je professioneel schoonmaakt. Veel van mijn cursisten geven aan dat ze thuis ook graag professionele schoonmaakmiddelen zouden willen gebruiken. Ze merken en zien dus duidelijk verschil met de ‘reguliere’ schoonmaakproducten.

Vervelende klus

Door veel mensen, inclusief mijzelf, wordt schoonmaken vaak als een als een lastige en vervelende klus beschouwd. Toch is deze klus voor mij gemakkelijker dan voor veel anderen. Ik kan immers gebruik maken van professionele schoonmaakproducten en materialen. Deze middelen en materialen zijn nu via de webshop ook voor u toegankelijk.

De juiste tips en middelen

Naast het lesgeven ben ik zelfstandig ondernemer in hart en nieren. Ik combineer Groningse nuchterheid en zakelijkheid met passie en bezieling. Door mijn omgeving word ik regelmatig benaderd met vragen over schoonmaken. Dit was voor mij dé aanleiding om www.schoonmaakgoeroe.nl op te richten. Met de juiste tips en middelen wordt het veel gemakkelijker om het huis schoon te houden.

Vanuit mijn visie ‘mensen doen zaken met mensen’, werk ik al jaren en het uitwisselen van kennis staat bij mij dan ook hoog in het vaandel. Hebt u vragen of juist een goede tip? Plaats ze op mijn website en geef ook uw kennis door.

Hartelijke groet,

Jaap Niezen