Filter zoekresultaat

Evika sanitair set met 5 gratis schuursponsen

 26,95
Je bespaard

Ecobewuste, hoog geconcentreerde, zuinige professionele badkamerreiniger en ontvetter, dus een écht beter eindresultaat. De set bestaat uit 1 fles sanitairreiniger, 1 fles ontvetter en 5 gratis professionele schuursponsen die geschikt zijn voor zowel dagelijkse als intensieve reiniging.

Aantal Korting (%) Prijs per stuk
1 - 3  26,95
4 - 7 3.53 %  26,00
8+ 12.8 %  23,50

  Beschrijving

  De Evika sanitair set met 5 gratis schuursponsen is een ecobewuste professionele badkamerreiniger en ontvetter voor het schoonmaken van de badkamer. Beide middelen kunnen zowel voor regelmatige als voor intensieve reiniging van: douchewanden, tegels, wastafels, kranen en baden gebruikt worden. Evika Sanitairreinger maakt slecht sproeiende douchekoppen weer kalkvrij. De intensief reiniger, Evika ontvetter, bij sterk vervuild sanitair altijd als eerste gebruiken, dit om het huidvet, kalkzeep en zeepresten te verwijderen. Na afspoelen aansluitend de Evika sanitairreiniger gebruiken om het kalk te verwijderen.

  Met de Evika sanitair set met 5 gratis schuursponsen kun je nu eindelijk genieten van een schone badkamer. Glanzende tegels en echt schone voegen na het schoonmaken.

  Het schoonmaken van de badkamer is en blijft een klus. Waar schoonmaakmiddelen uit de supermarkt of bouwmarkt vaak teleurstellen, zul je er met deze sanitair set achter komen dat de badkamer nu eindelijk wel schoon is. De middelen verwijderen, mits correct gebruikt, opgebouwd vuil en kalk. De vervuiling kan zo ernstig opgebouwd zijn dat het schoonmaken van de badkamer één tot meerdere keren herhaald moet worden. Achterstallig onderhoud vergt nou eenmaal meer inspanning. Achterstallig onderhoud is meestal niet door niet of slecht schoonmaken. Het is simpelweg een gevolg van het niet kunnen kopen van de juiste middelen in de supermarkt.

  Evika sanitairreiniger is niet geschikt voor gebruik op kalkhoudend natuursteen. Bij twijfel eerst uittesten op een minder zichtbare plaats.

  In geval van extreem “het weer” in de voegen of kitranden kan het gebeuren dat dit niet verwijderd wordt. Heel eerlijk gezien is “het weer” geen vervuiling maar een beschadiging. Zie het maar als een kras in de autolak, is deze oppervlakkig dan kan hij weggepoetst worden. Is het een diepere kras dan zal de auto naar de autospuiter moeten voor herstel. Is het kit in de badkamer ernstig aangetast door “het weer” dan is de beste remedie het vervangen van de kit. Na het vervangen van het kit in de badkamer is het een kwestie van goed regelmatig schoonhouden van de badkamer. Daar is de Evika sanitair set een uitstekend hulpmiddel bij.

  Extra informatie

  Instructies

  https://schoonmaakgoeroe.nl/schoonmaaktips/badkamer-schoonmaken-tips/

  Besteleenheid

  Te gebruiken voor

  , , , , ,

  Kwaliteit

  , ,

  Geschikt voor badkamer

  , , , , ,

  Geschikt voor toilet

  , , ,

  New Product Tab

  Hoe houd ik de kit voeg in mijn badkamer schoon?

  Nieuwe kit ivm schimmel en vuil

  Beste Schoonmaakgoeroe, as maandag wordt onze douche opnieuw gekit en gevoegd ivm schimmel en vuil. Nu wil ik dit natuurlijk graag mooi houden en kwam ik jouw producten tegen. Hoe vaak is het nodig om de douchecabine intensief te reinigen met de ontvetter erbij en hoe vaak met alleen de sanitairreiniger? Groeten, M van der W

  Schoonmaken badkamer is altijd maatwerk

  Als reactie op de vraag van M wil ik graag het volgende schrijven; hoe vaak je een douchecabine moet schoonmaken hangt af van een aantal factoren. Een aantal factoren zijn bijvoorbeeld:

  • Hoeveel personen maken er gebruik van de douche
  • Hoe vaak douchen deze personen
  • Is er sprake van hard water
  • Wat voor een zeep wordt er gebruikt
  • Wordt de douchecabine na het douchen gedroogd met bijvoorbeeld de handdoek

  Een eenvoudige vraag is dus niet simpel te beantwoorden.

