Filter zoekresultaat

Zeemleer

 48,75

Professioneel natuurlijk A++ kwaliteit schaapsleer zeem van Unger. Deze grote zeem, 77x54cm,  voelt zacht aan en heeft bijzonder goede droogeigenschappen. Het laat het oppervlak streeploos droog achter. Deze zeem is ideaal voor het drogen van ramen en gewassen auto’s.

Op voorraad

Beschrijving

Voor het droogmaken van gladde oppervlakken is er een enorme keuze uit droogdoeken. De ene wordt nog meer bejubeld dan de andere. Laat het ouderwets lijken, echter een uitvinding uit de 19e eeuw steekt nog steeds met kop en schouders uit boven het meeste dat er te koop is: natuurlijk zeemleer.

Professioneel zeemleer voor streeploos drogen

Voor een goed schoonmaakresultaat zijn professionele producten essentieel. Een goed voorbeeld van een professioneel artikel is dit hoogwaardige leren zeem van Unger. Dit royaal grote en bijzonder soepele zeem (77x54cm) is vervaardigd van duurzaam schapenleer.

Goede eigenschappen authentiek leren zeem

Deze natuurlijke zeem absorbeert water en neemt maar liefst 6 keer zijn eigen gewicht op. De zeem is vakkundig gefabriceerd van schapenleer en gaat bij juist gebruik jarenlang mee. Dankzij het natuurlijke vette schapenleer is deze zeem zacht en niet-krasachtig en verwijdert effectief water en vocht zonder strepen achter te laten.

Extra informatie

maat

77×54 cm
Kleur en vorm kunnen verschillen omdat het een natuurlijk product is.

Gebruiksaanwijzing

Als je de zeem voor het eerst gebruikt kun je hem het beste een half uur voor gebruik in lauw water leggen (Let op! geen heet water), daarna goed uitspoelen. De zeem is dan klaar voor gebruik.
Na gebruik de zeem goed uitspoelen en uithangen. Was een zeem nooit in een wasmachine. Als de zeem erg vies is kun je hem wassen in een sopje met afwasmiddel, daarna heel goed uitspoelen. Niet drogen op een verwarming, in een droger of in direct zonlicht.

Artikelcode

FS450

New Product Tab

Zijn zeemleren geschikt voor alle oppervlakken?

Zeemleer is veilig te gebruiken op verschillende oppervlakken, waaronder glas, spiegels en autolak. Denk er wel goed om dat de zeem als hij bijvoorbeeld op de grond is gevallen goed wordt uitgespoeld. Zand op de zeem zal het oppervlak bekrassen.

Kan zeemleer gewassen worden?

Ja, zeemleer kan worden gewassen met milde zeep en water en vervolgens aan de lucht worden gedroogd voor hergebruik.

Vragen zeemleren producten speciale verzorging?

Bewaar zeemleren producten op een droge, koele plaats uit de buurt van direct zonlicht om de levensduur te verlengen.

Unger-zeemleer-FS450
Zeemleer
 48,75