Filter zoekresultaat

Ramenset excellent

 19,75

 • Voor het streeploos schoonmaken van spiegels en ramen aan de binnenzijde
 • Al het glas binnen schoonmaken, een emmer water is niet meer nodig
 • Efficiënt en snel
 • Streeploze ramen en spiegels

  Beschrijving

  De Ramenset excellent is een doorontwikkeling van de Ramenset superieure. Met slechts twee doeken maak je de ramen en spiegels binnen het huis en bedrijf streeploos en vlekkeloos schoon. Met deze ramenset is het sjouwen met een emmer water, spons en trekker verleden tijd geworden. In hele korte tijd kun je voortaan al je glas schoonmaken. De grote droogdoek is ook ideaal voor het schoonmaken van brillen, beeldschermen en tablets.

  Verpakking bestaat uit:

  • 1 Nano microvezeldoek 40 x 40 cm voor vochtig gebruik
  • 1 Top silk microvezeldoek 50 x 70 cm voor het streeploos drogen van het glas

  De Ramenset excellent is bedoeld voor het schoonmaken van spiegels en al het glas aan de binnenzijde van het huis of bedrijf. Voor het schoonmaken van het glas aan de buitenzijde is de Ramenset buiten bedoeld.

  Wastip: was de doeken op minimaal 60 graden en gebruik geen wasverzachter

  Extra informatie

  Besteleenheid

  Kleur

  Kwaliteit

  Wassen

  Eerste keren separaat wassen vanwege mogelijke kleur afgifte. Wassen op minimaal 60 graden en geen wasverzachter gebruiken.

  Geschikt voor ramen

  , ,

  Geschikt voor microvezel

  New Product Tab

  Is de ramenset excellent ook geschikt voor buiten?

  Nee, de ramenset excellent is ongeschikt voor het schoonmaken van je ramen aan de buitenzijde. Doordat de ramen met weinig water worden schoon gemaakt zal het zand dat op het glas zit krassen veroorzaken.

  7 beoordelingen voor Ramenset excellent

  1. 5 van 5

   Shirley

   Eens op deze manier ramen en spiegels te hebben gelapt wil je niet anders meer, het gaat heel snel met mooi resultaat, ook als de zon op de ramen staat.

  2. 5 van 5

   Evelyne (geverifieerde eigenaar)

   Heel handig! Zonder product te gebruiken proper glas en propere spiegel zonder strepen. Had ik dit al maar eerder gehad.

  3. 5 van 5

   Marleen

   Had er al over gehoord, maar zag iemand er mee werken en was toen om. Gegoogeld en bij deze meneer uitgekomen omdat hij op correcte manier over de concurrent sprak. Supermakkelijk nu om de ramen te lappen. Ga ze kado doen denk ik.

  4. 5 van 5

   Renate

   Wat ben ik blij dat ik deze set gekocht heb! Het is net als bij het schilderen van kozijnen: als je goed materiaal hebt dan werkt het prettiger, sneller en beter.
   Wat er in de beschrijving staat klopt helemaal, ik ben heel tevreden.
   Ik heb vandaag 21 ramen aan de binnen- en buitenkant gewassen omdat ik er zoveel lol in had en omdat het me zo gemakkelijk af ging.
   Genoeg enthousiasme?! ????

  5. 5 van 5

   Renate

   Misschien is het verstandig er bij te zetten dat ik in een groot huis woon, anders geloven anderen me misschien niet

  6. 5 van 5

   Mirjam (geverifieerde eigenaar)

   Super deze doeken! Werken erg makkelijk en doen wat beloofd wordt. Geen gedoe met emmers en trekkers met als resultaat stralend schone ramen. Natuurlijk handig voor ramen en spiegels, maar ook voor mijn vitrinekast (binnen/buitenkant) en glas in lood.

  7. 5 van 5

   aladinda29

   Wat een geweldig eenvoudige manier van ramen wassen! Geen geknoei meer met emmers water, druipende doeken, hardnekkige strepen; kortom einde van frustratie hierover. ‘Even de ramen wassen’ kan met deze set echt! En ze zijn in een mum van tijd zonder moeite schoon en streeploos. Ik ben heel enthousiast over deze set en ik gun het iedereen die af en toe graag schone ramen wil hebben. Schoon, moeiteloos en snel!

  Een beoordeling toevoegen

  Anderen kochten ook...

  Ramenset excellent
  Ramenset excellent
   19,75