Filter zoekresultaat

Basic microvezeldoek rood

 3,25

Deze duurzame professionele microvezeldoek is A kwaliteit, vormvast en kleurvast. De doeken zorgen voor een sneller, schoner, streeploos resultaat. Voor toepassing binnen het sanitair.

Op voorraad

Beschrijving

Profiline basic microvezeldoek rood

De Profiline basic microvezeldoek 40×40 cm is een veel gebruikte doek binnen de professionele schoonmaakbranche. Binnen de professionele schoonmaak verdwijnen er regelmatig materialen. Er wordt daarom vaak niet de beste kwaliteit doeken aangeschaft. De doeken die gebruikt worden moeten goed genoeg hun werk doen en niet te veel geld kosten. De Profiline basic microvezeldoek  voldoet aan deze eisen.

De Profiline basic microvezeldoek rood is een voordelige keuze

De doek heeft een goed prijsniveau en gaat mits correct gewassen tot wel 350 wasbeurten mee. De Profiline basic microvezel doek ligt goed in de hand en neemt goed vuil op. De doek is vanwege zijn rode kleur bedoeld voor schoonmaken binnen het sanitair. Deze doek wordt veel gebruikt binnen de professionele schoonmaak wat betekent dat dit een prima doek is voor thuis.

Extra informatie

Kwaliteit

Afmeting

Geschikt voor toilet

, ,

Geschikt voor badkamer

, , , ,

In de uitvoering

, ,

Wasvoorschrift

Eerste keren separaat wassen vanwege mogelijke kleur afgifte. Wassen op minimaal 60 graden en geen wasverzachter gebruiken

New Product Tab

Hoe vaak moet je een microvezeldoek wassen?

Een microvezeldoek moet je wassen nadat deze is gebruikt. Een microvezeldoek houdt het vuil vast en laat dit pas los als deze gewassen wordt in de wasmachine op minimaal 60 graden. Als je de doek hebt gebruikt kun je hem het beste uithangen om te drogen. Heb je een aantal vuile doeken dan kun je ze in één keer wassen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Basic microvezeldoek rood” te beoordelen
Profiline basic microvezeldoek rood - 1 stuks
Basic microvezeldoek rood
 3,25