Filter zoekresultaat
Aanbieding!

Superieur microvezeldoek antraciet 10 stuks

Oorspronkelijke prijs was: € 49,50.Huidige prijs is: € 47,00.

  • 10 professionele A kwaliteit microvezeldoeken
  • Sneller een schoner en streeploos resultaat
  • Duurzaam doordat de doeken tot 500 keer wasbaar zijn
  • Vormvast
  • Kleurvast
  • Luxe uitstraling door antraciet kleur
  • Nadrogen is niet nodig
  • Toepasbaar in elke omgeving en voor 95% van de dagelijkse vervuiling
10x Superieur microvezeldoek antraciet

Beschrijving

De Profiline superieur microvezeldoek antraciet 10 stuks is een voordeel set van 10 professionele microvezeldoeken met een luxe uitstraling. De doeken hebben een goed prijsniveau en gaan mits correct gewassen tot wel 500 wasbeurten mee. De Profiline superieur microvezeldoek antraciet ligt prettig in de hand en is sterk absorberend. Vervuiling wordt daardoor op een gemakkelijke en efficiënte manier weg genomen. Deze microvezeldoek kan voor vele schoonmaak werkzaamheden gebruikt worden. Een zeer goede microvezeldoek voor een professional betekent dat de Profiline superieur microvezeldoek antraciet voor een particulier een top doek is.

De Profiline Superieur microvezeldoek antraciet 10 stuks is een uitstekende keuze

Behalve dat deze microvezel doek gewoon goed is, is hij ook voorzien van het Nordic Ecolabel. Het Nordic Ecolabel – ook wel Nordic Swan genoemd – is het milieukeurmerk van de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken) en IJsland. Het keurmerk is in 1989 bedacht door ministers van deze landen om consumenten milieubewuster en producten en diensten duurzamer te laten worden. Het Nordic Ecolabel is vergelijkbaar met het Nederlandse milieukeur. Producten met dit logo zijn dus één van de minst milieubelastende in zijn soort.

De Profiline superieur microvezeldoek antraciet 10 stuks voordeelset is economisch in gebruik

Als je een aantal van deze doeken in huis hebt hoef je de komende jaren geen nieuwe microvezeldoeken aan te schaffen. Bij een eerste aanschaf zijn de doeken wat duurder dan de microvezeldoeken die bij een supermarkt of huishoudelijke winkel te koop zijn. Op het eerste gezicht lijken deze doeken uit de supermarkt goedkoper. Echter na een aantal keren wassen zul je het verschil absoluut opmerken. De goedkopere doek verliest zijn vorm en na een aantal keren wassen kun je hem weggooien.

Wat verder een belangrijk verschil is, is het vuilopnemend vermogen. Heb je bijvoorbeeld een vieze afuigkap, maak deze dan maar eens voor de helft schoon met een goedkope doek. Maak vervolgens de andere helft met de Profiline superieur microvezeldoek schoon. Je zult direct het verschil merken. Met de goedkope doek moet je boenen. Met de Profiline basic microvezeldoek neem je met veel minder inspanning het vuil weg van bijvoorbeeld je afzuigkap. Ook andere vervuiling binnen je keuken en de rest van het huis maak je met minder inspanning schoon. Een professionele microvezel schoonmaakdoek werkt gewoon efficiënter en is dus uiteindelijk goedkoper. De doek kan, mits op de juiste manier,  tot 500 keer uitgewassen worden.

 

Extra informatie

Wassen

Eerste keren separaat wassen vanwege mogelijke kleur afgifte. Wassen op minimaal 60 graden en geen wasverzachter gebruiken.

Afmeting

Besteleenheid

Kleur

Kwaliteit

Geschikt voor interieur

, , ,

Geschikt voor keuken

, , , ,

Geschikt voor toilet

Geschikt voor badkamer

, , , ,

Geschikt voor microvezel

, , ,

New Product Tab

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Superieur microvezeldoek antraciet 10 stuks” te beoordelen

Anderen kochten ook...