Filter zoekresultaat

Evika ontvetter 6x1L

 73,50

Evika ontvetter 6x1L

Prijs is per 1, 4 of 6 stuks

 • Professionele ontvetter, dus een beter eindresultaat.
 • Voor intensieve reiniging van opgebouwd vuil en vet.
 • Ecobewust.
 • Voor intensieve reiniging van opgebouwd vuil en vet.
 • Hoog geconcentreerd.
 • Zuinig in gebruik door ingebouwde doseermogelijkheid in de fles.

 

  Beschrijving

  Evika ontvetter 6x1L is een set van 6 flessen bijzonder effectieve intensiefreiniger. Dit Evika middel is een ecobewuste professionele intensiefreiniger met een breed toepassingsgebied. Deze ontvetter is geschikt voor het effectief verwijderen van opgebouwd vuil en vet. Dit Evika middel is een intensiefreiniger die snel en simpel werkt. Schoonmaken met dit intensief werkende middel heeft menig probleem opgelost

  Waar is de Evika ontvetter geschikt voor:

  Schoonmaken badkamertegels;

  Vaak zien douchetegels er dof uit. Er wordt dan gedacht dat dit door kalkaanslag komt. Kalk is slechts ten dele de veroorzaker van doffe tegels. Tijdens het douchen zetten huidvetten, kalkzeep, shampoo en zeepresten zich af op de badkamertegels. Dit soort vervuiling dient verwijderd te worden met een intensief ontvettend middel. In de video op het youtube kanaal van Schoonmaakgoeroe is te zien hoe de Evika ontvetter effectief toegepast kan worden.

  Schoonmaken vieze voegen;

  Vieze voegen zijn een ergernis in je badkamer. Ook vieze voegen in je vloer zijn een behoorlijke verstoring voor de uitstraling. Voor het schoonmaken van vieze voegen heb je een krachtig ontvettend middel nodig. De Evika ontvetter (intensiefreiniger) is bijzonder effectief bij het reinigen van vieze voegen. Ook schimmel tussen de voegen verwijdert deze alkalische reiniger met gemak.

  In de keuken voor het schoonmaken van kookplaten, het schoonmaken van de oven en het schoonmaken van de afzuigkap

  In de keuken heb je te maken met vettige vervuiling. Met name op de afzuigkap en in de oven kan deze vetopbouw behoorlijk hardnekkig zijn. Maak een oplossing van de Evika intensiefreiniger en je komt er achter dat je met groot gemak je oven, afzuigkap en kookplaat kunt reinigen en schoon houden.

  Waar is de Evika ontvetter nog meer geschikt voor?

  Het reinigen van serres, sterk vervuilde vloeren, wasbakken, grafstenen, verwijderen aanslag uit gootstenen, enz enz.

   

  New Product Tab

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Evika ontvetter 6x1L” te beoordelen
  evika ontvetter 6 stuks
  Evika ontvetter 6x1L
   73,50