Filter zoekresultaat

Superieur microvezeldoek rood

Vanaf:  4,75

Voordelen Profiline superieur microvezeldoek rood
  • Betrouwbare professionele A+ kwaliteit
  • Sneller een schoner en streeploos resultaat
  • Duurzaam, de doeken zijn tot 500 keer wasbaar
  • Vormvast & Kleurvast
  • Nadrogen is niet nodig

Bedoeld voor toepassing binnen het sanitair.
Echter toepasbaar in elke omgeving en voor 95% van de dagelijkse vervuiling

Beschrijving

De Profiline superieur microvezeldoek rood is de meest gebruikte doek binnen de professionele schoonmaakbranche. De doek heeft een goed prijsniveau en gaat mits correct gewassen tot wel 500 wasbeurten mee. De Profiline superieur microvezel doek ligt prettig in de hand en is sterk absorberend. Vervuiling wordt op een gemakkelijke en efficiënte manier weg genomen.
De rode Profiline superieur microvezeldoek is bedoeld voor het schoonmaken van o.a. glazen douche wanden, wastafels, toiletten en badkamertegels en verder alle voorkomende materialen binnen het sanitair. Een zeer goede microvezeldoek voor een professional betekent dat de Profiline superieur microvezeldoek rood voor een particulier een top doek is. Klik hier voor de blauwe microvezeldoek

De Profiline superieur microvezeldoek rood is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar simpelweg gewoon goed

Behalve dat deze in de professionele schoonmaak veel toegepaste microvezel doek gewoon goed is, is hij ook voorzien van het Nordic Ecolabel.

Het Nordic Ecolabel – ook wel Nordic Swan genoemd – is het milieukeurmerk van de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken) en IJsland. Het keurmerk is in 1989 bedacht door ministers van deze landen om consumenten milieubewuster en producten en diensten duurzamer te laten worden. Het Nordic Ecolabel is vergelijkbaar met het Nederlandse milieukeur. Producten met dit logo zijn dus één van de minst milieubelastende in zijn soort.

De Profiline superieur microvezeldoek rood is economisch in gebruik

Als je een aantal van deze doeken in huis hebt hoef je de komende jaren geen nieuwe microvezeldoeken aan te schaffen. Bij een eerste aanschaf zijn de doeken wat duurder dan de microvezeldoeken die bij een supermarkt of huishoudelijke winkel te koop zijn. Echter na een aantal keren wassen zul je het verschil opmerken. De goedkopere doek verliest zijn vorm en na een aantal keren wassen kun je hem weggooien.

Vuilopnemend vermogen

Wat verder een belangrijk verschil is, is het vuilopnemend vermogen. Heb je bijvoorbeeld vieze badkamertegels, maak deze dan maar eens voor de helft schoon met een goedkope doek en de andere helft met de Profiline microvezeldoek. Je zult direct het verschil merken. Met de goedkope doek moet je boenen. Met de Profiline basic microvezeldoek neem je met veel minder inspanning het vuil weg van je badkamertegels en andere vervuiling binnen het sanitair. Een professionele microvezel schoonmaakdoek werkt gewoon efficiënter en is uiteindelijk goedkoper. De doek kan tot 500 keer uitgewassen worden.

Extra informatie

afmeting

40x40cm

Kleur

Besteleenheid

,

Kwaliteit

Wassen

Eerste keren separaat wassen vanwege mogelijke kleur afgifte. Wassen op minimaal 60 graden en geen wasverzachter gebruiken.

Geschikt voor badkamer

, , ,

Geschikt voor toilet

, ,

Geschikt voor microvezel

,

In de uitvoering

, ,

New Product Tab

Bij een schoonmaakparty betaal ik veel meer voor een doek, zijn jouw microvezeldoekjes wel goed?

De vraag of onze microvezeldoekjes wel goed zijn ontvangen we regelmatig. Het klopt dat er doeken bij schoonmaak party’s worden verkocht van €19,00 die bij Schoonmaakgoeroe €4,75 kosten. Vaak zijn het dezelfde doeken met een ander label. Het verschil is dat we bij Schoonmaakgoeroe geen duur hoofdkantoor met bijbehorend kostenverhogend verkoopsysteem hebben. We kopen onze doeken rechtstreeks in bij de fabrikant. Dit verklaart het grote prijsverschil, het zit hem dus absoluut niet in verschil in kwaliteit. Schoonmaakgoeroe verkoopt de allerbeste kwaliteit voor een goede prijs.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Superieur microvezeldoek rood” te beoordelen

Anderen kochten ook...

profiline superieur microvezeldoek rood
Superieur microvezeldoek rood
Vanaf:  4,75