Filter zoekresultaat
Alle tips gelezen? Ga direct naar onze stap-voor-stap instructies

SCHOONMAAKTIP:

Schoonmaken met interieur mop

Slim schoonmaken is het motto bij Schoonmaakgoeroe. Werken met een interieurmop is slim en efficiënt schoonmaken en ideaal om met minder inspanning grotere oppervlakken beter schoon te kunnen maken.
schoonmaken interieurmop

Schoonmaken van grotere verticale oppervlakken

Bij het schoonmaken van verticale gladde oppervlakken, zoals deuren en wanden, in je interieur wordt vaak gebruik gemaakt van een schoonmaakdoek. Heb je thuis bijvoorbeeld één deur schoon te maken dan kan dat prima met een doek. Wil je vandaag echter alle deuren schoonmaken dan is op deze manier werken best wel een intensieve klus. Werk je als schoonmaker binnen een bedrijf dan vraagt het schoonmaken van verticale oppervlakken om planmatig werken. Alle deuren in één keer schoonmaken lukt je immers niet. Het schoonmaken van deuren e.d. kan veel makkelijker dan werken met een doek, er zijn inmiddels gelukkig modernere manieren van werken.

Schoonmaken met interieurmop

Aangenomen dat jij ook makkelijker, lichter en efficiënter wilt schoonmaken; maak dan gebruik van een interieurmop. Een interieurmop is als het ware een verlenging van je arm, een soort van microvezeldoek op een steel.

Door gebruik te maken van een microvezel interieurmop kun je met meer gemak grotere oppervlakken schoonmaken. Doordat je een mop hebt op een verlengbare steel hoef je niet meer krom te staan bij het schoonmaken van wanden of deuren. Ook hoef je niet meer ver te reiken voor het schoonmaken van bijvoorbeeld een grote vergadertafel.

Schoonmaken met interieur mop is slim en efficient

Schoonmaken met interieurmop is vooral bedoeld voor het schoonmaken van grotere gladde oppervlakken.

schoonmaken met interieurmopSchoonmaken met interieur mop is dus vooral bedoeld om meer efficiënt te kunnen werken. Probeer je ter illustratie voor te stellen dat je in een kantine 10 tafels moet schoonmaken en daarnaast nog een tegelwand en een aantal deuren. Zoals eerder gezegd kan je dat natuurlijk doen met een doek. Maar als je een interieur mop hebt dan maak je je werk een stuk lichter.

Het schoonmaken van (vergader) tafels, wanden en deuren wordt op deze manier van werken een prettige manier van schoonmaken. Je kunt nu immers zonder bukken, dus ergonomisch verantwoord, schoonmaken. Daarnaast werkt deze manier van werken ook nog eens sneller en met een streeploos eindresultaat.

schoonmaken met interieur mop instructie video

Hoe nat maak ik een interieur mop

Voor het beste schoonmaak resultaat maak je een interieur mop licht vochtig.

Vorige

Huiskamer schoonmaken

Emmer met wringer

Volgende