Filter zoekresultaat

Superieur microvezeldoek geel

 4,75
Je bespaard

Deze professionele duurzame microvezeldoek is van betrouwbare A+ kwaliteit, vormvast en kleurvast. De doeken zorgen voor een sneller, schoner en streeploos resultaat. Bedoeld voor toepassing binnen het interieur.
Aantal Korting (%) Prijs per stuk
1 - 3  4,75
4 - 7 5.26 %  4,50
8 - 9 10.53 %  4,25
10+ 21.05 %  3,75

  Beschrijving

  De Profiline superieur microvezeldoek geel 40×40 cm is een veel gebruikte doek binnen de professionele schoonmaakbranche. De doek heeft een goed prijsniveau en gaat mits correct gewassen tot wel 500 wasbeurten mee. De Profiline superieur microvezel doek ligt prettig in de hand en is sterk absorberend. Vervuiling wordt op een gemakkelijke en efficiënte manier weg genomen. De Profiline superieur microvezeldoek geel is bedoeld voor het schoonmaken van o.a. glas, RVS, deuren, tegels en verder alle voorkomende materialen binnen het interieur. Een zeer goede microvezeldoek voor een professional betekent dat de Profiline superieur microvezeldoek voor een particulier een top doek is.

  De Profiline superieur microvezeldoek geel is een uitstekende keuze

  Behalve dat deze, veel in de professionele schoonmaak toegepaste, microvezel doek gewoon goed is, is hij ook voorzien van het Nordic Ecolabel. Het Nordic Ecolabel – ook wel Nordic Swan genoemd – is het milieukeurmerk van de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken) en IJsland. Het keurmerk is in 1989 bedacht door ministers van deze landen om consumenten milieubewuster en producten en diensten duurzamer te laten worden. Het Nordic Ecolabel is vergelijkbaar met het Nederlandse milieukeur. Producten met dit logo zijn dus één van de minst milieubelastende in zijn soort.

  De Profiline superieur microvezeldoek geel is economisch in gebruik

  Met een aantal van deze doeken in huis hebt hoef je de komende jaren geen nieuwe microvezeldoeken aan te schaffen. Bij een eerste aanschaf zijn de doeken wat duurder dan de microvezeldoeken die bij een supermarkt of huishoudelijke winkel te koop zijn. Echter na een aantal keren wassen zul je het verschil opmerken. De goedkopere doek verliest zijn vorm en na een aantal keren wassen kun je hem weggooien.

  Wat verder een belangrijk verschil is, is het vuilopnemend vermogen. Heb je bijvoorbeeld een vette afzuigkap, maak deze dan maar eens voor de helft schoon met een goedkope doek en de andere helft met de Profiline superieur microvezeldoek blauw. Je zult direct het verschil merken.

  Met de goedkope doek moet je boenen, met de Profiline superieur microvezeldoek haal je in één beweging het meeste vet weg. Een professionele microvezel schoonmaakdoek werkt gewoon efficiënter en is uiteindelijk goedkoper. De doek kan tot 500 keer uitgewassen worden.

  Extra informatie

  Afmeting

  Besteleenheid

  Kleur

  Kwaliteit

  Geschikt voor interieur

  , , ,

  Geschikt voor keuken

  , , , ,

  Geschikt voor microvezel

  ,

  In de uitvoering

  , ,

  New Product Tab

  Ik zoek doekjes voor ramen lappen, is deze doek geschikt?

  Je kunt met de Profiline superieur microvezeldoek prima ramen lappen. De gebruikte microvezel in deze doek is van zeer hoge kwaliteit en zal het vuil goed opnemen. Deze methode van ramen lappen mag je alleen maar aan de binnenzijde van je ramen toepassen. Voor het streeploos drogen van je ramen kun je het beste de doek van de ramenset superieur gebruiken.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Superieur microvezeldoek geel” te beoordelen

  Anderen kochten ook...

  Superieur microvezeldoek geel
  Superieur microvezeldoek geel
   4,75
  Je bespaard