Filter zoekresultaat
Alle tips gelezen? Ga direct naar onze stap-voor-stap instructies

SCHOONMAAKTIP:

Ramen wassen zonder strepen

Met de materialen die wij bij Schoonmaakgoeroe verkopen was jij ook ramen zonder strepen. Met professioneel gereedschap krijg je nou eenmaal een streeploos resultaat. Heb jij ooit een glazenwasser aan het werk gezien met een spons en een raamtrekker uit een winkel met huishoudelijke artikelen? Die kans is bijzonder klein, tenminste als het een professionele glazenwasser is. Een glazenwasser weet dat hij met huishoudelijk gereedschap veel moeite moet doen om streeploze ramen te krijgen na het wassen van de ramen. Met professioneel gereedschap gaat het zemen van al het glas veel gemakkelijker en beter. Als jij nu kijkt met wat voor een gereedschap je de ramen wast en hoeveel moeite het kost om streeploze ramen te krijgen; zou je dat anders willen? Dan nodigen we je graag uit om vooral verder te lezen.
ramen wassen

Tips Ramen wassen zonder strepen gevonden op het internet

Als je op internet zoekt naar ramen wassen zonder strepen dan vind je voornamelijk huishoudelijke tips. Tips waar uien aan het water worden toegevoegd om de ramen streeploos te kunnen schoonmaken. Tips waar ammoniak aan het water wordt toegevoegd voor streeploze ramen. Ammoniak gebruiken bij het zemen van je ramen is niet verstandig. Ammoniak zal de verf op je kozijnen beschadigen. Verdere zoekresultaten zijn: het toevoegen van spiritus aan het water en het poetsen van de ramen met kranten voor een streeploos resultaat.

Ramen wassen zonder strepen
Je ramen schoonmaken als een professional

Wil jij streeploos glas, waarschijnlijk wel, dan heb je al deze toevoegingen aan het water niet nodig. Het geheim zit hem in gebruik maken van professioneel gereedschap. Een professionele schilder schildert tenslotte ook niet met een kwast van vijftig cent gekocht bij de Action. Een glazenwasser wast zelfs met water uit de sloot je ramen streeploos. Het streeploze resultaat zit hem in het rubber dat in de raamtrekker zit. Niet in de toevoeging aan het water.

Makkelijker en sneller ramen schoonmaken

Een waar gezegde is; goed gereedschap is het halve werk. Met goed gereedschap kun je beter werk leveren. Is Streeploos je ramen schoonmaken jouw wens? Koop dan professioneel gereedschap voor het wassen van je ramen. Makkelijker kun je het jezelf niet maken.

In de instructie video ramen wassen onder aan de pagina zie je hoe je streeploos ramen wast.

Internet tips ramen wassen die niet echt handig zijn

Als je in Google zoekt op tips over het wassen van je ramen zonder strepen dan komen de meest exotische manieren van ramen zemen voorbij. Het wordt allemaal moeilijker gemaakt in plaats van gemakkelijker. Houd je van moeilijk dan moet je dat vooral blijven doen. Wil je echter met gemak streeploos je ramen schoonmaken gebruik dan gewoon goed gereedschap. Hieronder kun je aan aantal gevonden tips lezen die het wassen van je ramen zeker niet gemakkelijker zullen maken.

Ramen schoonmaken met schoonmaak azijn

Waarom zou je schoonmaakazijn toevoegen aan je water om je ramen schoon te maken? Voor het goed zemen van je ramen heb je alleen maar het juiste gereedschap nodig. Je ramen wassen zonder strepen na afloop doe je het beste met een goede raamtrekker, deze trekt je ramen streeploos droog. Het gebruik maken van schoonmaakazijn heeft zelfs een nadeel. Schoonmaakazijn is zuur, ga je met je handen in het water tijdens het schoonmaken van je ramen dan zal het zuur het kalk in je nagels aantasten.

Ramen schoonmaken set

Ramen wassen met groene zeep

Door je ramen met groene zeep te lappen bereik je juist het tegenovergestelde van wat je wilt; je ramen zullen juist vol met strepen komen te zitten. Groene zeep kan voor sommige schoonmaakklussen misschien een prima schoonmaakmiddel zijn. Echter voor het zemen van je ramen absoluut niet. Groene zeep heeft als eigenschap dat het een vettig laagje achterlaat op hetgeen je hebt schoongemaakt. Vet is juist niet wat je wilt op je ramen. Je ramen wassen zonder strepen na afloop wordt met groene zeep op zijn minst een uitdaging.

Ramen poetsen met autoshampoo

De definitie van schoonmaken is dat je iets weghaalt waar het niet hoort. Als je de ramen wast met autoshampoo dan laat je een laagje zeep of was achter op je glas. Op je ramen hoor je geen laagje achter te laten. Je ramen moet je streeploos schoonmaken door het goede gereedschap te gebruiken. Dan heb je geen trucjes nodig zoals het toevoegen van autoshampoo aan het water. Het gebruik maken van middelen die een laagje achterlaten hebben een groot nadeel. Het achtergebleven laagje zal op een gegeven moment juist je ramen er streperig uit laten zien. Hoe ga je die strepen dan weer weghalen. Daar heb je een sterk schoonmaakmiddel voor nodig dat je verfwerk van je kozijnen kan beschadigen.

Raamtrekker.jpg

Ramen wassen met een vaatwasblokje toegevoegd aan het water

Deze tip is ronduit slecht. Ja je ramen zullen er schoon van worden. Je hebt wassen van je ramen echter niet alleen te maken met het glas dat je schoon wilt maken. Je glas zit in een kozijn. Dat kozijn is vaak geverfd. Het vaatwasblokje zal je verfwerk beschadigen. Ook je huid zal niet blij zijn in het water te moeten waar een vaatwasblokje in is opgelost. Wil je uittesten hoe agressief een vaatwas tablet is. Pak een stukje geverfd hout en leg daar een vaatwastablet op. Je verf zal na enige tijd beschadigd zijn.

Gebruik een prop krantenpapier om de ramen glanzend te poetsen na het wassen van je glas

Klinkt misschien niet leuk, maar als je je ramen moet poetsen na het wassen dan heb je iets niet goed gedaan. Is hetzelfde dat je je kleding nog een keer met de hand gaat wassen nadat het uit de wasmachine is gekomen. Of je hebt het verkeerde wasmiddel gebruikt of je wasmachine is niet goed als de was er niet schoon uitkomt. Als je de ramen op de juiste manier schoonmaakt dan zal je glas er streeploos uitzien en is napoetsen echt niet nodig.

Overtuigd?

Ga dan direct naar de producten van de schoonmaakgoeroe en begin met het professioneel wassen van je ramen zowel binnen als buiten. Dan kan jij binnenkort ook ramen wassen zonder strepen.

Ramen wassen zonder strepen

Vorige

wc ontkalken

ramen zemen zonder strepen

Volgende