Filter zoekresultaat

Veelgestelde vragen

Schoonmaakgoeroe streeft er naar om de product of dienst specifieke veelgestelde vragen bij de desbetreffende dienst of het desbetreffende product te vermelden. Vind je het antwoord op je vraag niet in onderstaande lijst, dan is deze mogelijk wel bij het product of de dienst te vinden.

Algemeen

Heeft Schoonmaakgoeroe een kortingsbon?

Daar is maar één antwoord op te geven: nee Schoonmaakgoeroe heeft geen kortingsbon of code.
Ja maar, als ik op kortingsbon Schoonmaakgoeroe zoek op Google dan kom ik allerlei codes tegen. Dat klopt die codes staan daar. Echter niet één van die codes zal werken omdat deze codes nooit zijn gemaakt door Schoonmaakgoeroe. De sites die deze codes genereren doen dat om bezoekers naar hun site te lokken.

FAQ piston schoonmaken; hoe maak ik een piston van een espresso machine schoon

Het schoonmaken van een piston van een espressomachine is een handeling die je regelmatig uit moet voeren. Door de vetten in koffiebonen ontstaat er een vetaanslag in het piston dat de smaak van de koffie negatief beïnvloed. In de video zie je hoe je met de Evika ontvetter eco het piston perfect schoonmaakt.

Ik wil mijn ramen zemen met azijn, kan dat?

Ramen zemen met azijn

Als wij de vraag binnen krijgen of je je ramen kunt zemen met azijn antwoorden wij dat dit kan, echter altijd met de vraag erbij waarom je dit zou willen? Azijn zorgt er niet voor dat je ramen streeploos schoon worden. Op de juiste manier je ramen zemen zorgt daar wel voor. Op onze tips en handleidingen pagina vind je veel wetenswaardigheden over het zemen van je ramen. Ook op ons YouTube kanaal kun je veel vinden over het schoonmaken van je ramen.

Waar ramen mee wassen?

Waar ramen meer wassen is een vraag die regelmatig bij ons binnen komt. Natuurlijk kun je een raamtrekker kopen bij een huishoud winkel of de bouwmarkt. Als je echter naar het gereedschap van een professioneel glazenwasser kijkt dan weet je waarom hij wel streeploze ramen heeft na het wassen van de ramen. Wil jij ook streeploos je ramen wassen? Deze ramen schoonmaken set is daar uitermate geschikt voor. In deze YouTube video zie je hoe deze set gebruikt wordt.

Miniwringers

FAQ Rian miniwringer monteren

Het monteren van de Rian miniwringer op de emmer is een handigheidje. In de video laat ik je zien hoe je de mini wringer op de emmer monteert. Zorg er altijd voor dat de wringer recht op de emmer staat als je de palletjes overhaalt waarmee je de wringer vastzet. Het overhalen van de palletjes gaat met enige weerstand. Is de weerstand erg groot druk dan niet door, zet de wringer eerst recht op de emmer.

BEKIJK VIDEO

Schoonmaakmiddelen

Hoe maak je een wc schoon

een wc schoonmaken

Hoe je een wc moet schoonmaken is een vraag die we regelmatig binnen krijgen bij Schoonmaakgoeroe. Voor een antwoord op deze vraag verwijzen we je graag naar onze tip en handleiding pagina. Ook op ons YouTube kanaal vind je vele instructie video’s die je helpen bij het schoonmaken van je wc. Mocht je toch nog vragen hebben… je mag altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag.

Professioneel voegen reinigen: hoe doe je dat?

Voegen reinigen zoals een professional dat doet, dat kun jij thuis ook. Om je voegen succesvol te reinigen is het belangrijk dat je een goed schoonmaakmiddel gebruikt om je voegen mee te schrobben. Evika ontvetter is een middel dat bijzonder geschikt is voor het reinigen van je voegen. Wat maakt het professioneel? Als je de voegen hebt geschrobd zuig je de vloer droog met behulp van een waterzuiger. Je zuigt dan echt het losgemaakte vuil uit je voegen. Belangrijk is de vloer altijd nog een keer te schrobben met schoon water en nogmaals droog te zuigen. Een waterzuiger kun je huren bij de bouwmarkt.
Mocht je nog vragen hebben, je mag ons altijd benaderen. We helpen je graag.

Waarom verkoopt Schoonmaakgoeroe professionele reinigingsmiddelen ?

Bij Schoonmaakgoeroe verkopen we professionele reinigingsmiddelen omdat deze beter werken dan huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Ondanks het gegeven dat we schoonmaakmiddelen en materialen verkopen vinden we schoonmaken niet leuk, daarom verkopen we professionele reinigingsmiddelen, deze middelen werken wel. Als je een badkamer schoonmaakt dan wil je toch ook dat deze glanzen schoon is na het schoonmaken? Dat resultaat behaal je met de professionele reinigingsmiddelen en materialen die door Schoonmaakgoeroe worden verkocht.

Hoe reinig ik een erg vuile vloer?

Hoe reinig ik een erg vuile vloer

Hoe je een erg vuile vloer reinigt is een term waar vaak op gezocht wordt. Een veel gegeven antwoord in verschillende blogs is dat je de vloer dan moet ‘schoonmaken’ met bleek.
Schoonmaken is dat het verwijderen van vuil of het bleken van vuil? Het antwoord lijkt me duidelijk. Om schoon te maken moet je het vuil verwijderen. In geval van een erg vuile stenen vloer is dit het verkorte stappenplan:

1. Stofzuig je vloer om het losse vuil te verwijderen.
2. Bevochtig een mop met water en schoonmaakmiddel, doe dit iets natter dan je normaal doet.
3. Mop een stuk van de vloer
4. Neem met een droge mop het losgeweekte vuil van de vloer op
5. Herhaal bovenstaande handelingen totdat je de hele vloer hebt schoongemaakt.

Een vloer kan ook zo vervuild zijn dat je hem op de hierboven beschreven manier niet schoon krijgt. In dat geval ga je de vloer bijvoorbeeld schrobben. Hoe je dat doet lees je op de pagina: vieze voegen vloer schoonmaken

Microvezeldoeken

Waarom gebruik je geen schoonmaakmiddel bij een microvezeldoek?

Een veel gehoord advies is dat je bij een microvezeldoek geen schoonmaakmiddel mag gebruiken. Dit advies is slechts voor een deel waar. Toen microvezeldoeken voor het eerst verkocht werden was het verkoopargument dat je geen schoonmaakmiddel meer nodig had als je met microvezeldoeken ging schoonmaken. In veel gevallen was dat ook zo. Was de vervuiling echter groter dan bleek dat je niet alles kon schoonmaken met alleen een microvezeldoek. Als je schoonmaakmiddel in een normale dosering toevoegt aan microvezeldoeken dan zie je strepen op het oppervlak na het schoonmaken. Dit komt doordat op de plek waar normaal het vuil in de doek opgenomen wordt nu het schoonmaakmiddel zit. Voeg je echter een heel klein beetje schoonmaakmiddel toe aan het water waarmee je de doek bevochtigd dan kom je er achter dat de microvezeldoek super goed schoonmaakt. Het geheim zit hem dus in minder schoonmaakmiddel gebruiken.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00