Filter zoekresultaat

Winkel

In onze winkel vind je ons complete assortiment schoonmaakproducten

Klik op een afbeelding om naar een productgroep te gaan: microvezeldoeken | miniwringers,

of kies wat je wilt schoonmaken: badkamer | toilet | vloer | ramen | interieur | keuken | bedrijf.

Schoonmaakproducten van Schoonmaakgoeroe

Schoonmaakgoeroe Jaap Niezen vindt dat schoonmaken zo makkelijk mogelijk moet zijn. En met professionele producten maak je nu eenmaal veel makkelijker schoon. Schoonmaakgoeroe heeft de juiste producten in het assortiment voor thuis en op kantoor. Bij ons kun je dus professionele schoonmaakmiddelen kopen.
Zo hebben we bijvoorbeeld:

Microvezeldoeken

Wist je dat de ene microvezeldoek de andere niet is? En dat bij het gebruik van een goede kwaliteit microvezeldoek desinfectie in verreweg de meeste gevallen overbodig is? Daarnaast maken onze microvezeldoeken het schoonmaken een stuk makkelijker. Vuil wordt door de doek opgenomen en gaat er in de wasmachine weer uit. We hebben verschillende kwaliteiten microvezeldoeken in ons assortiment. Ook zijn ze leverbaar in verschillende kleuren zodat je de doeken voor het sanitair bijvoorbeeld apart kan houden van de doeken voor je keuken. O, en heb je onze microvezel afstofhandschoenen al gezien? Bekijk alle microvezeldoeken hier ➝

Miniwringers

Ongemerkt wring je per dag heel wat keren een doekje uit. Als het goed is, dan gaat dat inderdaad ongemerkt. Ervaar je echter een beperking door bijvoorbeeld het carpaal tunnelsyndroom of reumatische aandoeningen dan is het uitwringen van een schoonmaakdoekje een pijnlijke of zelfs onmogelijke handeling.

Om weer zonder pijn een doekje uit te kunnen wringen of om klachten te voorkomen is er de Rian miniwringer. Er zijn veel soorten en maten wringers te koop, vaak met een slecht wring resultaat of in het algemeen slechte kwaliteit. Dit is met de Rian miniwringer wel anders. Met de Rian miniwringer ben je verzekerd van een wringer gebouwd met degelijke onderdelen, goed voor jarenlang goed wring resultaat. De doekjes komen altijd met een constante juiste vochtigheid uit de wringer. Bekijk de miniwringers hier ➝

Schoonmaakproducten om je badkamer of toilet schoon te maken

Wil je met goed resultaat je badkamer schoonmaken of je toilet schoonmaken? Zoek dan niet verder. Met de producten van de Schoonmaakgoeroe maak je je badkamer echt goed schoon. Zo heeft de Schoonmaakgoeroe naast een goede ontvetter, ontkalker en microbiologische sanitairreiniger ook de juiste microvezeldoekjes in het assortiment.
Bekijk de schoonmaakproducten badkamer ➝
Bekijk de schoonmaakproducten toilet ➝

Daarnaast kun je op de pagina badkamer schoonmaken lezen hoe je je sanitair schoonmaakt als een professional. Ook bieden wij handleidingen om als stappenplan badkamer schoonmaken te gebruiken.

kennisbank handleidingen schoonmaakproducten