Filter zoekresultaat

Ramenset binnen en buiten

 59,25

Voordelen van deze set:

 • Professioneel gereedschap
 • Streeploos resultaat
 • Voor binnen én buiten ramen wassen
 • Efficiënt
 • Duurzaam

  Beschrijving

  Ramenset binnen en buiten

  De ramenset binnen en buiten is de uitgebreide set van de ramen schoonmaken set. De Ramenset binnen en buiten is een complete oplossing voor het schoonmaken van ramen. Het maakt het reinigen van glas een eitje. De ramenset bevat een scala aan gereedschappen en doeken die speciaal zijn ontworpen om ramen zowel van binnen als van buiten schoon te maken, waardoor ze kristalhelder en streepvrij zijn. Of je nu grote ramen, kleine ramen of glas in lood ramen hebt, de Ramenset is ontworpen om alle soorten ramen moeiteloos aan te pakken.

  De set bestaat uit:

  Ramen buiten schoonmaken als een Pro

  Het schoonmaken van ramen wordt door veel mensen als lastig beschouwd. Dat komt omdat er gebruik wordt gemaakt van huishoudelijke kwaliteit materiaal. Bij schoonmaakgoeroe verkopen we alleen maar professioneel gereedschap. Met professioneel gereedschap maak je streeploos ramen schoon.

  De raamtrekker heeft een vervangbaar glazenwassersrubber en een ergonomisch gevormd handvat. Hierdoor trek je de ramen met groot gemak streeploos droog. Met de inwasser die is voorzien van een microvezel inwashoes zeep je in een handomdraai je ramen in. Het gesleep met emmers water is voorgoed verleden tijd met deze materialen.

  Ramen binnen schoonmaken

  Voor het schoonmaken van je ramen binnen zit er bij deze set de ramenset superieure. Met deze set professionele microvezeldoeken maak óók jij je ramen aan de binnenzijde van je huis of bedrijf streeploos schoon. Het is belangrijk dat je de ramenset superieure niet voor je ramen aan de buitenzijde gebruikt.

  Extra informatie

  Maten

  Raamtrekker en inwasser 35 cm breed

  Inhoud pakket

  Ramen schoonmaken set en ramenset superieure

  Kwaliteit

  Best

  Geschikt voor ramen

  ,

  Besteleenheid

  New Product Tab

  Hoe gebruik ik de Ramenset?

  Het gebruik van de Ramenset is eenvoudig. Voor de ramen buiten:  maak de microvezelpad van de inwasser nat en doe er een paar druppels afwasmiddel op. Was het raamoppervlak schoon met de inwasser, zeep het oppervlak goed in.  Gebruik vervolgens de trekker om het water te verwijderen. Maak met bijvoorbeeld een microvezeldoek de kozijnen schoon en droog.

  Ramen binnen: neem met een vochtige microvezeldoek de ramen af. Vouw de droogdoek en droog de ramen. Het resultaat zal streeploos zijn.

  Hoe vaak moet ik mijn ramen schoonmaken?

  De frequentie van het schoonmaken van ramen hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie van je huis, het weer en je persoonlijke voorkeuren. Over het algemeen wordt aanbevolen om ramen minstens twee keer per jaar grondig schoon te maken. Je kunt echter vaker schoonmaken als je merkt dat je ramen snel vies worden.

  Kan ik de Ramenset ook gebruiken voor andere glazen oppervlakken?

  Ja, met name de set microvezeldoeken kan ook worden gebruikt voor het reinigen van andere glazen oppervlakken, zoals spiegels, glazen deuren en glazen tafelbladen.

  Mag de set microvezeldoeken buiten gebruikt worden?

  De set microvezeldoeken is niet geschikt voor de ramen buiten. Op het glas buiten zit zand. Met de microvezeldoek wordt met alleen weinig water schoongemaakt. In combinatie met zand zal dat krassen op het glas veroorzaken.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Ramenset binnen en buiten” te beoordelen

  Anderen kochten ook...

  ramenset binnen en buiten
  Ramenset binnen en buiten
   59,25