  Hoe een douche schoonmaken

  Tijdens het douchen ontstaat er op de badkamertegel en in de voegen een aanslag van huidvetten, kalkzeep, kalk, zeep en- shampoo resten. Een misverstand is dat je al deze vervuiling goed kunt wegkrijgen met één schoonmaakmiddel. Als je lang genoeg boent dan is dat ook zo. Echter als je gaat voor efficiënt schoonmaken dan kun je beter twee schoonmaakmiddelen gebruiken. Te weten een ontvetter en een ontkalker. Huivetten, kalkzeep en zeep-en shampoo resten verwijder je met een ontvetter (alkalisch middel). Kalk verwijder je met een ontkalker. In de meeste douches is er sprake van meer vervuiling dat verwijderd moet worden met een ontvetter dan een ontkalker.

  Advies douche schoonhouden

  Plaats in je douchehoek een sprayflacon met daarin een oplossing ontvetter. Stel dat er elke dag gebruik wordt gemaakt van de douche door meerdere mensen dan zou mijn advies zijn om om de dag de oplossing ontvetter te gebruiken. Spuit na het douchen wat vanuit de sprayflacon op een schuurspons en schuur daar de tegels en de douchewand mee. Spoel alles af met de douchekop.Je zou hierna de douchehoek nog na kunnen drogen. Als je dit trouw blijft uitvoeren dan zul je er achter komen dat de intensieve schoonmaak van je badkamer heel lang uitgesteld kan worden. Goede regelmatige schoonmaak zorgt ervoor dat er weinig kalkvorming zal plaats vinden in je douche. Als je dan toch een keer een intensieve schoonmaak moet uitvoeren, gebruik dan altijd eerst de ontvetter en daarna de ontkalker. Op de pagina badkamer reinigen kom je veel handige tips tegen voor een stralend schone badkamer.

  Iets wat kapot is kun je niet herstellen door schoonmaken

  vieze voegen vloer schoonmakenBij Schoonmaakgoeroe komt er heel af en toe een mail binnen met de opmerking: “ik heb alles gedaan zoals het in de video gaat en toch is het niet schoon”. Uiteraard is een tevreden klant prettig en als dat nog niet zo is dan zullen wij er alles aan doen om een probleem op te lossen. Best wel regelmatig zijn de verwachtingen hoger dan wat er mogelijk is. Tegels en voegen die sterk vervuild zijn, daar moet je een inspanning leveren om ze schoon te krijgen. Het is niet vreemd dat je de schoonmaakhandelingen een keer moet herhalen om het schoon te krijgen. Wondermiddelen bestaan niet en een middel dat het er in één keer afkrijgt zal beschadigingen maken ( denk bijvoorbeeld aan zoutzuur).

  Beschadiging is meestal een reden als een klant niet tevreden is. Er komen wel eens foto’s mee met het bericht. Als deze dan uitvergroot worden dan is er vaak te zien dat de (kit) voegen of de douchewand beschadigd zijn. Een beschadiging kun je met schoonmaken niet omkeren.

  Vaak zeg ik; ” Als er een deuk in een auto zit dan kun je hem zo vaak schoonmaken en poetsen als je wilt, de deuk zal je echter blijven zien”.

  Bij ons kwam de vraag binnen, is deze set geschikt voor douche poetsen?

  De Evika sanitairset is absoluut geschikt voor het poetsen van je douche. Douche poetsen is een huishoudelijke term, bij Schoonmaakgoeroe spreken we liever over het schoonmaken van je douche. Poetsen houdt meer het heen en weer vegen van vuil in. Schoonmaken is het weghalen van vuil en dat doet de Evika sanitairset absoluut. Wel is het belangrijk de producten op de juiste manier te gebruiken. Op het YouTube kanaal van Schoonmaakgoeroe vind je vele instructie video’s die gaan over douche poetsen, of beter gezegd het perfect schoonmaken van je badkamer.

  https://www.youtube.com/c/schoonmaakgoeroenl

   

  25 beoordelingen voor Evika sanitair set met 5 gratis schuursponsen

  1. 4 van 5

   Peter (geverifieerde eigenaar)

   Prima product werkt echt
   Ook de instructie video was duidelijk

  2. 4 van 5

   Jacco Larooij

   Ik ben erg tevreden over de schoonmaakmiddelen! Onze douche en tegels glimmen zonder een enorme krachtsinspanning te hoeven leveren. Gewoon de duidelijke instructie volgen en klaar is Kees! Ik blijf het gebruiken.

