Filter zoekresultaat

Excellent vloerreiniging systeem met 5 Tronic en 2 stofwis moppen

 236,75

Milieubewuste en kostenbesparende A++ professionele set voor het stofvrij en streeploos schoonmaken van vele vloeren.

 

  Beschrijving

  Excellent vloerreiniging systeem met 5 Tronic en 2 stofwis moppen: perfecte reiniging van vloeren

  Voordat je een vloer gaat schoonmaken moet je deze eerst stofvrij maken

  Vaak zien vloeren er streperig en vlekkerig uit, ook is er regelmatig sprake van vieze voegen. Doordat veel mensen gelijk beginnen met het dweilen van hun vloer, zonder deze vooraf stofvrij te maken, gaat dit stof zich binden als klevend vuil aan de vloer. Vergelijk het bijvoorbeeld met een plant die op de vloer is gevallen. De bloemenaarde wordt modder op de vloer als je het nat gaat maken. Het vuil wordt uitgesmeerd in plaats van dat het weg wordt genomen. Als je de bloemenaarde gelijk gaat dweilen zonder deze eerst op te vegen, zul je direct strepen op je vloer zien. De reden van deze strepen is hiermee onmiddellijk duidelijk. Deze strepen op je vloer krijg je ook als je de vloer niet stofvrij maakt voordat je hem gaat dweilen of moppen. Al met al zal het alleen maar wat langer duren voordat je het ziet.

  De Profiline excellent ceran stofwismop die bij dit systeem wordt geleverd heeft een enorm stofbindend vermogen.  Als je met deze stofwismop je vloer stofvrij gaat maken heb je de ideale uitgangspositie voor het moppen van je vloer.

  Werken met het allerbeste wat er te koop is.

  Het Profiline Excellent vloerreiniging systeem met 5 Tronic en 2 stofwis moppen onderscheidt zich ten opzichte van andere systemen doordat er alleen maar gebruik wordt gemaakt van de allerbeste materialen. Dit systeem staat met kop en schouders boven welk ander vloer reiniging systeem dan ook. Over de gebruikte steel alleen al kan een hoofdstuk geschreven worden. De steel komt uit de keuken van Vermop Duitsland. Vermop staat er om bekend dat ze alleen voor het beste gaan, A++ kwaliteit.

  De steel is telescopisch verstelbaar en is voorzien van een ergonomische bol. Deze bol zorgt ervoor dat de pols tijdens het moppen minder belast wordt. Dit is voor mensen die dagelijks vloeren schoonmaken natuurlijk bijzonder belangrijk. Voor mensen die alleen willen werken met het beste materiaal is de ergonomische bol gewoon een prettige grip die het schoonmaken van de vloer vereenvoudigt.

  Kwaliteit van de gebruikte moppen is ongeëvenaard

  De moppen die Vermop in het assortiment heeft hebben één nadeel, dat is hun prijs. De prijs van de Vermop moppen ligt boven de prijs van andere moppen die er te koop zijn. De prijs van de Vermop mop is echter verklaarbaar. Nergens maar dan ook nergens is er bezuinigd. De moppen zijn handmatig genaaid en daardoor hoogwaardig afgewerkt. De moppen bestaan alleen maar uit hoogwaardige grondstoffen. Microvezel met een hoog vuilopnemend vermogen en een lange levensduur. In een aantal moppen is katoen verwerkt. Ook in katoen is er veel kwaliteitsverschil. In de Vermop moppen is alleen de beste kwaliteit verwerkt. Degenen die eenmaal gewerkt hebben met deze moppen willen nooit meer anders. Ze zijn hun prijs meer dan waard.

  Het Profiline excellent vloerreiniging systeem met 5 Tronic en 2 stofwis moppen bestaat uit:
  • professionele telescoop steel met ergonomische bol 90-165cm
  • Scandic mopframe
  • 5 Profiline excellent tronic mop 28cm
  • 2 Profiline excellent ceran stofwismop
  • Evika vloer reiniger eco met doseerpomp
  • maatbeker

   

  Extra informatie

  Besteleenheid

  Kwaliteit

  Mop breedte

  Reinigingsmethode

  ,

  Geschikt voor vloer

  , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Geschikt voor interieur

  New Product Tab

  Zijn de stofwis moppen die bij dit systeem zitten geschikt voor elke vloer?

  De mono ceran stofwismoppen die bij dit systeem zitten zijn geschikt voor elke vlakke, gesloten en gladde vloer.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Excellent vloerreiniging systeem met 5 Tronic en 2 stofwis moppen” te beoordelen

  Anderen kochten ook...

  Excellent vloerreiniging systeem met 5 Tronic en 2 stofwis moppen
  Excellent vloerreiniging systeem met 5 Tronic en 2 stofwis moppen
   236,75