Filter zoekresultaat

Glasmop systeem met 5 moppen

 114,25

Sterke punten glasmop systeem met 5 moppen

 • A+ kwaliteit microvezel
 • hoog vuilopnemend vermogen
 • efficiënt en kostenbesparend
 • moeiteloos reinigen separatie en binnenglas
 • Optimaal voor glas op iets grotere hoogte, bijvoorbeeld in serres
 • Glanzend schoon glas in 1 handeling, nawrijven is niet nodig
 • Professioneel materiaal
Categorie:

Beschrijving

Profiline superieur glasmop systeem met 5 moppen

Bij Schoonmaakgoeroe houden we van de kortste weg naar optimaal. Het Profiline superieur glasmop systeem met 5 moppen is hier een voorbeeld van; met weinig inspanning al je binnen-glas streeploos schoonmaken. Voor wat kleinere oppervlakken glas hebben we de ramenset superieur.

Heb je echter veel m2 glas dan is het zemen van je ramen een serieuze klus. Het Glasmop systeem met 5 moppen is hiervoor ontwikkeld; het efficiënt schoonmaken van grotere oppervlakken glas binnen je huis of bedrijf.

De kortste weg naar schone ramen

De Profiline superieur glasmop is gemaakt van superieure kwaliteit microvezel.  De glasmop neemt met gemak vervuiling weg van het glas door hem rustig over het glas heen en weer te bewegen. Als je voor het eerst werkt met het glasmop systeem is het even uitproberen hoe vochtig je de glasmop maakt.

Met de sprayflacon spray je de glasmop lichtjes in met alleen water, meer dan dat heb je niet nodig. Heb je de mop correct vochtig gemaakt dan zie je dat er kleine druppeltjes water op het glas ontstaan terwijl je de mop rustig over het glas heen en weer beweegt. Het microvezel in de glasmop neemt het vuil van je glas weg, de hele fijne druppeltjes water die achterblijven drogen streeploos op.

Gemak dient de glazenwasser

Het gesleep met water, spons, raamtrekker en zeem is door het dit systeem verleden tijd geworden. Ook het balanceren op een huishoudtrap is niet langer nodig. Moeilijk bereikbare ramen op hoogte, zijn door de telescopisch verstelbare steel in een handomdraai schoon te maken. Ook glazen tafels, vitrine kasten, spiegels en terrariums kunnen streeploos schoongemaakt worden met dit systeem.

Het Profiline superieur glasmop systeem met 5 moppen bestaat uit:
 • Ergonomisch telescopisch verstelbare steel 90-160 cm
 • Mop frame 23 cm, met kliksysteem te bevestigen op de steel
 • 5 stuks Profiline superieur glasmop 28 cm
 • 2-way tex sprayflacon
Attentie: het glasmop systeem is alleen bedoeld voor je ramen en glas aan de binnenzijde van je huis of bedrijf. Gebruik het nooit voor je ramen buiten. Doordat er weinig water bij dit systeem wordt gebruikt zal het in combinatie met zand dat op je ramen buiten zit krassen op je glas veroorzaken. Voor het wassen van je ramen buiten adviseren we de ramen schoonmaken set.

 

Extra informatie

Besteleenheid

Mop breedte

Kwaliteit

Geschikt voor ramen

,

Geschikt voor interieur

New Product Tab

Wat is de inhoud van het glasmop systeem met 5 moppen?

Het glasmop systeem met 5 moppen bevat een complete set van het glasmop systeem, inclusief een telescopische steel en maar liefst 5 microvezel glasmoppen. Hiermee kun je vele m2 glas of andere gladde oppervlakken schoonmaken.

Hoe lang gaan de moppen van het glasmop systeem mee?

De levensduur van de moppen van het glasmop systeem hangt af van verschillende factoren, zoals de frequentie van gebruik, de intensiteit van het schoonmaken en het was proces. Over het algemeen gaan de moppen lang mee en kunnen ze gemiddeld 200 keren worden gewassen voordat ze aan vervanging toe zijn.

Kan ik extra moppen kopen voor het glasmop systeem?

Ja absoluut, het is mogelijk om extra moppen aan te schaffen voor het glasmop systeem. Op onze website kunt je diverse accessoires en vervangingsmoppen vinden die compatibel zijn met het glasmop-systeem. Zo kunt je altijd voldoende moppen bij de hand hebben voor je schoonmaakwerkzaamheden.

Link aanschaf meerder glasmoppen

Hoe bevestig ik de mop aan de telescopische steel van het glasmop systeem?

Het bevestigen van de mop aan de mop houder van het glasmop-systeem is eenvoudig. Plaats de  glasmop met de velcro (klittenband) zijde stevig op de mophouder.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glasmop systeem met 5 moppen” te beoordelen

Anderen kochten ook...

Glasmop systeem met 5 moppen
Glasmop systeem met 5 moppen
 114,25