Search
Filter zoekresultaat
Alleen exacte match
Zoek in de titel
Zoek in inhoud
Filter op type
Producten
Pagina's
Berichten
Schoonmaak handleidingen
schoonmaaktips
Veelgestelde vragen

vloeren schoonmaken

Op deze pagina geeft Jaap Niezen
zijn schoonmaak gerelateerde
gedachten de vrije teugels.

0

Schoonmaaktips
Vloeren schoonmaken is met de schoonmaaktips van de Schoonmaakgoeroe een stuk minder ingewikkeld

Stel je eigen schoonmaakvraag aan Schoonmaakgoeroe

In de rubriek “Grootmoeder praat, Schoonmaakgoeroe weet raad” beantwoord Schoonmaakgoeroe vragen die binnenkomen via de website. De vraag zal beantwoord worden met een huishoudelijke tip zoals deze te vinden is op diverse schoonmaak forums. Na de huishoudelijke schoonmaak tip zal er een professioneel schoonmaak advies gegeven worden waarmee je de schoonmaakuitdaging die je hebt zult oplossen.

Zit jij met een vraag over jouw schoonmaakklus? Of wil je weten welk schoonmaakmiddel het beste werkt voor jouw klus? Wacht dan niet langer en stel je vraag!

stofwissen vloer

Stofwissen vloer

Om een vloer in optisch goede conditie te houden is het belangrijk deze te stofwissen voordat je hem gaat moppen/dweilen. Stofwissen van een vloer is een goed begin bij het schoonmaken van de vloer.

natuursteen schoonmaken

Natuursteen schoonmaken

Op deze pagina lees je hoe je op een efficiënte manier je natuurstenen vloer streeploos schoonmaakt. Op de juiste manier natuursteen schoonmaken zorgt er voor dat de vloer zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Ook lees je wat natuursteen is en waar je bij de aanschaf van natuursteen op moet letten.

laminaat schoonmaken

Laminaat schoonmaken tips

Laminaat ziet er bij veel mensen streperig of vlekkerig uit. Waarom zou je nog genoegen nemen met strepen en vlekken op je laminaat? Op deze pagina lees je hoe óók jij kunt genieten van stralend schoon laminaat.

natuursteen schoonmaken

plavuizen schoonmaken

Plavuizen schoonmaken wordt veel opgezocht op Google. Met de tips op deze pagina kun ook jij genieten van een schone plavuizen vloer.