Filter zoekresultaat
Alle tips gelezen? Ga direct naar onze stap-voor-stap instructies

SCHOONMAAKTIP:

Tegels schoonmaken

Tegels kun je natuurlijk met een doek schoonmaken. Schoonmaken van tegels gaat met een sanitairmop een stuk makkelijker. Op deze tip pagina maak je kennis met een meer gemakkelijke manier van tegels schoonmaken.
badkamer tegels schoonmaken

Tegels schoonmaken en dan vooral de tegels aan de wand is een behoorlijke klus.

Geen zin om alles te lezen? Ga meteen naar de stap-voor-stap instructie

 

tegels schoonmakenHet schoonmaken van tegels is een klusje dat vaak blijft liggen. In een badkamer zitten de tegels vaak tot aan het plafond. Het is dan best wel een gedoe om al die tegels schoon te maken. Balanceren op een huishoudtrapje waar een emmer met water op staat. Doekje uitspoelen en wringen om een stuk tegelwand schoon te maken. Trapje verzetten om vervolgens weer een aantal tegels schoon te maken.

Herken je dit en zou je dit op een meer handige manier willen doen? Dan mag je vooral verder lezen.

Sanitairmop systeem

Gelukkig staan de ontwikkelingen binnen de professionele schoonmaak branche niet stil. Er worden steeds meer materialen uitgedacht om het schoonmaken te vereenvoudigen en lichter te maken. Schoonmaken is immers zwaar werk. En zeker als je als professioneel schoonmaker werkt dan zul je dat merken. Waarom zou je nog langer met een schoonmaakdoek tegels reinigen terwijl dit ook op een moderne en effectieve manier kan?

Tegels schoonmaken met het sanitairmop systeem

Met het sanitairmop systeem maak je met gemak tegels in toiletten, badkamers en sanitaire ruimten schoon. Maar ook andere soorten tegels laten zich perfect schoonmaken met dit systeem. Het gebruik van een huishoudtrapje is niet langer nodig. Door de uitschuifbare telescoopsteel bereik je op een eenvoudige manier ook de hoger gelegen tegels. Het grote voordeel van de sanitairmop is dat deze snel en effectief vuil opneemt. Naast een enorme tijdbesparing evenals een streeploos eindresultaat, is het sanitairmop systeem ook nog eens ergonomisch. Kortom het schoonmaken van tegels met dit systeem heeft veel voordelen. Het werkt in ieder geval een stuk lichter en efficiënter dan schoonmaken met een doek. Maar ook belangrijk; je tegels zullen er streeploos schoon uitzien.

In deze video zie je hoe je met groot gemak tegels schoonmaakt. 

Op welke lengte moet je de steel van de sanitairmop afstellen?

Als je de tegels schoonmaakt dan stel je de steel van de sanitairmop af op ongeveer heup hoogte.

Vorige

badkamer ontkalken tips

wc schoonmaken

Volgende