Filter zoekresultaat

Microbio ontstanker

 9,25

Sterke punten Microbio ontstanker

 • Gebruiksklaar
 • Effectief
 • Elimineert stank
 • Probleemoplosser
 • Einde aan stank

 

  Beschrijving

  Microbio ontstanker maakt korte metten met onaangename geuren

  Wist je dat geuren een grote invloed hebben op ons welzijn? Zo kan bijvoorbeeld de geur van urine onrust veroorzaken bij dementerenden. Het is dan ook niet voldoende om een ruimte te parfumeren om de geur te maskeren. Ons onderbewustzijn herkent namelijk nog steeds de oorspronkelijke geur.  Een lekker geurtje spuiten om de stank niet meer te ruiken is dus totaal zinloos.

  Microbio ontstanker “eet” stank op

  Stank wil je dus niet camoufleren maar verwijderen. Gelukkig biedt Microbio ontstanker de oplossing. Dit product bevat goede micro-organismen die de geur afbreken zodra ze ermee in aanraking komen. Hierdoor wordt het probleem daadwerkelijk opgelost. Microbio ontstanker kan onder andere gebruikt worden voor:

  • Urine geur door incontinentie
  • Stinkende schoenen door zweetvoeten
  • Slecht wasbare kleding opfrissen
  • Zweetgeur in kleding
  • Kattenpis stank in tapijt of bekleding
  • Ontlasting- en braakgeur

  Belangrijk om te weten:

  – Schud de ontstanker voor gebruik
  – Microbio ontstanker verwijdert geen geuren veroorzaakt door chemische vervuiling, maar wel geuren veroorzaakt door organische vervuiling (van menselijke, dierlijke of plantaardige oorsprong).

   

  New Product Tab

  Wat is Microbio ontstanker?

  Microbio ontstanker is een reinigingsmiddel dat vervelende geuren verwijdert door middel van goede micro-organismen die de oorsprong van de geur afbreken.

  Kan ik Microbio ontstanker gebruiken om chemische vervuiling te verwijderen?

  Nee, Microbio ontstanker is niet effectief tegen chemische vervuiling. Het verwijdert alleen geuren veroorzaakt door organische vervuiling van menselijke, dierlijke of plantaardige oorsprong.

  Hoe gebruik ik Microbio ontstanker?

  Schud de ontstanker voor gebruik en breng het aan op het oppervlak waarop de geur zich bevindt. Laat het middel even inwerken en veeg het vervolgens weg of spoel het oppervlak goed af.

  Voor welke toepassingen kan ik Microbio ontstanker gebruiken?

  Microbio ontstanker kan gebruikt worden voor het verwijderen van onder andere urinegeur door incontinentie, stinkende schoenen door zweetvoeten, slecht wasbare kleding opfrissen, zweetgeur in kleding, kattenpis geur in tapijt of bekleding en poep- en kotsgeur.

  Hoe werkt Microbio ontstanker?

  Microbio ontstanker bevat goede micro-organismen die in aanraking komen met de stank en deze afbreken tot hun oorspronkelijke bestanddelen. Hierdoor wordt de geur echt verwijderd in plaats van alleen gecamoufleerd.

  2 beoordelingen voor Microbio ontstanker

  1. 5 van 5

   Eva

   Ik ben blij met dit product! Mijn hond had op mijn bed geplast. Ik had het wel schoongemaakt maar de stank bleef. Toen adviseerde Schoonmaakgoeroe mij de ontstanker. En yes! De stank is weg. Gelukkig. Top product.

  2. 5 van 5

   boelenskalle

   Top product! Ik had na mijn training altijd last van stinkende scheenbeschermers, toen ben ik via via op dit product gewezen, het doet wat het belooft!

  Een beoordeling toevoegen
  Ontstanker
  Microbio ontstanker
   9,25