Filter zoekresultaat

Microvezeldoeken van de beste kwaliteit.

Bij Schoonmaakgoeroe hebben we professionele microvezeldoeken. Ideaal voor de verschillende schoonmaak klussen. Onze collectie microvezeldoeken heeft doeken die speciaal zijn ontworpen voor (auto)raam- en glasreiniging en ook hebben we doeken speciaal voor sanitair, keuken en interieur. Al onze doeken zijn van professionele kwaliteit. Daarbinnen hebben we onze doeken onderverdeeld in verschillende niveau's.

 1. Basic: Voor de professionele schoonmaak is dit de instapkwaliteit. Deze doek heeft een fijne prijs/kwaliteit verhouding. Voor thuisgebruik is de kwaliteit ruim voldoende. Deze doek hebben we in de kleur rozerood en babyblauw.
 2. Superieur: Een premium kwaliteit microvezeldoek. Deze doek wordt in de professionele schoonmaak veel gebruikt. De doek is door de vele kleuren veelzijdig inzetbaar en zeer fijn in gebruik. Wij hebben de volgende kleuren in ons assortiment:
  40x40cm, rood, blauw, groen, geel, antraciet, en glasreinigingsdoek.
  32x32cm, rood, blauw [uitlopend. op=op]
  Ramenset superieur
 3. Excellent: Dit zijn de doeken die kwalitatief tot de beste doeken op de markt behoren. Ook doeken met speciale toepassing en certificering horen hierbij. Bijvoorbeeld de Softtronic 1 doek die gecertificeerd is voor gebruik in Cleanrooms. Daarnaast zijn de heavy duty microvezeldoeken van Unger en de tweezijdig te gebuiken glasdoek van hetzelfde merk echte krachtpatsers op schoonmaakgebied.
  Binnen de glasbewassing is de ramenset excellent de top. Dit is een doorontwikkeling van de ramenset superieur
 4. Daarnaast hebben wij bij Schoonmaakgoeroe disposable microvezeldoeken en microvezelhandschoenen om elke schoonmaakklus nog makkelijker en efficiënter te maken

Je ziet het! Voor elke klus een microvezeldoek dus!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00