Filter zoekresultaat

Excellent vloerreiniging systeem tronic met 5 moppen

 199,25

Voordelen Evika vloerreiniging systeem plus:
 • Kostenbesparend: slechts 4 eurocent voor 30m2 vloer schoonmaken
 • tijd overhouden voor leukere dingen dan vloeren schoonmaken
 • vloer schoonmaken zonder gesjouw met een dweil en emmer
 • gebruiksvriendelijk en gemakkelijk om mee te werken
 • professionele materialen uit Duitsland, A++ kwaliteit.
 • Minder milieubelastend dan gebruikelijke methoden
Profiline excellent vloerreiniging systeem met 5 moppen bestaat uit:
 • Scandic telescoop steel met ergonomische greep 90-165cm
 • Scandic mopframe
 • 5 Profiline excellent tronic mop 28cm
 • Evika vloer reiniger eco met doseerpomp
 • maatbeker

  Beschrijving

  Profiline excellent vloerreiniging systeem tronic met 5 moppen

  Het Profiline excellent vloerreiniging systeem  zorgt er voor dat je op een meer gemakkelijke manier je vloer schoon kunt houden. Een nieuwe vloer ziet er altijd fraai uit. Om een vloer er blijvend stralend uit te laten zien is meestal een heel karwei. Het schoonmaken van een vloer kan veel eenvoudiger want nu is er het Profiline excellent vloerreiniging systeem. Door het gebruik maken van professionele materialen is het schoonmaken van de vloer simpel en je vloer ziet er na een korte droogtijd stralend uit. Met het Profiline excellent vloerreiniging systeem tronic met 5 moppen kun je vrijwel alle vloeren schoonmaken. Op de instructievideo op Youtube zie je hoe je met 150 ml water 30m2 vloer in korte tijd schoonmaakt.

  Werken met het allerbeste wat er te koop is.

  Het Profiline excellent vloerreiniging systeem tronic met 5 moppen onderscheidt zich ten opzichte van andere systemen doordat er alleen maar gebruik wordt gemaakt van de allerbeste materialen. Dit systeem staat met kop en schouders boven welk ander vloer reiniging systeem dan ook. Over de gebruikte steel alleen al kan een hoofdstuk geschreven worden. De steel komt uit de keuken van Vermop Duitsland. Vermop staat er om bekend dat ze alleen voor het beste gaan, A++ kwaliteit.

  De steel is telescopisch verstelbaar en is voorzien van een ergonomische bol. Deze bol zorgt ervoor dat de pols tijdens het moppen minder belast wordt. Dit is voor mensen die dagelijks vloeren schoonmaken natuurlijk bijzonder belangrijk. Voor mensen die alleen willen werken met het beste materiaal is de ergonomische bol gewoon een prettige grip die het schoonmaken van de vloer vereenvoudigt.

  Kwaliteit van de gebruikte moppen is ongeëvenaard

  De moppen die Vermop in het assortiment heeft hebben maar één nadeel, dat is hun prijs. De prijs van de Vermop moppen ligt boven de prijs van andere moppen die er te koop zijn. De prijs van de Vermop mop is echter verklaarbaar. Nergens maar dan ook nergens is er bezuinigd. De moppen zijn handmatig genaaid en daardoor hoogwaardig afgewerkt. De moppen bestaan alleen maar uit hoogwaardige grondstoffen. Microvezel met een hoog vuilopnemend vermogen en een lange levensduur. In een aantal moppen is katoen verwerkt. Ook in katoen is er veel kwaliteitsverschil. In de Vermop tronic moppen is alleen de beste kwaliteit verwerkt. Degenen die eenmaal gewerkt hebben met deze moppen willen nooit meer anders. Ze zijn hun prijs meer dan waard.

  Extra informatie

  Mop breedte

  Besteleenheid

  Reinigingsmethode

  Kwaliteit

  Geschikt voor vloer

  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Geschikt voor badkamer

  Geschikt voor interieur

  Geschikt voor keuken

  Geschikt voor toilet

  New Product Tab

  4 beoordelingen voor Excellent vloerreiniging systeem tronic met 5 moppen

  1. 5 van 5

   Bianca van Brussel

   Zeer tevreden. Telefonisch goed advies gekregen en de keuze gemaakt voor dit systeem. Geen seconde spijt van gehad. Maakt de vloer streeploos schoon en is snel droog. Net als de ontvetter en de sanitair reiniger zeker aan te bevelen.

  2. 5 van 5

   Mieke de Kanter

   Ik meende dat ik al een fijn vloerreinigersysteem had, maar steeds met die emmer sjouwen, en met vies water ‘schoonmaken’ maakte het dat ik niet graag de vloer schoonmaakte. Toen zag ik dit systeem, geen emmers water en werken met schoon spul, besteld, en doe nu niets liever. Zelfs mijn man maakt nu de vloer schoon, het eerste wat hij zei was ‘ wat fijn dat je niet met die emmers hoeft te sjouwen’

  3. 5 van 5

   Mitch

   Beste lezers .

   Ik kan dit vloerreiniging systeem aanbevelen.
   Het mop resultaat is uitstekend. Is makkelijk in gebruik en van Professionele kwaliteit . Wij gebruiken ook een stoommop. Wat overigens ook een goed resultaat geeft maar deze mop werkt lichter en net zo goed (misschien zelfs beter ) de werkhouding is met deze mop uitstekende ik ben zelf 2m .

   Echt Een top product

   Wij gebruiken nu sinds een half meerdere producten van schoonmaakgoeroe en wij zijn echt verrast . Werkelijk alles wet wij tot nu toe hebben besteld doet wat het hoort te doen (goed schoonmaken ) en voor tips of uitleg van de producten kan je altijd bij Jaap terecht .

   bedankt Jaap.

  4. 5 van 5

   Loes Venema

   Bij toeval ben ik achter deze site gekomen toen ik op zoek was naar een goed systeem om de vloer schoon te maken. Tot nu toe de bekende merken geprobeerd, maar door de beschrijving en de video ga je toch anders tegen het schoonmaken van je vloer aankijken. Het is heel degelijk allemaal, voorbereiding voor het moppen is makkelijk en geen gesleep met emmers water! Ik ben heel tevreden! En niet te vergeten de aftersales: als je wat te vragen hebt dan krijg je goed en duidelijk uitleg. Ik had wat twijfel over welke mopjes ik moest kiezen. Nadat ik een foto van de vloer had opgestuurd, werd ik direct teruggebeld met een eerlijk advies. Levering was ook binnen een dag geregeld. Echt, heel blij mee! Dankjewel, schoonmaakgoeroe! Wat kan het leven dan ineens mooi zijn!

  Een beoordeling toevoegen

  Anderen kochten ook...

  Profiline excellent vloerreiniging systeem tronic met 5 moppen
  Excellent vloerreiniging systeem tronic met 5 moppen
   199,25