Filter zoekresultaat
Aanbieding!

Glasmop systeem

Vanaf:  92,50

Professioneel en duurzaam systeem voor glanzend schoon glas in 1 handeling. Mooie streeploze ramen en dat zonder emmer, trekker en zeem. Het is voor binnen gebruik en perfect voor glas op iets grotere hoogte zoals bij bijvoorbeeld een serre.

Beschrijving

Het Profiline Glasmop systeem met 2 moppen en sprayflacon is een compleet systeem voor het lappen van je ramen aan de binnenzijde. Het systeem is vooral ontwikkeld om op een gemakkelijke en efficiënte manier de ramen aan de binnenzijde schoon te maken. De mop die voor dit systeem wordt gebruikt is bedoeld voor het streeploos schoonmaken van glas. De glas mop wordt bij aanvang met behulp van de sprayflacon licht vochtig gemaakt. Door de mop bevestigd op de steel heen en weer te bewegen over het schoon te maken oppervlak wordt het vuil los gemaakt. Het microvezel materiaal houdt het vuil vast in zijn vezels. Afdrukken van kinderhanden, rook, vetaanslag en andere atmosferische vervuiling wordt met gemak weggenomen. Het Profiline glasmop systeem geeft een overtuigend schoonmaakresultaat.

Het Profiline glasmop systeem met 2 moppen en sprayflacon levert  een grote tijdsbesparing op t.o.v. het traditioneel lappen van de ramen

Het gesleep met water, spons, raamtrekker en zeem is door het dit systeem verleden tijd geworden. Ook het balanceren op een huishoudtrap is niet langer nodig. Moeilijk bereikbare ramen op hoogte, zijn door de telescopisch verstelbare steel in een handomdraai schoon te maken. Ook glazen tafels, vitrine kasten, spiegels en terrariums kunnen streeploos schoongemaakt worden met dit systeem.

De glasmop is niet geschikt voor gebruik op ramen buiten, dit systeem alleen gebruiken voor je glas binnen. Doordat er weinig water wordt gebruikt zal het zand dat op je buitenramen zit krassen op je ramen veroorzaken. Voor je buitenglas kun je beter de ramen schoonmaken set gebruiken.

Het Profiline glasmop systeem met 2 moppen en sprayflacon bestaat uit:
  • Ergonomisch telescopisch verstelbare steel 90-160 cm
  • Mop frame 23 cm, met kliksysteem te bevestigen op de steel
  • 2 Profiline glasmop 28 cm
  • 2-way tex sprayflacon

Extra informatie

Besteleenheid

, , , , , , , , ,

Kwaliteit

Mop breedte

Geschikt voor ramen

,

Geschikt voor interieur

New Product Tab

Wat is het glasmop systeem?

Het glasmop systeem is een speciaal ontworpen systeem voor het reinigen van glasoppervlakken. Het bestaat uit een glasmop en een telescopische steel. Het systeem maakt gebruik van microvezels om streeploze en glanzende resultaten te bereiken.

Hoe werkt het glasmop systeem?

Het glasmop systeem werkt door de microvezel glasmop licht vochtig te maken met water. De mop wordt vervolgens gebruikt om het glasoppervlak schoon te maken en vuil en vlekken te verwijderen. Na gebruik kan de mop op minimaal 60 graden worden gewassen.

Wat zijn de voordelen van het glasmop systeem?

Het glasmop systeem biedt verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het gebruik van microvezels voor een grondige reiniging van glasoppervlakken en laat het geen strepen achter. Daarnaast is het systeem ergonomisch ontworpen, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is zonder overmatige belasting van de gebruiker. Bovendien is het schoonmaken met het glasmop systeem efficiënt en tijdbesparend.

Is het glasmop systeem geschikt voor alle soorten glasoppervlakken?

Ja en een waarschuwend nee, het glasmop systeem is geschikt voor verschillende soorten glasoppervlakken, zoals ramen, spiegels, glazen deuren en tafelbladen. Het kan ook worden gebruikt op andere gladde oppervlakken, zoals roestvrij staal en tegels. Het waarschuwend nee: niet gebruiken op buiten glas. Ook niet gebruiken als het glas vervuild is met zand. Doordat er zeer weinig water wordt gebruikt krast zand op het glas.

1 beoordeling voor Glasmop systeem

  1. 5 van 5

    Marijke

    Supergoed systeem voor je ramen binnen. Het is bijna ongelofelijk om het met alleen maar water te doen. Maar het werkt! Die mop is van hele goeie kwaliteit en met de stok eraan kan je overal bij. Aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Anderen kochten ook...

Profiline glasmop systeem
Glasmop systeem
Vanaf:  92,50