Filter zoekresultaat

Superieur microvezeldoek antraciet

Vanaf:  4,95

  • Betrouwbare professionele A kwaliteit
  • Sneller een schoner en streeploos resultaat
  • Duurzaam doordat de doeken tot 500 keer wasbaar zijn
  • Vormvast
  • Kleurvast
  • Luxe uitstraling door antraciet kleur
  • Nadrogen is niet nodig
  • Toepasbaar in elke omgeving en voor 95% van de dagelijkse vervuiling

Beschrijving

De Profiline Superieur microvezeldoek antraciet is een microvezeldoek met een luxe uitstraling. De doek heeft een goed prijsniveau en gaat mits correct gewassen tot wel 500 wasbeurten mee. De Profiline Microvezel doek ligt prettig in de hand en is sterk absorberend. Vervuiling wordt op een gemakkelijke en efficiënte manier weg genomen. De antraciet Profiline microvezeldoek kan voor vele schoonmaak werkzaamheden gebruikt worden.

Een zeer goede microvezeldoek voor een professional betekent dat de Profiline Superieur microvezeldoek antraciet voor een particulier een top doek is.

De Profiline Superieur microvezeldoek antraciet is economisch in gebruik

Als je een aantal van deze doeken in huis hebt hoef je de komende jaren geen nieuwe microvezeldoeken aan te schaffen. Bij een eerste aanschaf zijn de doeken wat duurder dan de microvezeldoeken die bij een supermarkt of huishoudelijke winkel te koop zijn. Op het eerste gezicht lijken deze doeken goedkoper. Echter na een aantal keren wassen zul je het verschil opmerken. De goedkopere doek verliest zijn vorm en na een aantal keren wassen kun je hem weggooien.

Wat verder een belangrijk verschil is, is het vuilopnemend vermogen. Heb je bijvoorbeeld vieze afuigkap, maak deze dan maar eens voor de helft schoon met een goedkope doek en de andere helft met de Profiline superieur microvezeldoek. Je zult direct het verschil merken. Met de goedkope doek moet je boenen.

Met de Profiline Superieur microvezeldoek antraciet neem je met veel minder inspanning het vuil weg van bijvoorbeeld je afzuigkap. Maar ook andere vervuiling binnen je keuken en de rest van het huis. Een professionele microvezel schoonmaakdoek werkt gewoon efficiënter en is uiteindelijk goedkoper. De doek kan tot 500 keer uitgewassen worden.

 

Extra informatie

Wassen

Eerste keren separaat wassen vanwege mogelijke kleur afgifte. Wassen op minimaal 60 graden en geen wasverzachter gebruiken.

Afmeting

Besteleenheid

Kleur

Kwaliteit

Geschikt voor keuken

, , , ,

Geschikt voor interieur

, , ,

Geschikt voor badkamer

, , ,

Geschikt voor toilet

,

Geschikt voor microvezel

, , ,

In de uitvoering

, ,

New Product Tab

Kan ik mijn bril schoonmaken met een microvezel doekje?

Er zijn veel mensen die hun bril schoonmaken met een microvezeldoekje. Vaak gaat dat goed, echter er zijn ook brillen die er niet tegen kunnen. Het is beter van niet om een bril schoon te maken met een microvezeldoek. Er zijn speciale doeken van microvezel die geschikt zijn voor het schoonmaken van een bril.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Superieur microvezeldoek antraciet” te beoordelen

Anderen kochten ook...

Profiline superieur microvezeldoek antraciet
Superieur microvezeldoek antraciet
Vanaf:  4,95