Filter zoekresultaat

Excellent vloerreiniging systeem tronic met 2 moppen

 145,50

Voordelen Evika vloerreiniging systeem plus:
 • Kostenbesparend: slechts 4 eurocent voor 30m2 vloer schoonmaken
 • tijd overhouden voor leukere dingen dan vloeren schoonmaken
 • vloer schoonmaken zonder gesjouw met een dweil en emmer
 • gebruiksvriendelijk en gemakkelijk om mee te werken
 • professionele materialen uit Duitsland, A++ kwaliteit
 • Minder milieubelastend dan gebruikelijke methoden
 • Profiline excellent vloerreiniging systeem met 2 moppen bestaat uit:
 • Scandic telescoop steel met ergonomische greep 90-165cm
 • Scandic mopframe
 • 2 Profiline excellent tronic mop 28cm
 • Evika vloer reiniger eco met doseerpomp
 • maatbeker

Beschrijving

Profiline excellent vloerreiniging systeem tronic met 2 moppen

Het Profiline excellent vloerreiniging systeem tronic zorgt er voor dat je op een meer gemakkelijke manier je vloer schoon kunt houden. Een nieuwe vloer ziet er altijd fraai uit. Om een vloer er blijvend stralend uit te laten zien is meestal een heel karwei. Het schoonmaken van een vloer kan veel eenvoudiger want nu is er het Profiline excellent vloerreiniging systeem.

Door het gebruik maken van professionele materialen is het schoonmaken van de vloer simpel en je vloer ziet er na een korte droogtijd stralend uit. Met het Profiline excellent vloerreiniging systeem tronic met 2 moppen kun je vrijwel alle vloeren schoonmaken. Op de instructievideo op Youtube zie je hoe je met 150 ml water 30m2 vloer in korte tijd schoonmaakt.

Werken met het allerbeste wat er te koop is.

Het Profiline excellent vloerreiniging systeem tronic met 2 moppen onderscheidt zich ten opzichte van andere systemen doordat er alleen maar gebruik wordt gemaakt van de allerbeste materialen. Dit systeem staat met kop en schouders boven welk ander vloer reiniging systeem dan ook. Over de gebruikte steel alleen al kan een hoofdstuk geschreven worden. De steel komt uit de keuken van Vermop Duitsland. Vermop staat er om bekend dat ze alleen voor het beste gaan, A++ kwaliteit.

De steel is telescopisch verstelbaar en is voorzien van een ergonomische bol. Deze bol zorgt ervoor dat de pols tijdens het moppen minder belast wordt. Dit is voor mensen die dagelijks vloeren schoonmaken natuurlijk bijzonder belangrijk. Voor mensen die alleen willen werken met het beste materiaal is de ergonomische bol gewoon een prettige grip die het schoonmaken van de vloer vereenvoudigt.

Kwaliteit van de gebruikte moppen is ongeëvenaard

De moppen die Vermop in het assortiment heeft hebben één nadeel, dat is hun prijs. De prijs van de Vermop moppen ligt boven de prijs van andere moppen die er te koop zijn. De prijs van de Vermop mop is echter verklaarbaar. Nergens maar dan ook nergens is er bezuinigd. De moppen zijn handmatig genaaid en daardoor hoogwaardig afgewerkt. De moppen bestaan alleen maar uit hoogwaardige grondstoffen. Microvezel met een hoog vuilopnemend vermogen en een lange levensduur. In een aantal moppen is katoen verwerkt. Ook in katoen is er veel kwaliteitsverschil.

In de Vermop tronic moppen is alleen de beste kwaliteit verwerkt. Degenen die eenmaal gewerkt hebben met deze moppen willen nooit meer anders. Ze zijn hun prijs meer dan waard.

Extra informatie

Besteleenheid

Kwaliteit

Mop breedte

Reinigingsmethode

Geschikt voor vloer

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geschikt voor badkamer

Geschikt voor interieur

Geschikt voor keuken

Geschikt voor toilet

New Product Tab

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Excellent vloerreiniging systeem tronic met 2 moppen” te beoordelen

Anderen kochten ook...

Profiline excellent vloerreiniging systeem tronic met 2 moppen
Excellent vloerreiniging systeem tronic met 2 moppen
 145,50