Filter zoekresultaat

Interieur en glasmop systeem

Vanaf:  116,25

Gecombineerd professioneel interieur en glasmop systeem voor streeploos ramen lappen met een lach. Glanzend schoon glas in 1 handeling waarbij nawrijven niet nodig is. Dit systeem is ideaal voor het makkelijk schoonmaken van o.a. tafels, deuren en wanden.

Beschrijving

Profiline interieur en glasmop systeem

Het Profiline interieur en glasmop systeem met 4 moppen is een combinatie van het glasmop en het interieurmop systeem. Deze set is ideaal voor het voordelig schoonmaken van grotere oppervlakken en al het glas binnen kantoren en voor thuis.

Schoonmaken van grotere oppervlakken is veel efficiënter met het interieur en glasmop systeem

Het interieurmop systeem is ontwikkeld om met name grotere oppervlakken binnen kantoren met meer gemak te kunnen schoonmaken. Professionele schoonmakers die dag in dag uit schoonmaken weten hoe zwaar schoonmaken kan zijn. Veel schoonmakers hebben dagelijks last van rug en schouderklachten. Het schoonmaken van grotere oppervlakken zoals deuren en vergadertafels is lichtelijk zwaar werk. Bij het schoonmaken van grote kantinetafels bijvoorbeeld moet er veel krom gestaan worden om overal goed bij te kunnen komen.

Het dagelijks krom staan zorgt bij veel schoonmakers voor chronische rugklachten. Het schoonmaken van dit soort oppervlakken binnen het interieur kan een stuk gemakkelijker dan het werken met een schoonmaakdoek. Het werken met het Profiline interieurmop systeem kan veel klachten voorkomen, je hoeft immers niet langer met een kromme rug te werken.

Het interieurmop systeem is geschikt voor vele schoonmaak doeleinden. Daarbij valt te denken aan het schoonmaken van:

  • Vergadertafels
  • Kantine tafels
  • Deuren
  • Wanden
  • Recepties

De gebruikte mop neemt met gemak vele soorten vuil op. Vette vingerafdrukken, vetaanslag en bijvoorbeeld nicotine worden met een simpele beweging weggenomen. Het schoonmaakresultaat is streeploos.

Met het Profiline glasmop systeem maak je op een makkelijke manier je binnen glas schoon

De ramen aan de binnenzijde schoonmaken is best wel een klus. Of dit nou binnen een kantoor of een huis is. Ten minste zo wordt het nu door velen ervaren omdat de manier waarop ze het doen niet echt handig is. Om deze reden wordt het zemen van de ramen vaak uitgesteld totdat de zon streperig door de ramen naar binnen schijnt.

Vooral binnen een kantoor wordt er vaak veel glas gebruikt. Denk aan glazen deuren en scheidingswanden. Het dagelijks netjes houden van al dit glas kan op een veel makkelijker manier dan de methodes die nu meestal worden toegepast.

Het Profiline glasmop systeem vervangt de huidige manier van ramen zemen. Een emmer, trekker, zeem en in veel gevallen een huishoudtrapje zijn niet langer nodig. Met de glasmop die bevestigt is op een in lengte verstelbare steel kun je eenvoudig ramen achter bureaus, glazen deuren en serres schoonmaken.

Het enige dat je verder nog nodig hebt is een sprayflacon met schoon water en een opgewekt humeur. Indien je geen goed humeur hebt is het een goede reden met dit systeem te gaan werken. Het zemen van ramen is een plezier met het glasmop systeem. Dus niet alleen goed voor streeploos schoon glas maar ook nog eens voor een stralend humeur.

Attentie: het glasmop systeem is alleen bedoeld voor je ramen en glas aan de binnenzijde van je huis of bedrijf. Gebruik het nooit voor je ramen buiten. Doordat er weinig water bij dit systeem wordt gebruikt zal het in combinatie met zand dat op je ramen buiten zit krassen op je glas veroorzaken. Voor het wassen van je ramen buiten adviseren we de ramen schoonmaken set.

Het Interieur en glasmop systeem bestaat uit:

  • Ergonomisch telescopisch verstelbare steel 90-160 cm
  • Mop frame 23 cm, met kliksysteem te bevestigen op de steel
  • 1 sprayflacon

Afhankelijk van de uitvoering:

 

Extra informatie

Besteleenheid

Te gebruiken voor

, , , ,

Kwaliteit

Mop breedte

Reinigingsmethode

Geschikt voor interieur

, , ,

Geschikt voor ramen

,

In de uitvoering

,

New Product Tab

Wat is het verschil tussen het interieur- en glasmop-systeem en het standaard glasmop systeem?

Het interieur- en glasmop-systeem is een uitbreiding van het standaard glasmop systeem. Het interieur- en glasmop-systeem heeft niet alleen de mogelijkheid om glasoppervlakken te reinigen, maar ook om interieuroppervlakken zoals tafels, bureaus en vloeren schoon te maken.

Zijn de moppen van het interieur- en glasmop systeem uitwisselbaar met het standaard glasmop systeem?

Ja, de moppen van het interieur- en glasmop systeem zijn identiek en zijn dus uitwisselbaar met de moppen van het standaard glasmop systeem.

Kan ik het interieur- en glasmop systeem gebruiken voor andere oppervlakken dan glas en interieur

Hoewel het interieur- en glasmop-systeem voornamelijk ontworpen is voor glas- en interieuronderhoud, kan het ook gebruikt worden op andere gladde oppervlakken, zoals roestvrij staal, tegels en kunststof. Het is echter belangrijk om de geschiktheid met specifieke oppervlakken te controleren voordat je ze reinigt.

Biedt het interieur- en glasmop systeem dezelfde voordelen als het standaard glasmop-systeem?

Ja, het interieur- en glasmop systeem biedt dezelfde voordelen als het standaard glasmop systeem. Het maakt gebruik van hoogwaardige microvezels om streeploze en glanzende resultaten te bereiken, het is ergonomisch ontworpen voor gebruiksgemak en efficiëntie, en het zorgt voor grondige reiniging van verschillende oppervlakken. Het interieur- en glasmop-systeem breidt deze voordelen uit naar interieuronderhoud.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Interieur en glasmop systeem” te beoordelen

Anderen kochten ook...

Profiline Interieur en glasmop systeem
Interieur en glasmop systeem
Vanaf:  116,25