Filter zoekresultaat

Sproeiflacon 2-Way Tex Spray

Vanaf:  12,75

Sproeiflacon 2-Way Tex Spray blauw

  • Professionele sprayflacon
  • Goede ergonomie; in één beweging twee keer sprayen
  • Lichte bediening
  • Zowel in straal als in spray af te stellen

 

Beschrijving

De sproeiflacon 2-Way Tex Spray blauw is een professionele en zeer efficiënt in te zetten sproeiflacon. Zowel bij het intrekken van de trigger als bij het loslaten van de trigger geeft deze sproeiflacon vloeistof. De onderkant van de aanzuigslang is verzwaard zodat de aanzuiging van de vloeistof altijd maximaal zal zijn. De flacon zelf staat stabiel en stevig op de ondergrond. De Sproeiflacon 2-Way Tex Spray is een sprayflacon voor professionals en daarom ook bijzonder geschikt voor thuis gebruik.

Het grote voordeel van deze sproeiflacon is dat er minder belasting van de vingers optreed. Schoonmakers die veel gebruik maken van een sproeiflacon weten dat lang werken met een sproeiflacon erg vermoeiend is voor de handen.

De TWO WAY trigger uit polyethyleen heeft een goede resistentie tegen verschillende producten (zie bij eigenschappen). De sproeikop is regelbaar van gerichte tot fijne besproeiing.

Deze sproeiflacon is ook ideaal in gebruik als plantenspuit.

Extra informatie

Besteleenheid

, ,

Te gebruiken voor

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kwaliteit

, ,

Geschikt voor keuken

, , , ,

Geschikt voor badkamer

, , ,

Geschikt voor interieur

, ,

Geschikt voor microvezel

, , , ,

Geschikt voor toilet

, ,

Niet geschikt voor

oplossingen van natrium- en kaliumhydroxide. Organische zuren met een gering moleculair gewicht (bijv. mierenzuur, azijnzuur),chloorazijnzuur en chloorsulfonzuur. Verfoplosmiddelen, methanol, ammoniak, cellosolve oplosmiddelen
(zoals 2-ethoxyethanol), of oplosmiddelen die aceton of tolueen bevatten.

New Product Tab

Hoeveel schoonmaakmiddel moet ik doseren in de sproeiflacon

Een schoonmaakmiddel doseren is altijd belangrijk. Of je een schoonmaakmiddel nou toevoegt aan een emmer water of aan een sprayflacon; als je niet goed doseert dan heb je niet de optimale werking van het schoonmaakmiddel.

Juiste dosering

De dosering die wij adviseren bij de ontvetter en de sanitairreiniger zijn bij beiden 20ml. Vul de sprayflacon met 500ml koud water, doseer 20 ml van het product in de doseerkamer en voeg dit toe aan de sprayflacon. Belangrijk is als je met een sprayflacon werkt, je het middel nooit nevelt. De spraykop moet altijd in een straal afgesteld staan. Doe je dat niet dan adem je spuitnevel in en dat is slecht voor je gezondheid. Bewaar de schoonmaakoplossing niet te lang, deze kan namelijk bederven.

 

Schoonmaakmiddel doseren

doseren schoonmaakmiddelOp de site van de NVZ kun je veel lezen over het huishoudelijk gebruik van schoonmaakmiddelen. Hier kun je ook lezen over het belang van correct doseren van schoonmaakmiddelen.

Waarom moet een sprayflacon in een straal staan en niet nevelen?

Een sprayflacon moet je altijd in een straal afstellen omdat je de schoonmaak oplossing niet wilt inademen. Als je een sprayflacon in een spray afstelt ontstaan er aerosolen. Aerosolen adem je in en dat is op langere termijn slecht voor je longen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sproeiflacon 2-Way Tex Spray” te beoordelen

Anderen kochten ook...

sproeiflacon 2-Way Tex Spray
Sproeiflacon 2-Way Tex Spray
Vanaf:  12,75