Filter zoekresultaat

Evika Sanitairreiniger 4x1L

 51,75

Evika Sanitairreiniger eco 4x1L

 • Eindelijk een schone badkamer en toilet
 • Zuinig in gebruik door ingebouwde doseermogelijkheid in de fles.
 • Professionele sanitairreiniger, dus een beter eindresultaat.
 • Ecologisch verantwoord.
 • Geschikt voor zowel dagelijkse als intensieve reiniging.
 • Hoog geconcentreerd.

  Beschrijving

  Evika Sanitairreiniger eco 4x1L is een set  van 4 flessen ecologisch verantwoorde professionele ontkalker voor de schoonmaak van het sanitair. Het middel kan zowel voor regelmatige als voor intensieve reiniging van: douchewanden, tegels, wastafels, kranen en baden gebruikt worden. Ook maakt Evika Sanitairreinger slecht sproeiende douchekoppen weer kalkvrij.

  De Evika sanitairset is een voordeel set voor het intensief schoonmaken van je badkamer.

  Na het schoonmaken nog steeds doffe tegels en vieze voegen?

  Herken je dit? Je kijkt naar je douche hoek, de tegels zijn dof en je ziet overal vieze voegen. De badkamer is toe aan een intensieve schoonmaak beurt. Met opgestroopte mouwen ga je aan de slag met het middel dat in de reclame wordt aangeprezen. In de reclame wordt het middel aangebracht en weer afgespoten met een blinkend eindresultaat. Dat moet mij ook lukken denk je. Met zweet op je rug heb je de douchehoek uitgeboend en afgespoeld. Na het drogen van de tegels zie je overal nog doffe plekken en de vieze voegen kijken je triomfantelijk aan. Weer een middel gekocht dat veel belooft en weinig doet.

  Na het schoonmaken met  Evika Sanitairreiniger eco is de badkamer echt blinkend schoon.

  Het schoonmaken van een badkamer is een intensieve klus. Wat voor een middel je ook gebruikt het blijft een inspanning je badkamer schoon te houden. Je wilt je deze inspanning echter wel beloond zien met een blinkend schoon eind resultaat. Bij de schoonmaakinstructies op deze site kun je een handleiding vinden hoe je je badkamer kunt schoonmaken met gewenst eindresultaat. Een schone badkamer met schone voegen en glanzende tegels. De Evika sanitairreiniger eco kan je daarbij helpen. De Evika badkamerreiniger is een geconcentreerd professioneel schoonmaakmiddel dat hoe dan ook beter werkt dan welk middel ook dat in de supermarkt te koop is.

  Kalkhoudend natuursteen wordt beschadigd door zuren. In badkamers waar kalkhoudend gesteente is toegepast mag je de Evika badkamerreiniger niet gebruiken. De Evika Sanitairreiniger eco 4x1L is geschikt voor het schoonmaken van al het niet kalkhoudend sanitair. Bij twijfel eerst uittesten op een minder zichtbare plaats.

  Extra informatie

  Geschikt voor badkamer

  , , , ,

  Geschikt voor toilet

  ,

  Kwaliteit

  , ,

  New Product Tab

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Evika Sanitairreiniger 4x1L” te beoordelen

  Anderen kochten ook...

  evika sanitairreiniger 4
  Evika Sanitairreiniger 4x1L
   51,75