Filter zoekresultaat

Microbio veelreiniger

 8,50

Microbio Multi is een gebruiksklare eco-bewuste en heerlijk fris geurende microbiologische veelreiniger. Met natuurlijke kracht effectief schoonmaken.

Op voorraad

Beschrijving

Microbio veelreiniger multi: het verhaal

In de natuur wordt wat niet meer gebruikt kan worden opgeruimd. Dit opruimen, verwijderen van wat niet wenselijk is, noemen wij schoonmaken. Natuurlijke schoonmakers zijn o.a. bacteriën. Bacteriën worden meestal als probleem gezien. Gelukkig is er goed nieuws: het grootste deel van de bacteriën zijn nuttig en helpen ons. Deze goede bacteriën hebben wij bij Schoonmaakgoeroe in een fles gestopt en Microbio veelreiniger (Multi) genoemd. Uiteraard is er veel onderzoek gedaan voordat we deze microbiologische veelreiniger in ons assortiment hebben opgenomen. De goede bacteriën zijn EU geregistreerd, veilig en vrij van gevaren symbolen.

Idee, testen, het product Microbio veelreiniger

Ergens begin 2020 zijn we bij Schoonmaakgoeroe begonnen met testen van het ruwe product. Aan een aantal relaties is het product gegeven met het verzoek om te testen. De vraag erbij was om vooral kritisch te zijn en ongezouten te vertellen wat de ervaring is. Verschillende versies zijn gemaakt na de ontvangen kritieken. Het huidige product is het eindresultaat, en daar zijn we trots op.

Waarom veelreiniger?

Een allesreiniger is het meest verkochte soort schoonmaakmiddel in Nederland. Het woord allesreiniger is wel heel erg optimistisch want zeg nou zelf: kun je er echt alles mee reinigen? Daarom noemen wij Microbio multi een veelreiniger. Met een veelreiniger maak je alles schoon en reinig je veel.

  • Microbiologische veelreiniger
  • Met natuurlijke kracht schoonmaken
  • CLP vrij, geen gevarensymbolen
  • Aangename geur
  • Superieure grondstoffen
  • Langdurige werking ( <48 uur)
  • Effectief en vuiloplossend
  • Gebruiksklaar

Extra informatie

Kwaliteit

Te gebruiken voor

, , , , , , , , , , , , ,

Besteleenheid

, , , ,

New Product Tab

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Microbio veelreiniger” te beoordelen
Microbio veelreiniger
Microbio veelreiniger
 8,50