Filter zoekresultaat

Over Ons.

Schoonmaakgoeroe: Alles om thuis en binnen je bedrijf goed schoon te maken.

Schoonmaakgoeroe.nl is een webwinkel die zicht richt op professionele kwaliteit schoonmaakproducten en kwaliteitsproducten voor persoonlijke verzorging.

Daarnaast is Schoonmaakgoeroe een bron van informatie voor iedereen die beter en vooral gemakkelijker de huiskamer, het kantoor, het toilet, de badkamer en de vloer wil schoonmaken. Schoonmaakgoeroe heeft de oplossing voor een écht schone omgeving.

Wanneer je thuis of binnen je bedrijf werkt met de beste producten op de markt is dat een prettige ervaring. Schoonmaken wordt prettiger, minder belastend voor je lichtaam en het gaat sneller dan je gewend bent.

Bij Schoonmaakgoeroe doen we niet aan wonderen, wel aan verwonderen. Oftewel verbazen dat schoonmaken zoveel makkelijker en met een beter eindresultaat kan.

eco-bewust-schoonmaken


Bij Schoonmaakgoeroe zijn de technieken en materialen die gebruikt worden binnen de professionele schoonmaak vertaald naar: hoe kan ik mijn huis of bedrijf met minder inspanning beter schoonmaken en schoon houden.

Dat we allemaal het liefst in een schoon huis wonen en in een schoon bedrijf werken spreekt voor zich. Schoonmaakgoeroe heeft hiervoor goede professionele middelen.


Binnen de professionele schoonmaak worden professionele schoonmaakmiddelen en materialen gebruikt om tot een goed schoonmaak resultaat te komen. Want professionele middelen werken nou eenmaal beter en sneller dan huishoudelijke middelen. Bij schoonmaakgoeroe kun je onder andere terecht voor ed de professionele schoonmaakmiddelen en materialen van: Evika, Vermop, Vikan, Wecovi, Unger en Sanimaid. Deze producten staan garant voor een schoner huis of bedrijf. Bovendien zijn onze producten eco bewust.

De praktijk van alle dag

Kijk in het gemiddelde keukenkastje en een supermarkt aan schoonmaakmiddelen komt je tegemoet. Veel mensen geloven de claims van tv-reclames en schaffen dan een product aan. Maar hoe goed een product ook is, schoonmaken blijft werken. Daarom hebben we bij Schoonmaakgoeroe tips, handleidingen en instructievideo’s om dat zo efficient mogelijk te doen.

over ons : schoonmaken wordt leuker

Wat zeggen anderen over ons?

Wat zeggen klanten over Schoonmaakgoeroe?

Wasmiddel werkt enorm goed, de schoonmaakpasta is heel goed, en ondanks dat het over schoonmaakproducten gaat kunnen wij er helemaal enthousiast van worden.
Rob – review via webwinkelkeur

Ik ben terugkerende klant, altijd tevreden met producten, prima service en nieuwsgierig of er nieuwe producten zijn.

Monica – review via webwinkelkeur

Ik hikte tegen een schoonmaakklus op en met deze producten niet meer. Ik hou nu weer tijd over voor andere dingen.”

Instructievideo’s

Schoonmaakgoeroe heeft speciaal voor jou thuis, instructie video’s en gebruiksaanwijzingen gemaakt, om met deze middelen en materialen goed om te kunnen gaan. De instructievideo’s vind je bij de handleidingen, tips en blogs. Ook zijn ze te vinden op het Youtube kanaal van de Schoonmaakgoeroe.

Professionele middelen en materialen vragen immers om een andere manier van gebruiken dan de middelen die we thuis gewend zijn. Op eenvoudige wijze wordt jou duidelijk gemaakt hoe je het beste resultaat behaalt in relatief weinig tijd. Je kunt vanaf nu ook bij jou thuis of binnen jouw bedrijf, gemakkelijker schoonmaken want de middelen van Schoonmaakgoeroe werken beter. Het zijn geen wondermiddelen want je moet nog wel boenen. Maar heb je de instructie video of gebruiksaanwijzing goed opgevolgd, dan wordt het boenen echter wel beloond. Geniet na het schoonmaken, met je kopje koffie in je hand van een blinkende badkamer en een streeploos schone vloer.

Interview schoonmaakgoeroe Radio 538

Schoonmaken laminaat

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00