Filter zoekresultaat
Aanbieding!

Superieur microvezeldoeken voordeelset

Oorspronkelijke prijs was: € 43,95.Huidige prijs is: € 34,75.

Dit is een set voordeliger geprijsde A+ kwaliteit professionele microvezeldoeken. De doeken zijn vormvast, werken streeploos en zijn een milieubewuste keuze. Ze zijn tot 500 keer wasbaar.

  Beschrijving

  De Superieur microvezeldoeken voordeelset bestaat uit de drie meest gebruikte doeken binnen de professionele schoonmaakbranche. De doeken hebben een goed prijsniveau en gaan mits correct gewassen tot wel 500 wasbeurten mee. De Profiline superieur microvezel doek ligt prettig in de hand en is sterk absorberend. Vervuiling wordt op een gemakkelijke en efficiënte manier weg genomen.

  De Profiline superieur microvezeldoeken voordeelset bestaat uit:
  • 4 Profiline superieur microvezeldoeken blauw
  • 4 Profiline superieur microvezeldoeken rood
  • 1 Profiline superieur glasdoek

  De blauwe Profiline superieur microvezeldoek is bedoeld voor het schoonmaken van alle voorkomende materialen binnen het interieur. De rode Profiline superieur microvezeldoek is bedoeld voor het schoonmaken van al het sanitair. Aan deze set is de Profiline superieur glasdoek toegevoegd. De profiline superieur glasdoek is een uitmuntende doek voor het schoonmaken van spiegels, glas, RVS en vele andere gladde oppervlakken. Een zeer goede microvezeldoek voor een professional betekent dat de Profiline superieur microvezeldoeken voor een particulier een top doek zijn.

  De Profiline superieur microvezeldoeken voordeelset  is een uitstekende keuze

  Behalve dat deze, veel in de professionele schoonmaak toegepaste, microvezel doeken gewoon goed zijn, zijn ze ook voorzien van het Nordic Ecolabel. Het Nordic Ecolabel – ook wel Nordic Swan genoemd – is het milieukeurmerk van de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken) en IJsland. Het keurmerk is in 1989 bedacht door ministers van deze landen om consumenten milieubewuster en producten en diensten duurzamer te laten worden. Het Nordic Ecolabel is vergelijkbaar met het Nederlandse milieukeur. Producten met dit logo zijn dus één van de minst milieubelastende in zijn soort. De glasdoek heeft overigens niet dit keurmerk.

  De Profiline superieur microvezeldoeken voordeelset is economisch in gebruik

  Als je een aantal van deze doeken in huis hebt hoef je de komende jaren geen nieuwe microvezeldoeken aan te schaffen. Bij een eerste aanschaf zijn de doeken wat duurder dan de microvezeldoeken die bij een supermarkt of huishoudelijke winkel te koop zijn. Op het eerste gezicht lijken deze doeken goedkoper. Echter na een aantal keren wassen zul je het verschil opmerken. De goedkopere doek verliest zijn vorm en na een aantal keren wassen kun je hem weggooien.

  Wat verder een belangrijk verschil is, is het vuilopnemend vermogen. Heb je bijvoorbeeld een vette afzuigkap, maak deze dan maar eens voor de helft schoon met een goedkope doek en de andere helft met de Profiline superieur microvezeldoek. Je zult direct het verschil merken. Met de goedkope doek moet je echt boenen. Met de Profiline superieur microvezeldoek haal je in één beweging het meeste vet weg. Een professionele microvezel schoonmaakdoek werkt gewoon efficiënter en is uiteindelijk goedkoper. De doek kan tot 500 keer uitgewassen worden.

  Deze set bestaat uit:

  • 4 Profiline superieur rood
  • 4 Profiline superieur blauw
  • 1 Profiline superieur glasdoek

  Extra informatie

  Wassen

  Eerste keren separaat wassen vanwege mogelijke kleur afgifte. Wassen op minimaal 60 graden en geen wasverzachter gebruiken

  Afmeting

  Besteleenheid

  Kwaliteit

  Kleur

  ,

  Geschikt voor badkamer

  , , ,

  Geschikt voor bedrijf

  , , , , , ,

  Geschikt voor ramen

  , ,

  Geschikt voor interieur

  , , ,

  Geschikt voor keuken

  , , , ,

  Geschikt voor toilet

  , ,

  Geschikt voor microvezel

  , , , , ,

  New Product Tab

  Wat zijn de voordelen van een microvezeldoekje?

  De voordelen van een microvezeldoekje zijn legio:

  1. schoonmaken kan vaak zonder gebruik van schoonmaakmiddel
  2. minder kans op methodefouten
  3. schoonmaken gaat lichter
  4. bij correct gebruik hoef je geen doekjes meer uit te wringen
  5. schoonmaken gaat sneller
  6. schoonmaak resultaat is vaak beter
  7. microvezeldoekjes verminderen kans op polsklachten

  2 beoordelingen voor Superieur microvezeldoeken voordeelset

  1. 5 van 5

   I. Spohr

   Kwaliteitsdoeken die doen wat er beloofd wordt! Maken het schoonmaken echt makkelijker en sneller. Vergeet niet het doekje te vouwen en telkens een nieuw, schoon vlakje te nemen (zie de instructies op deze site). Dat werkt echt handig!

  2. 5 van 5

   Mieke de Kanter

   Superfijne doeken, maak er ook mijn telefoon en bril mee schoon, gewoon met een droge doek.
   Wist niet dat een spiegel zo makkelijk en snel schoongemaakt kon worden, werkt superfijn.

  Een beoordeling toevoegen

  Anderen kochten ook...

  Profiline superieur microvezeldoeken voordeelset
  Superieur microvezeldoeken voordeelset
  Oorspronkelijke prijs was: € 43,95.Huidige prijs is: € 34,75.