Filter zoekresultaat
Aanbieding!

Evika sanitair set XL

Oorspronkelijke prijs was: € 72,40.Huidige prijs is: € 59,95.

Ecobewuste, hoog geconcentreerde professionele badkamerreiniger en ontvetter. Met deze set kun jij na de schoonmaak ook genieten van een écht schone badkamer. Door de hoge concentratie en uitgekiende doseerdop in de fles nog zuiniger in gebruik. Deze set is voordeliger dan de sainitairset. 

  Beschrijving

  De Evika sanitair set XL met 10 gratis schuursponsen is een voordeelset voor het grondig schoonmaken van je badkamer. Eindelijk een set schoonmaakmiddelen die er daadwerkelijk voor zorgt dat je badkamer echt stralend schoon is na het schoonmaken.  De set bestaat o.a. uit een ecobewuste professionele badkamerreiniger en ontvetter voor het schoonmaken van de badkamer. Beide middelen kunnen zowel voor regelmatige als voor intensieve reiniging van: douchewanden, tegels, wastafels, kranen en baden gebruikt worden. Evika Sanitairreinger maakt slecht sproeiende douchekoppen weer kalkvrij. De intensief reiniger (Evika ontvetter) bij sterk vervuild sanitair altijd als eerste gebruiken, dit om het huidvet, kalkzeep en zeepresten te verwijderen. Na afspoelen aansluitend de Evika sanitairreiniger gebruiken om het kalk te verwijderen. De set bestaat verder uit twee professionele Profiline basic microvezeldoeken en 10 professionele schuursponsen.

  Met de Evika sanitair set XL met 10 gratis schuursponsen kun je nu eindelijk genieten van een schone badkamer. Glanzende tegels en echt schone voegen na het schoonmaken.

  Het schoonmaken van de badkamer is en blijft een klus. Waar schoonmaakmiddelen uit de supermarkt of bouwmarkt vaak teleurstellen, zul je er met deze sanitair set achter komen dat de badkamer nu eindelijk wel schoon is. De middelen verwijderen, mits correct gebruikt, opgebouwd vuil en kalk. De vervuiling kan zo ernstig opgebouwd zijn dat het schoonmaken van de badkamer één tot meerdere keren herhaald moet worden. Achterstallig onderhoud vergt nou eenmaal meer inspanning. Achterstallig onderhoud is meestal niet door niet of slecht schoonmaken. Het is simpelweg een gevolg van het niet kunnen kopen van de juiste middelen in de supermarkt.

  Iets dat kapot is wordt niet nieuw na schoonmaken

  In geval van extreem “het weer” in de voegen of kitranden kan het gebeuren dat dit niet verwijderd wordt. Heel eerlijk gezien is “het weer” geen vervuiling maar een beschadiging. Zie het maar als een kras in de autolak, is deze oppervlakkig dan kan hij weggepoetst worden. Is het een diepere kras dan zal de auto naar de autospuiter moeten voor herstel. Is het kit in de badkamer ernstig aangetast door “het weer” dan is de beste remedie het vervangen van de kit. Na het vervangen van het kit in de badkamer is het een kwestie van goed regelmatig schoonhouden van de badkamer. Daar is de Evika sanitair set XL een uitstekend hulpmiddel bij.

  De Evika sanitairreiniger is Niet geschikt voor gebruik op kalkhoudend natuursteen. Bij twijfel eerst uittesten op een minder zichtbare plaats.

  Set bestaat uit 2 flessen a 1 liter sanitairreiniger, 2 flessen a 1 liter intensief reiniger (ontvetter eco), 10 gratis schuursponsen en 2 Profiline superieur microvezeldoeken.

  Extra informatie

  Besteleenheid

  Te gebruiken voor

  ,

  Kwaliteit

  , ,

  Geschikt voor badkamer

  , , , ,

  Geschikt voor toilet

  , , ,

  New Product Tab

  Mijn badkamer is extreem vies, wordt mijn badkamer schoon met deze middelen?

  Sommige vragen zijn heel makkelijk, dat is het antwoord niet altijd. Ervaring leert bij Schoonmaakgoeroe dat we in 95% van de gevallen “extreem vieze badkamer”, deze goed schoon krijgen. Belangrijk is de werkinstructie goed op te volgen voor het beste resultaat. Wat is de 5% waar het niet schoon wordt; (kit)voegen waar ‘het weer’ inzit worden soms niet schoon. Soms is er zo’n extreme kalkopbouw dat deze niet weg is te krijgen zonder de ondergrond te beschadigen. Er zijn ook gevallen waar sprake is van gecorrodeerd glas. Dit is een beschadiging, een beschadiging gaat niet weg door schoonmaken. Gelukkig zijn dit de uitzonderingen. Met enige regelmaat ontvangen wij een mail met daarin de opmerking we dachten dat we onze badkamer moesten renoveren, hij is echter mooi schoon geworden.

  1 beoordeling voor Evika sanitair set XL

  1. 5 van 5

   Desiree Nuchelmans

   Badkamer schoongemaakt Evita sanitair set XL
   Fantastisch! Prachtig blinkende badkamer! Ik ga zeker meer producten van schoonmaakgoeroe gebruiken.

  Een beoordeling toevoegen

  Anderen kochten ook...

  evika sanitairset xl
  Evika sanitair set XL
  Oorspronkelijke prijs was: € 72,40.Huidige prijs is: € 59,95.