Profiline basic interieurmop systeem

 67,50 110,25

Afhankelijk van uitvoering met 1, 2 of 5 interieur moppen

Sterke punten Profiline basic interieurmop systeem

  • Ideaal voor het makkelijk schoonmaken van tafels, deuren en wanden
  • Neemt met gemak vuil op
  • Licht in gebruik
  • Professioneel materiaal, dus lange levensduur

 

Beschrijving

Profiline basic interieurmop systeem

Het Profiline basic interieurmop systeem is bedoeld voor het makkelijker en ergonomisch schoonmaken van: (vergader)tafels, deuren, kasten, gladde waterbestendige wanden en en bijvoorbeeld balies. De mop wordt met klittenband (velcro) bevestigd op de telescopisch verstelbare steel met daaraan bevestigd het mopplaatje. Het systeem is er voor bedoeld je arm te verlengen. Voor het schoonmaken van hoge deuren, kasten en bijvoorbeeld tegelwanden heb je geen trapje meer nodig. Het systeem is ook uiterst geschikt voor het schoonmaken van vergadertafels. Om de hele vergadertafel te kunnen schoonmaken ga je, als je met een gewone doek werkt, automatisch krom staan om bij het midden van de vergadertafel te komen. Met de interieurmop, die werkt als een verlengde arm, behoort krom staan tot het verleden.  Als je werkt als professioneel schoonmaker dan zul je uit ervaring weten dat schoonmaken zwaar werk is. Je kunt je werk een stuk lichter maken door te werken met het  interieurmop systeem, je kunt er in ieder geval rug en pols-klachten mee voorkomen.

Het Profiline basic interieurmop systeem is ontwikkeld in samenwerking met professionals

Het systeem wordt gemaakt voor de professionele schoonmaakbranche. Een professional neemt alleen maar genoegen met het beste. Goed materiaal bespaart tijd, werkt lichter en is op de lange duur economisch. De mop is getest op minimaal 200 keer wassen. Zet dat af tegen goedkoper materiaal dan is dit systeem prijstechnisch veel gunstiger. Normaal gesproken zijn dit soort materialen niet beschikbaar voor een particulier. Via deze webshop kun je nu óók thuis met het beste materiaal schoonmaken.

Schoonmaken van het interieur wordt een plezier met het interieurmop systeem

De gedachte achter dit systeem is dat schoonmaken efficiënt en licht uitgevoerd moet kunnen worden. De microvezels in de in dit systeem gebruikte mop zijn speciaal ontwikkeld voor het optimaal schoonmaken van alle gladde en vlakke oppervlakken binnen het interieur. Deze professionele mop kan gebruikt worden voor het verwijderen van vele soorten vuil. Hierbij kun je denken aan het verwijderen van vingertasten, vetaanslag, nicotine en andere atmosferische vervuiling. De mop wordt licht vochtig gemaakt voor gebruik. Wordt de mop droog tijdens het gebruik dan kan hij, mits nog niet ernstig vervuild, opnieuw vochtig gemaakt worden.

Wasadvies: de interieurmop na gebruik op minimaal 60 graden wassen en gebruik geen wasverzachter.

Het Profiline basic interieurmop systeem  bestaat uit:

–  Ergonomisch telescopisch verstelbare steel 90-160 cm
–  Mop frame 23 cm, met kliksysteem te bevestigen op de steel
–  Afhankelijk van de uitvoering met 1, 2 of 5 Profiline basic interieurmop(pen) 28 cm

Extra informatie

Besteleenheid

Per stuk

Kwaliteit

Goed

Mop breedte

28cm

Omgeving

Bedrijf, Thuis

Geschikt voor interieur

Huiskamer, Kantoor, Slaapkamer

Geschikt voor keuken

Keukenblok

In de uitvoering

Met 1 mop, Met 2 moppen, Met 5 moppen

New Product Tab

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Profiline basic interieurmop systeem” te beoordelen

Anderen kochten ook...

Profiline basic interieurmop systeem - Met 1 mop
Profiline basic interieurmop systeem
 67,50 110,25