Filter zoekresultaat
Aanbieding!

Evika sanitair set XXL

 147,25

Evika sanitair set XXL met 25 gratis schuursponsen

 • Professionele badkamerreiniger en ontvetter die zorgen voor een écht schone badkamer.
 • Voordeliger dan de sanitair set XL.
 • Hoog geconcentreerd, daardoor zeer zuinig in gebruik.
 • Uitgekiende doseerdop in de fles waardoor nog zuiniger in gebruik.

De Evika sanitair set XXL met 25 gratis schuursponsen bestaat uit:

  Beschrijving

  De Evika sanitair set XXL met 25 gratis schuursponsen is een voordeel set voor het intensief reinigen en bijhouden van je badkamer. In de loop van de tijd kunnen badkamers ongemerkt behoorlijk vervuilen. Met name de douche krijgt te maken met veel vervuiling. Huidvetten en zeepresten laten een laag achter op de tegels. Daarnaast treedt er vaak een verkleuring op van de voegen door opgebouwd vuil. Verder zorgt kalk er voor dat de uitstraling van je badkamer er niet beter op wordt.

  Met de Evika sanitair set XXL met 25 gratis schuursponsen kun ook jij je badkamer schoonmaken en houden

  De sanitair set is een pakket met professionele schoonmaakmiddelen, schuursponsen en doeken waarmee je als je de instructies goed opvolgt, een behoorlijk vervuilde badkamer perfect schoon kunt maken. De set bestaat o.a. uit een ontvetter en een sanitair reiniger. Als deze twee middelen na elkaar gebruikt worden op de juiste manier dan is inmiddels de ervaring dat de meeste vuil problemen in badkamers opgelost worden.

  Is de Evika sanitair set XXL met 25 gratis schuursponsen een wondermiddel?

  Een badkamer schoonmaken is intensief schoonmaakwerk. In eerste instantie lijkt het moeten schoonmaken met twee middelen nog intensiever. Deze twee middelen hoef je echter alleen maar na elkaar te gebruiken in geval van opgebouwde vervuiling. Het grote verschil ten opzichte van veel bestaande middelen die in de supermarkt of bouwmarkt worden gekocht is dat je na het schoonmaken van je badkamer kunt zeggen: “nu is mijn badkamer echt schoon”. De Evika ontvetter is een intensief reiniger die opgebouwd huidvet en zeepresten effectief verwijdert. De Evika sanitair reiniger is een zeer goede ontkalker. Het zijn echter geen wondermiddelen zoals sommige tv reclames doen geloven. Was het maar zo simpel als opspuiten, afspoelen en schoon. Je moet met deze middelen echt aan het werk, echter wel met een schoon eindresultaat.

  Ernstig opgebouwde vervuiling

  Soms komt er een terug koppeling van een klant dat de douchehoek na één keer schoonmaken niet voldoende schoon is. Er is dan sprake van opgebouwd vuil. Vaak ontstaat achterstallig onderhoud doordat consumenten geen toegang hebben tot effectief werkende middelen voor het schoonmaken van de badkamer. Het vuil kan zo hardnekkig zijn dat de schoonmaak handeling zoals deze is te zien op de instructiepagina badkamer ontkalken herhaald moet worden.

  Schoonmaakmiddelen lossen beschadigingen niet op

  Eerder kon je lezen dat de Evika sanitair set XXL met 25 gratis schuursponsen geen wondermiddelen zijn. De middelen lossen de meeste schoonmaak problemen binnen badkamers op. Soms is er echter sprake van beschadiging van materialen in badkamers.

  Heb je bijvoorbeeld inktzwarte kitvoegen dan zou je dit vervuiling kunnen noemen. Zwarte kit voegen zijn echter meestal gewoon beschadigd kit. Misschien kun je ze enigszins bleken, echter schoon zul je ze nooit krijgen. Het beste is de kit er uitsnijden en een nieuwe uitvoeg aanbrengen. Ook kan er sprake zijn van glas corrosie. Dit is een beschadiging van het glas en heeft niets te maken met kalk aanslag. Kalkaanslag kun je verwijderen met de middelen uit de sanitair set, je kun ter echter geen beschadigd glas mee repareren.

  Waarschuwing
  • De Evika sanitairreiniger is NIET geschikt voor gebruik op kalkhoudend natuursteen. Bij twijfel eerst uittesten op een minder zichtbare plaats.
  • De Evika ontvetter niet gebruiken op alkali gevoelige onderdelen

  Extra informatie

  Besteleenheid

  Kwaliteit

  , ,

  Geschikt voor badkamer

  , , , , ,

  Geschikt voor toilet

  , , ,

  New Product Tab

  Waarom moet ik bij jullie twee middelen gebruiken voor het schoonmaken van mijn badkamer?

  Af en toe komt hier de vraag binnen waarom bij Schoonmaakgoeroe het advies is met twee schoonmaakmiddelen de badkamer schoon te maken. Soms staat er ook de opmerking bij: ‘ik gebruik zelf maar één schoonmaakmiddel’. Voor de grap zeggen we dan daarom gebruiken wij er twee. Met één schoonmaakmiddel wordt het niet schoon. Je hebt overigens alleen in je douchehoek twee middelen nodig. In je douchehoek heb je vettig vuil dat je verwijdert met een ontvetter en kalk dat je verwijdert met een ontkalker. Op de pagina Instructie Badkamer Schoonmaken lees hoe je de badkamer met goed resultaat schoonmaakt.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Evika sanitair set XXL” te beoordelen

  Anderen kochten ook...

  evika sanitairset xxl
  Evika sanitair set XXL
   147,25