Filter zoekresultaat

Superieur microvezeldoek rood klein

Vanaf:  3,50

Voordelen Profiline superieur microvezeldoek rood klein

Prijs is per 1, 5 of 10 stuks

  • Kleine krachtpatser vormvast 32x32cm
  • Geschikt voor mensen die liever met een kleinere doek werken
  • Betrouwbare professionele A+ kwaliteit
  • Sneller een schoner en streeploos resultaat
  • Duurzaam doordat de doeken tot 500 keer wasbaar zijn
  • Kleurvast
  • Bedoeld voor toepassing binnen het sanitair
  • Nadrogen is niet nodig

Beschrijving

Profiline superieur microvezeldoek rood klein 32x32cm

De Profiline superieur microvezeldoek rood klein heeft een afmeting van 32x32cm. Daarmee is deze doek het kleinere broertje van de 40x40cm variant.
De doek heeft een goed prijsniveau en gaat net als zijn grote broer, mits correct gewassen, tot wel 500 wasbeurten mee.

Prettig in de hand en absorberend

De Profiline superieur microvezel doek ligt prettig in de hand en is sterk absorberend. Vervuiling wordt op een gemakkelijke en efficiënte manier weg genomen. De rode Profiline microvezeldoek klein is met name geschikt voor mensen die liever een kleinere doek gebruiken. Deze rode microvezeldoek is bedoeld voor het schoonmaken van o.a. glazen douche wanden, wastafels, toiletten en badkamertegels en verder alle voorkomende materialen binnen het sanitair. Een zeer goede microvezeldoek voor een professional betekent dat de Profiline superieur microvezeldoek rood voor een particulier een top doek is.

De Profiline superieur microvezeldoek rood is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar simpelweg gewoon goed

Behalve dat deze, veel in de professionele schoonmaak toegepaste, microvezel doek gewoon goed is, is hij ook voorzien van het Nordic Ecolabel. Het Nordic Ecolabel – ook wel Nordic Swan genoemd – is het milieukeurmerk van de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken) en IJsland. Het keurmerk is in 1989 bedacht door ministers van deze landen om consumenten milieubewuster en producten en diensten duurzamer te laten worden. Het Nordic Ecolabel is vergelijkbaar met het Nederlandse milieukeur. Producten met dit logo zijn dus één van de minst milieubelastende in zijn soort.

De Profiline superieur microvezeldoek rood klein is economisch in gebruik

Met een aantal van deze doeken in huis hebt hoef je de komende jaren geen nieuwe microvezeldoeken aan te schaffen. Bij een eerste aanschaf zijn de doeken wat duurder dan degene die bij een supermarkt of huishoudelijke winkel te koop zijn. Echter na een aantal keren wassen zul je het verschil opmerken. De goedkopere doek verliest zijn vorm en effectiviteit.

Een ander belangrijk verschil is het vuilopnemend vermogen. Heb je bijvoorbeeld vieze badkamertegels, maak deze dan maar eens voor de helft schoon met een goedkope doek en de andere helft met de Profiline microvezeldoek. Je zult direct het verschil merken. Met de goedkope doek moet je boenen. Met de Profiline superieur microvezeldoek rood klein neem je met veel minder inspanning het vuil weg van je badkamertegels en andere vervuiling binnen het sanitair. Een professionele microvezel schoonmaakdoek werkt gewoon efficiënter en is uiteindelijk goedkoper.

Doek wassen op minimaal 60 graden en zonder wasverzachter. Was de doek de eerste paar keer apart, doek kan in het begin kleur afgeven.

Extra informatie

Afmeting

Geschikt voor badkamer

, , , ,

Geschikt voor toilet

, ,

Kleur

Kwaliteit

In de uitvoering

, ,

New Product Tab

Is een microfiber doek hetzelfde als een microvezeldoek

Ja een microfiber doek is hetzelfde als een microvezeldoek. Microfiber is de Engelstalige benaming voor microvezel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Superieur microvezeldoek rood klein” te beoordelen
Profiline superieur microvezeldoek rood klein
Superieur microvezeldoek rood klein
Vanaf:  3,50