Filter zoekresultaat

Schoonmaakgoeroe blogt over:

Badkamer schoonmaken zonder stress

Badkamer schoonmaken zonder stress
Ah, de vervelende taak van het schoonmaken van de badkamer. De gedachte alleen al kan stress veroorzaken bij de meest zen-achtige personen. De oplossing is nabij, want ik heb het geheim ontdekt voor een stressvrije badkamerreiniging.

Echt waar? Met plezier je badkamer schoonmaken?

Als je ook maar een klein beetje lijkt op mij, dan vlucht je bij de gedachte aan het schoonmaken van je badkamer. Maar vrees niet, mijn mede badkamerschoonmaakhaters, want ik heb enkele tips om deze vreselijke taak wat minder stressvol te maken.

Marteling die badkamer schoonmaken

Laten we het eerst en vooral hebben over ontkalken van je badkamer. Ja ik weet het, het klinkt als een soort middeleeuwse martelmethode, maar het is eigenlijk gewoon het verwijderen van die vervelende ophoping van mineralen uit je douchekop en van je kraan en badkamertegels. Uit ervaring kan ik je vertellen, het geeft een groot plezier om al dat vuil te zien wegspoelen. Dus pak wat sanitairreiniger en ga aan de slag!

Koffietijd

Nu het eigenlijke schoonmaakgedeelte. Het is best wel een grote klus om de hele badkamer in één keer te moeten schoonmaken, dus verdeel het schoonmaken van je badkamer in delen. Begin met de wastafel en het toilet, drink een kop koffie en ga dan verder met de douche. Pauze 2: bel een vriend of vriendin en maak daarna de vloer van de badkamer schoon. Een goede mop doet wonderen.

Badkamer schoonmaken zonder stress

Gereedschap is er niet voor niets

Maar wacht, er is meer! Graag vertel ik je meer over enkele handige hulpmiddelen om je badkamer schoon te maken. Een trekker is een must-have om je douchedeur en muren na het douchen droog te trekken om ze vrij van watervlekken te houden. En als je moeite hebt om bij die hoge plekken te komen, koop dan een uitschuifbaar sanitairmop systeem. Geloof me, jouw rug zal je dankbaar zijn.

Weg met de stress

Badkamer schoonmaken zonder stress het kan

En tot slot het echte probleem: de stress die gepaard gaat met het schoonmaken van de badkamer. Gelukkig zijn er manieren om het schoonmaken van je badkamer wat aangenamer te maken. Zet wat muziek of een podcast op om je te vermaken tijdens het kalk verwijderen. En als al het andere faalt, schenk je jezelf een glas wijn in en doe alsof je in een kuuroord bent in plaats van je badkamer schoon te maken.

Mooier dan dit kan ik het niet maken, echter met deze tips en trucs ben je in een mum van tijd een bekwame badkamer schoonmaker! Of in ieder geval iets minder gestrest.

Vorige

Schoonmaken is een vak

Baking soda

Volgende

Praat mee:

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00