Filter zoekresultaat
Aanbieding!

Fris interieur set

Oorspronkelijke prijs was: € 94,15.Huidige prijs is: € 84,75.

Met de Fris interieur set heb je een complete set in huis voor een schoon interieur. Deze set is een milieu bewuste keuze professionele middelen en materialen voor het met gemak schoonmaken van al het interieur binnen je huis of bedrijf.

  Beschrijving

  Als je op zoek bent naar een set producten om je interieur fris en schoon te houden dan vind je dat hier in de Fris interieur set. De fris interieur set is precies wat je nodig hebt. Met deze set hoef je je geen zorgen te maken over vieze oppervlakken of onaangename geurtjes.

  Wat maakt de Fris interieur set bijzonder

  Onze Fris Interieur set bevat o.a. een effectief krachtige en gebruiksklare microbiologische veelreiniger die speciaal is ontworpen om snel vuil en vet te verwijderen. De veelreiniger is geschikt voor het schoonmaken van vele oppervlakken, zoals tafels, stoelen, kasten en deuren. Deze veelreiniger laat je interieur glanzend schoon achter, zonder strepen achter te laten. Gebruik je de doeken in combinatie met de Profiline microvezeldoeken dan weet je zeker dat elke vuil uitdaging met weinig inspanning opgelost wordt.

  Voordat je een oppervlak gaat schoonmaken is het belangrijk dat je het oppervlak eerst stofvrij maakt. Een professioneel en daardoor doeltreffend hulpmiddel daarbij is de microvezel pluche afstof handschoen. Zie onze afstof handschoen als de grootste vijand van stof. Ga met deze afstof over het af te stoffen oppervlak. Het stof wordt gebonden aan de aftsofhandshoen.

  Daarnaast bevat de set ook een professionele ontstanker die je huis bevrijdt van stank, waardoor elke ruimte fris en uitnodigend aanvoelt. Vooral als je huisdieren hebt is de ontstanker een ideaal hulpmiddel voor een fris huis. Een stinkende hondenmand is voorgoed verleden tijd. Maar ook de geur van bijvoorbeeld braaksel in het tapijt wordt door deze microbiologische ontstanker als het ware opgegeten. De ontstanker is overigens ook geschikt voor het geurneutraal maken van schoenen of bijvoorbeeld scheenbeschermers die altijd stinken.

  Met de Fris interieur set maak je een bewuste keuze

  Wat deze set echt geweldig maakt, is dat alle producten eco bewust zijn. We geloven dat het schoonmaken van je interieur niet ten koste hoeft te gaan van het milieu. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat al onze producten met het grootste respect voor de omgeving geproduceerd worden en langdurig meegaan.

  Met onze Fris Interieur set hoef je niet langer oeverloos te zoeken naar de juiste schoonmaakmiddelen. Alles wat je nodig hebt, zit in één handige set.

  Set bestaat uit:

  • 2 fles Microbio multi
  • 1 fles Microbio ontstanker
  • 1 Afstofhandschoen
  • 1 Professionele sprayflacon
  • 5 Profiline microvezeldoek superieur
  • 5 Schuursponsen
  • 2 Glasdoeken

  New Product Tab

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Fris interieur set” te beoordelen
  Fris interieur set
  Fris interieur set
  Oorspronkelijke prijs was: € 94,15.Huidige prijs is: € 84,75.