Ramenset excellent

 19,75

 • Voor het streeploos schoonmaken van spiegels en ramen aan de binnenzijde
 • Al het glas binnen schoonmaken, een emmer water is niet meer nodig
 • Efficiënt en snel
 • Streeploze ramen en spiegels

Beschrijving

De Ramenset excellent is een doorontwikkeling van de Ramenset superieure. Met slechts twee doeken maak je de ramen en spiegels binnen het huis en bedrijf streeploos en vlekkeloos schoon. Met deze ramenset is het sjouwen met een emmer water, spons en trekker verleden tijd geworden. In hele korte tijd kun je voortaan al je glas schoonmaken. De grote droogdoek is ook ideaal voor het schoonmaken van brillen, beeldschermen en tablets.

Verpakking bestaat uit:

 • 1 Nano microvezeldoek 40 x 40 cm voor vochtig gebruik
 • 1 Top silk microvezeldoek 50 x 70 cm voor het streeploos drogen van het glas

De Ramenset excellent is bedoeld voor het schoonmaken van spiegels en al het glas aan de binnenzijde van het huis of bedrijf. Voor het schoonmaken van het glas aan de buitenzijde is de Ramenset buiten bedoeld.

Wastip: was de doeken op minimaal 60 graden en gebruik geen wasverzachter

Extra informatie

Besteleenheid

Per stuk

Kleur

Blauw

Kwaliteit

Beter

Wassen

Eerste keren separaat wassen vanwege mogelijke kleur afgifte. Wassen op minimaal 60 graden en geen wasverzachter gebruiken.

Geschikt voor ramen

Glas binnen, Glas in lood, Spiegels

Geschikt voor microvezel

Ramen

New Product Tab

Is de ramenset excellent ook geschikt voor buiten?

Nee, de ramenset excellent is ongeschikt voor het schoonmaken van je ramen aan de buitenzijde. Doordat de ramen met weinig water worden schoon gemaakt zal het zand dat op het glas zit krassen veroorzaken.

6 beoordelingen voor Ramenset excellent

 1. 5 van 5

  Shirley

  Eens op deze manier ramen en spiegels te hebben gelapt wil je niet anders meer, het gaat heel snel met mooi resultaat, ook als de zon op de ramen staat.

 2. 5 van 5

  Evelyne (geverifieerde eigenaar)

  Heel handig! Zonder product te gebruiken proper glas en propere spiegel zonder strepen. Had ik dit al maar eerder gehad.

 3. 5 van 5

  Marleen

  Had er al over gehoord, maar zag iemand er mee werken en was toen om. Gegoogeld en bij deze meneer uitgekomen omdat hij op correcte manier over de concurrent sprak. Supermakkelijk nu om de ramen te lappen. Ga ze kado doen denk ik.

 4. 5 van 5

  Renate

  Wat ben ik blij dat ik deze set gekocht heb! Het is net als bij het schilderen van kozijnen: als je goed materiaal hebt dan werkt het prettiger, sneller en beter.
  Wat er in de beschrijving staat klopt helemaal, ik ben heel tevreden.
  Ik heb vandaag 21 ramen aan de binnen- en buitenkant gewassen omdat ik er zoveel lol in had en omdat het me zo gemakkelijk af ging.
  Genoeg enthousiasme?! ????

 5. 5 van 5

  Renate

  Misschien is het verstandig er bij te zetten dat ik in een groot huis woon, anders geloven anderen me misschien niet

 6. 5 van 5

  Mirjam (geverifieerde eigenaar)

  Super deze doeken! Werken erg makkelijk en doen wat beloofd wordt. Geen gedoe met emmers en trekkers met als resultaat stralend schone ramen. Natuurlijk handig voor ramen en spiegels, maar ook voor mijn vitrinekast (binnen/buitenkant) en glas in lood.

Een beoordeling toevoegen

Anderen kochten ook...

Ramenset excellent
Ramenset excellent
 19,75