Filter zoekresultaat

Interieur en glasmop systeem met 10 moppen

 172,75

Voordelen Interieur en glasmop systeem met 10 moppen
 • Glasmop en interieurmop systeem gecombineerd
 • Streeploos ramen lappen met een lach
 • Ideaal voor het makkelijk schoonmaken van tafels, deuren en wanden
 • Glanzend schoon glas in 1 handeling, nawrijven is niet nodig
 • Professioneel materiaal

Het systeem bestaat uit:

 • Ergonomisch telescopisch verstelbare steel 90-160 cm
 • Mop frame 23 cm, met kliksysteem te bevestigen op de steel
 • 5 microvezel glasmoppen 28 cm
 • 5 microvezel interieurmoppen 28 cm
 • 1 sprayflacon

 

Categorie:

  Beschrijving

  Profiline interieur en glasmop systeem met 10 moppen

  Profiline interieur en glasmop systeem met 10 moppen is een combinatie van het glasmop en het interieurmop systeem. Deze set is ideaal voor het voordelig schoonmaken van grotere oppervlakken en al het glas binnen kantoren en voor thuis.

  Schoonmaken van met name grotere oppervlakken is een stuk efficiënter met het Profiline interieurmop systeem

  Het interieurmop systeem is ontwikkeld om met name grotere oppervlakken binnen kantoren met meer gemak te kunnen schoonmaken. Professionele schoonmakers die dag in dag uit schoonmaken weten hoe zwaar schoonmaken kan zijn. Veel schoonmakers hebben dagelijks last van rug en schouderklachten. Het schoonmaken van grotere oppervlakken zoals deuren en vergadertafels is lichtelijk zwaar werk. Bij het schoonmaken van grote kantinetafels bijvoorbeeld moet er veel krom gestaan worden om overal goed bij te kunnen komen.

  Het dagelijks krom staan zorgt bij veel schoonmakers voor chronische rugklachten. Het schoonmaken van dit soort oppervlakken binnen het interieur kan een stuk gemakkelijker dan het werken met een schoonmaakdoek. Het werken met een Profiline interieurmop systeem kan veel klachten voorkomen, je hoeft immers niet langer met een kromme rug te werken.

  Het interieurmop systeem is geschikt voor vele schoonmaak doeleinden. Daarbij valt te denken aan het schoonmaken van:

  • Vergadertafels
  • Kantine tafels
  • Deuren
  • Wanden
  • Recepties

  De gebruikte mop neemt met gemak vele soorten vuil op. Vette vingerafdrukken, vetaanslag en bijvoorbeeld nicotine worden met een simpele beweging weggenomen. Het schoonmaakresultaat is streeploos.

  Met het Profiline glasmop systeem maak je op een makkelijke manier je binnen glas schoon

  De ramen aan de binnenzijde schoonmaken is best wel een klus. Of dit nou binnen een kantoor of een huis is. Ten minste zo wordt het nu door velen ervaren omdat de manier waarop ze het doen niet echt handig is. Om deze reden wordt het zemen van de ramen vaak uitgesteld totdat de zon streperig door de ramen naar binnen schijnt. Vooral binnen een kantoor wordt er vaak veel glas gebruikt. Denk aan glazen deuren en scheidingswanden. Het dagelijks netjes houden van al dit glas kan op een veel makkelijker manier dan de methodes die nu meestal worden toegepast.

  Het glasmop systeem vervangt de huidige manier van ramen zemen. Een emmer, trekker, zeem en in veel gevallen een huishoudtrapje zijn niet langer nodig. Met de glasmop die bevestigt is op een in lengte verstelbare steel kun je eenvoudig ramen achter bureaus, glazen deuren en serres schoonmaken. Het enige dat je verder nog nodig hebt is een sprayflacon met schoon water en een opgewekt humeur. Indien je geen goed humeur hebt is het een goede reden met dit systeem te gaan werken. Het zemen van ramen is een plezier met het Profiline basic glasmop systeem. Dus niet alleen goed voor streeploos schoon glas maar ook nog eens voor een stralend humeur.

  Extra informatie

  Besteleenheid

  Kwaliteit

  Reinigingsmethode

  Te gebruiken voor

  , , , , ,

  Geschikt voor ramen

  ,

  Geschikt voor interieur

  , ,

  New Product Tab

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Interieur en glasmop systeem met 10 moppen” te beoordelen
  Interieur en glasmop systeem met 10 moppen
  Interieur en glasmop systeem met 10 moppen
   172,75