Filter zoekresultaat

Microvezeldoeken

Microvezel wordt onder één noemer op de markt gebracht. Zodra er een klein percentage microvezel is verwerkt mag het al microvezel heten. Natuurlijk is er een groot kwaliteit verschil. In de webshop van Schoonmaakgoeroe wordt alleen maar A kwaliteit microvezel materiaal verkocht. Als je eenmaal het verschil hebt gemerkt wil je nooit meer met de goedkopere doeken of moppen werken. Microvezel uit de professionele branche werkt beter en sneller. Daarnaast gaan de door Schoonmaakgoeroe verkochte microvezeldoeken veel langer mee dan de in de winkels verkochte kwaliteit. Ter illustratie; een professionele doek kan vele honderden keren uitgewassen worden. Daarbij is het ook nog eens zo dat de doek na al deze wasbeurten zijn vorm blijft behouden.

Producten Microvezeldoeken


  

Producttags

Stel je eigen schoonmaakvraag aan Schoonmaakgoeroe

In de rubriek “Grootmoeder praat, Schoonmaakgoeroe weet raad” beantwoordt Schoonmaakgoeroe vragen die binnenkomen via de website.
Zit jij met een vraag over jouw schoonmaakklus? Of wil je weten welk schoonmaakmiddel het beste werkt voor jouw klus? Wacht dan niet langer en stel je vraag!

Bekijk alle vragen