Search
Filter zoekresultaat
Alleen exacte match
Zoek in de titel
Zoek in inhoud
Filter op type
Producten
Pagina's
Berichten
Schoonmaak handleidingen
schoonmaaktips
Veelgestelde vragen

toilet schoonmaken

Op deze pagina geeft Jaap Niezen
zijn schoonmaak gerelateerde
gedachten de vrije teugels.

0

Schoomaaktips
Met de schoonmaaktips toilet schoonmaken heeft u in een handomdraai een fris en schoon toilet

Stel je eigen schoonmaakvraag aan Schoonmaakgoeroe

In de rubriek “Grootmoeder praat, Schoonmaakgoeroe weet raad” beantwoord Schoonmaakgoeroe vragen die binnenkomen via de website. De vraag zal beantwoord worden met een huishoudelijke tip zoals deze te vinden is op diverse schoonmaak forums. Na de huishoudelijke schoonmaak tip zal er een professioneel schoonmaak advies gegeven worden waarmee je de schoonmaakuitdaging die je hebt zult oplossen.

Zit jij met een vraag over jouw schoonmaakklus? Of wil je weten welk schoonmaakmiddel het beste werkt voor jouw klus? Wacht dan niet langer en stel je vraag!

WC ontkalken

wc ontkalken

Een wc goed ontkalken is best wel een klus. Een wc ontkalken met als resultaat een glanzende wc, wie wil dat nou niet? Er wordt wat op internet heel wat afgepraat over het ontkalken van een wc. Hele fora zijn er over vol geschreven en de meest exotische adviezen over het kalkvrij maken van een toilet komen voorbij. Het ontkalken van een wc wordt door velen als een lastige klus ervaren. Het ontkalken van een toilet is inderdaad een lastige klus als je niet beschikt over goede middelen en het niet op een juiste manier uitvoert. Op deze pagina tip wc ontkalken kun je zien hoe je succesvol met professionele middelen een wc ontkalkt.

Toilet schoonmaken

wc schoonmaken

Een wc schoonmaken kan iedereen. Echter een wc hygiënisch schoonmaken daar gaat het nog wel eens mis. Op deze pagina over wc schoonmaken kun je lezen hoe je op een gemakkelijke manier en vooral meer hygiënische manier je wc kunt schoonmaken.