  3. 4 van 5

   Jacco Larooij

   Ik ben erg tevreden over de schoonmaakmiddelen! Onze douche en tegels glimmen zonder een enorme krachtsinspanning te hoeven leveren. Gewoon de duidelijke instructie volgen en klaar is Kees! Ik blijf het gebruiken.

  4. 5 van 5

   Inge

   Na het bekijken van de duidelijke instructievideo vandaag de stoute (hand)schoenen aangetrokken en aan de poets. En wat een verschil met andere producten! De tegels en de glazen deuren van de douchecabine zijn weer glad! Ook het contact en de snelle levering zijn pluspunten. Kortom: zeer tevreden!

  5. 5 van 5

   Willy

   Zeer goede schoonmaakmiddelen! De badkamertegels glimmen weer en ook een heerlijk fris toilet. Ben ook blij met de doseerpomp, zo is het ook nog zuinig in gebruik. Service is ook uitstekend !

  6. 5 van 5

   Tamara

   Top spul!

  7. 5 van 5

   Didi

   Werkt perfect! Beter dan de supermarkt middelen. Ook erg blij met de service en instructie filmpjes:)

  8. 5 van 5

   Leonard

   Ik kreeg de wanden en vloer van mijn douche niet goed schoon met de gewone schoonmaakmiddelen. De schoonmaakgoeroe bood toen uitkomst. Na behandeling met de ontvetter en ontkalker ziet het er al een stuk beter uit. Bij de bestelling zat een persoonlijke boodschap van Jaap, erg leuk. Ook de instructievideo’s hebben toegevoegde waarde en zijn duidelijk. Ik ben erg tevreden!

  9. 5 van 5

   Marianne

   Snelle levering, duidelijke instructies en geweldige schoonmaakmaterialen. Mijn badkamers en toiletten zijn nog nooit zo schoon geweest. Het blijft een klus, wel een dankbare op deze manier

  10. 5 van 5

   Frank van Hooren

   Wat mij het meest verbaasde?
   Niet dat het prima schoon wordt, niet dat het plexiglas begon te blinken, niet dat ik weer reflectie in de tegels zag, niet het feit dat ik na afloop regelmatig ging kijken in de badkamer en trots was op mijn werk.

   Het moment van opperste verbazing kwam nadat ik voor het eerst weer gedoucht had. Het is mijn gewoonte om de tegels en het plexiglas af te nemen met een wisser. Deze keer vloog de wisser moeiteloos over het oppervalk. Zo glad! Een teken dat de kalk helemaal weg was.

  11. 5 van 5

   Madelon

   Na de instructievideo gezien te hebben de middelen voor het reinigen van de badkamer besteld. Inmiddels de badkamer een intensieve beurt gegeven en ik ben zeer tevreden. De middelen zijn zuinig in gebruik en reinigen veel beter dan alle middeltjes uit de supermarkt. Inderdaad…vanzelf gaat het niet, maar het eindresultaat is zeer goed!

  12. 5 van 5

   Steven

   Na het lezen van de reviews en het bekijken van de instructievideo toch maar besteld. En ontzettend blij! Het middel doet wat het moet doen. Kost wel wat inzet en tijd, maar ja dan krijg je wel een blinkende badkamer voor terug. Verder goed geholpen door Jaap. Kortom ik ben dik tevreden en raad iedereen dit product aan als je last hebt van kalkaanslag!

  13. 5 van 5

   Henk

   Ik heb de twee produkten gebruikt als beschreven in de handleiding. En ik moet zeggen het resultaat is geweldig. Waar voorheen de tegels toch stroef bleven zijn ze nu super glad. Ook de thermostaat kraan blinkt weer als nieuw. Echt een aanrader !!

  14. 5 van 5

   Marlous

   Geweldige producten! Maken super goed schoon en na het reinigen hecht het vuil veel minder aan de wastafel, toilet en douchecabine. Ook de keuken is ideaal te reinigen met de ontvetter. Ook zeer goede service van Jaap!

  15. 5 van 5

   Joyce (geverifieerde eigenaar)

   Toen ik in mijn woning trok, was de badkamer denk ik 3 jaar niet schoongemaakt dus de smerigheid was in mijn glazen douchewand getrokken. Onmogelijk dat een schoonmaakproduct dat geheel ongedaan kan maken, maar de grootste aanslag is met weinig krachtpatserij inderdaad verdwenen én je krijgt er mooie blinkende kranen van. En dat met een ecologisch verantwoord product. Ook attent het handgeschreven briefje van Jaap bij de levering. Aanrader dus!

