Filter zoekresultaat

Evika sanitairreiniger

 13,95
Je bespaard

Eindelijk een schone badkamer en toilet met deze geconcentreerde, ecologisch verantwoorde professionele sanitairreiniger. Dit middel zorgt voor een écht beter eindresultaat. Zuinig in gebruik door de in de fles ingebouwde doseerdop. Geschikt voor zowel dagelijkse al intensieve reiniging.

Aantal Korting (%) Prijs per stuk
1 - 3  13,95
4 - 7 7.17 %  12,95
8+ 14.34 %  11,95

  Beschrijving

  Evika sanitairreiniger  is een ecobewuste professionele ontkalker voor de schoonmaak van het sanitair. Het middel kan zowel voor regelmatige als voor intensieve reiniging van: douchewanden, tegels, wastafels, kranen en baden gebruikt worden. Ook maakt Evika sanitairreinger slecht sproeiende douchekoppen weer kalkvrij.

  De Evika sanitairset is een voordeel set voor het intensief schoonmaken van je badkamer.

  Na het schoonmaken nog steeds doffe tegels en vieze voegen?

  Herken je dit? Je kijkt naar je douche hoek, de tegels zijn dof en je ziet overal vieze voegen. De badkamer is toe aan een intensieve schoonmaak beurt. Met opgestroopte mouwen ga je aan de slag met het middel dat in de reclame wordt aangeprezen. In de reclame wordt het middel aangebracht en weer afgespoten met een blinkend eindresultaat. Dat moet mij ook lukken denk je. Met zweet op je rug heb je de douchehoek uitgeboend en afgespoeld. Na het drogen van de tegels zie je overal nog doffe plekken en de vieze voegen kijken je triomfantelijk aan. Weer een middel gekocht dat veel belooft en weinig doet.

  Na het schoonmaken met  Evika sanitairreiniger is de badkamer echt blinkend schoon.

  Het schoonmaken van een badkamer is een intensieve klus. Wat voor een middel je ook gebruikt het blijft een inspanning je badkamer schoon te houden. Je wilt je deze inspanning echter wel beloond zien met een blinkend schoon eind resultaat. Bij de schoonmaakinstructies op deze site kun je een handleiding vinden hoe je je badkamer kunt schoonmaken met gewenst eindresultaat. Een schone badkamer met schone voegen en glanzende tegels. De Evika sanitairreiniger kan je daarbij helpen. De Evika badkamerreiniger is een geconcentreerd professioneel schoonmaakmiddel dat hoe dan ook beter werkt dan welk middel ook dat in de supermarkt te koop is.

  Kalkhoudend natuursteen wordt beschadigd door zuren. In badkamers waar kalkhoudend gesteente is toegepast mag je de Evika badkamerreiniger niet gebruiken. De Evika sanitairreiniger is geschikt voor het schoonmaken van al het niet kalkhoudend sanitair. Bij twijfel eerst uittesten op een minder zichtbare plaats.

  Extra informatie

  Besteleenheid

  Kwaliteit

  , ,

  Instructies

  https://www.schoonmaakgoeroe.nl/badkamer-reinigen/

  Geschikt voor badkamer

  , , , , ,

  Geschikt voor toilet

  , , ,

  In de uitvoering

  , ,

  New Product Tab

  Ik maak met deze sanitairreiniger mijn badkamer schoon, is dit middel dan ook geschikt voor mijn toilet?

  Evika sanitairreiniger is naast het schoonmaken van je badkamer ook bij zonder geschikt voor het schoonmaken van je toilet. Reclames op tv doen geloven dat je voor het toilet een ander middel nodig hebt. Dat is dus absoluut niet nodig.

  Ik heb heel veel kalk op mijn douchevloer, krijg ik dat in 1 keer weg met dit middel?

  De praktijk laat zien dat er gevallen zijn dat alle kalk in één keer schoonmaken niet weg is. Kalk kan er zo dik opzitten dat je de handeling moet herhalen om alle kalk weg te krijgen en dan nog zijn er soms situaties dat alle kalk nog niet weg is. Je moet veel kalk verwijderen zien als het schillen van een ui, laagje voor laagje haal je weg. De Evika sanitairreiniger is geen wondermiddel. We durven wel te zeggen als je met dit middel de kalk niet wegkrijgt is er geen ander middel is, waar dat wel mee lukt, zonder de ondergrond te beschadigen.

  5 beoordelingen voor Evika sanitairreiniger

  1. 5 van 5

   Leontine van Engeland (geverifieerde eigenaar)

   Ruikt fris en maakt goed schoon. Doet gewoon wat het moet doen.

  2. 5 van 5

   Marjan

   Echt goed spul. Je krijgt kalkaanslag goed weg en je krijgt een mooie glans op je sanitair. Alles wordt heel glad dus nieuwe aanslag hecht minder snel.

  3. 5 van 5

   Roos

   Krachtig middel zonder echt agressief te zijn. Maakt gewoon goed schoon, zonder te hoeven schrobben. Ik gebruik geen supermarktmiddel meer.

  4. 5 van 5

   ananddoerga (geverifieerde eigenaar)

   De ontvetter en Sanitairreiniger besteld en vandaag de badkamer schoongemaakt. Geweldig resultaat met veel minder inspanning dan normaal behaald. Duidelijke handleiding op de site. Het was duidelijk merkbaar dat eerst ontvetten dan de kalkaanslag behandelen vele malen sneller en makkelijker was dan het eeuwige geboen en geborstel. De badkamer zag er werkelijk weer als nieuw uit. Deze producten zijn biologisch afbreekbaar wat ook een dikke vette plus punt is. Ik kan deze 2 producten ( Ontvetter + Sanitairreiniger ) echt iedereen aanraden !!

  5. 5 van 5

   Angela

   Ik had best wat kalk in de badkamer. Dit ingesprayd met dit product en tijdje laten intrekken, doekje eroverheen en het kalk was helemaal weg! Zelfs de vlekken waarvan ik dacht dat het niet weg kon gaan! Top!

  Een beoordeling toevoegen

  Anderen kochten ook...

  evika sanitairreiniger
  Evika sanitairreiniger
   13,95
  Je bespaard