Filter zoekresultaat

Excellent vloerreiniging systeem white magic

 129,75

Het white magic mop systeem is de absolute top in de professionele schoonmaak. Dit systeem is milieubewuste A++ kwaliteit uit Duitsland.
Bestel extra white magic moppen
Bij het excellent white magic vloerreiniging systeem zit standaard 1 white magic mop. Bestel makkelijk en snel extra moppen via onderstaande module
Aantal:-+
Bestel extra Ceran moppen
De Ceran vloermop is voor droog stofwissen van de vloer de absolute top kwaliteit vloermop op de markt.
Aantal:-+

Beschrijving

Profiline excellent vloerreiniging systeem white magic

Het Profiline excellent vloerreiniging systeem white magic is het ultieme systeem voor het schoonmaken van vloeren. Over vervuilingen op de vloer wordt wel eens gezegd dat deze er hardlopend vandoor gaan als ze de white magic mop zien aankomen. De reinigende kracht van de white magic mop is zo ongekend goed dat je hem bijvoorbeeld niet op hout dat in de was gezet is mag gebruiken. Voor andere vloeren is deze eigenschap juist een pluspunt. Onderhouden van je vloer zoals het bedoeld is, een vloer met een uitstraling zoals hij er uit dient te zien.

Werken met het allerbeste wat er te koop is

Het Profiline excellent vloerreiniging systeem white magic onderscheidt zich ten opzichte van andere systemen doordat er alleen maar gebruik wordt gemaakt van de allerbeste materialen. Dit systeem staat met kop en schouders boven welk ander vloer reiniging systeem dan ook. Over de gebruikte steel alleen al kan een hoofdstuk geschreven worden. De steel komt uit de keuken van Vermop Duitsland. Vermop staat er om bekend dat ze alleen voor het beste gaan, A++ kwaliteit.

De steel is telescopisch verstelbaar en is voorzien van een ergonomische bol. Deze bol zorgt ervoor dat de pols tijdens het moppen minder belast wordt. Dit is voor mensen die dagelijks vloeren schoonmaken natuurlijk bijzonder belangrijk. Voor mensen die alleen willen werken met het beste materiaal is de ergonomische bol gewoon een prettige grip die het schoonmaken van de vloer vereenvoudigt.

Kwaliteit van de gebruikte moppen is ongeëvenaard

De moppen die Vermop in het assortiment heeft hebben slechts één nadeel, dat is hun prijs. De prijs van de Vermop moppen ligt boven de prijs van andere moppen die er te koop zijn. De prijs van de Vermop mop is echter verklaarbaar. Nergens maar dan ook nergens is er bezuinigd. De moppen zijn handmatig genaaid en daardoor hoogwaardig afgewerkt.

De moppen bestaan alleen maar uit hoogwaardige grondstoffen. Microvezel met een hoog vuilopnemend vermogen en een lange levensduur. Mensen die eenmaal gewerkt hebben met de white magic moppen willen nooit meer anders. Ze zijn hun prijs meer dan waard.

Profiline Excellent vloerreiniging systeem white magic systeem bestaat uit:
  • professionele scandic telescoop steel met ergonomische greep 90-165cm
  • Scandic mopframe
  • 1 stuks Profiline excellent white magic mop 28cm
  • Evika vloer reiniger eco met doseerpomp
  • maatbeker

Extra informatie

Geschikt voor vloer

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kwaliteit

Reinigingsmethode

Mop breedte

Geschikt voor badkamer

Geschikt voor interieur

Geschikt voor toilet

Geschikt voor keuken

In de uitvoering

, , , , , , , , ,

New Product Tab

Hoe kan ik het beste een Cercom Pietra blue ret schoonmaken?

Ik ontvang vaak vragen over het schoonmaken van vloeren, zo ook deze: Ik zou nog aan u doorgeven welke keramische tegel wij hebben liggen, aan de hand waarvan u het beste advies zou kunnen geven. Bij deze: de tegel die wij hebben is 0302-0377 CERCOM PIETRA BLUE RETT 100X100. Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet. Groet, Sandra (verdere gegevens ivm privacy weggelaten).

Cercom Pietra blue ret is een keramische vloer

Een keramische vloer is in basis één van de gemakkelijkste vloersoorten om schoon te maken. Toch ervaren veel mensen problem met het schoonmaken en schoonhouden van keramische vloeren. Natuurlijk vraagt een hoogglans keramische vloer meer onderhoud dan een keramische vloer met een meer matte uitstraling. De reden is heel simpel. Op een hoogglans vloer zie je nou eenmaal meer vervuiling dan op minder glanzende variant. Besef jezelf dat goed als je een vloer gaat aanschaffen. Heb je een broertje dood aan schoonmaken of heb je niet de juiste schoonmaak materialen begin dan niet aan bijvoorbeeld een hoogglans keramische vloer.

De Cercom Pietra blue ret maak je het beste schoon:

In basis moet je heel simpel denken bij het schoonmaken van een keramische vloer. Alles wat je toevoegt aan simpel is teveel en draagt bij aan een niet fraaie uitstraling van je vloer. Gebruik bij het schoonmaken van de Cercom Pietra en soortgelijke vloeren in ieder geval geen schoonmaakmiddelen van zogenaamde verzorgende bestanddelen of wassen in zitten. Dit soort schoonmaakmiddelen laten een laagje achter op je vloer dat gaat strepen en vlekkerig wordt.

Een keramische vloer zoals de Cercom Pietra maak je het beste alleen maar schoon met microvezel moppen. Een uitstekend mopsysteem voor deze vloer is het Profiline excellent vloerreiniging systeem en dan uitgevoerd met de White Magic mop.

Op de pagina plavuizen schoonmaken kun je meer lezen over het schoonmaken van keramische vloeren.

1 beoordeling voor Excellent vloerreiniging systeem white magic

  1. 5 van 5

    Marijke

    Hele fijne goeie kwaliteit mop en hele makkelijke manier om je vloer schoon te maken. Wij hebben een Mustang Leisteen vloer en na stofzuigen en het gebruik van dit systeem ziet de vloer er weer als nieuw uit. En het ruikt heel lekker!

Een beoordeling toevoegen

Anderen kochten ook...