  16. 4 van 5

   Patrick

   Na het zien van het kanaal op YouTube. Een bestelling gedaan voor de sanitair set.
   Deze set werkt na behoren en is vrij gemakkelijk. De douche werd snel schoon.
   Prima product zal het zeker aanbevelen en in de toekomst wederom kopen.

  17. 5 van 5

   Kim Cheung

   Helemaal tevreden met dit product. Slaat niet op mijn luchtwegen en met duidelijke instuctie video het gewenste resultaat gekregen.

  18. 5 van 5

   Menno (geverifieerde eigenaar)

   Super spul!!! Ok het schoonmaken blijft geen pretje, maar eindelijk iets dat ook echt werkt (en ja bij zware vervuiling moet je doorzetten). Niet goedkoop, maar gezien het resultaat erg tevreden! Ik blijf het gebruiken!

  19. 5 van 5

   Hanna

   Badkamer is enorm opgeknapt met dit uitstekende product. Duidelijke website, persoonlijk mailcontact, zelfs op zondag, met de heer Jaap Niezen voor advies.
   Levering keurig op tijd en netjes verpakt, met dank voor de uitleg.

  20. 5 van 5

   Maike Buckens

   Schoonmaken is niet bepaald mijn hobby en mijn badkamer is pas 1,5 jaar oud maar toch al wel wat hardnekkiger kalkaanslag. Na gebruik van de ontvetter en daarna de ontkalker is dat allemaal weg en het ziet er weer blinkend schoon uit. Ik denk dat 1x per maand zo uitgebreid ontvetten en ontkalken wel volstaat, verder blijft het wel schoon met een wekelijkse schoonmaakbeurt waarbij ik het product oplos in een emmer water en niet onverdund op een spons. Zo wordt het schoonmaken toch iets prettiger.

  21. 5 van 5

   Zoë

   Super producten! Ook erg blij met duidelijke handleidingen en instructiefilmpjes!

  22. 5 van 5

   C. de Bruin

   Werd gevraagd om mijn ervaring in review te zetten als ik met reiniger en ontkalker gewerkt had… met genoegen! Ik gebruikte ontvetter van de Baderie. Goed spul maar voegen moesten zeker 2 keer en dan nog niet helemaal naar het zin. Nieuwe ontvetter van schoonmaakgoeroe is echt beter. 1x met schuurspons erover zonder kracht zetten en schoon. Ontkalker van HG maakte na 2x onderkant doucheramen nooit helemaal schoon ondanks hard schuren. Schoonmaakgoeroe ontkalker echt grandioos, na 1x alles kalkrijke terwijl je nu nauwelijks hoeft in te spannen. Niet meer schuren met kracht maar rustig met draaibeweging zonder kracht is al voldoende. Zal vanaf nu alleen nieuwe middelen nog gebruiken, dat mag duidelijk zijn.

  23. 5 van 5

   Elise

   Na het zien van de YouTube video deze set besteld. Dit is gewoon serieus goed spul, meer woorden hoef ik er niet aan vuil te maken. Heel fijn om in een echt lekker schone badkamer te staan!

  24. 5 van 5

   Jaap (geverifieerde eigenaar)

   Wat een topspul! Door de doseerfles gebruik je nooit te veel en omdat het zo geconcentreerd is, heb je ook niet veel nodig. Inmiddels zowel de douche als het toilet grondig schoongemaakt en het ziet er perfect uit. En door de uitgebreide en duidelijke filmpjes kan het niet mis gaan.

  25. 5 van 5

   cleans4balance (geverifieerde eigenaar)

   Ik gebruik beide reinigers ivm mijn werk (huishoudelijke hulp) inmiddels een jaar. Al mijn klanten zijn elke week tevreden over het schoonmaak resultaat. Alles glimt, ruikt lekker en is schoon. Het is zeer zuinig in gebruik.
   Evika maakt heel prettig en comfortabel schoon. Het is een kleine investering maar ik heb er een jaar lang plezier van. Voor mijn eigen huis gebruik ik het ook.

  Een beoordeling toevoegen

  Anderen kochten ook...

  evika sanitairset
  Evika sanitair set met 5 gratis schuursponsen
   26,95
  Je bespaard