Filter zoekresultaat

Excellent afstof handschoen

 14,75
Je bespaard

Afstoffen met resultaat in korte tijd met deze efficiënte A++ kwaliteit professionele afstof handschoen. Wordt veel gebruikt in musea voor het afstoffen van delicate objecten.
Aantal Korting (%) Prijs per stuk
1 - 3  14,75
4 - 7 10.17 %  13,25
8+ 16.95 %  12,25

  Beschrijving

  Afstoffen is een dagelijks terugkerende handeling binnen menig huishouden. Met de Profiline excellent afstof handschoen stof je meer efficiënt af dan met de andere toegepaste methoden.

  Afstoffen is in veel gevallen het verspreiden van stof, met de afstof handschoen bind je het stof.

  Als je zoekt op afstoffen kom je de volgende zinsnede tegen: Afstoffen, ook wel stof afnemen, is de huishoudelijke taak van het verwijderen van stof. Juist!. het verwijderen van stof. Goed afstoffen is een vaardigheid. Binnen veel huishoudens wordt er met een plumeau of een ouderwetse stofdoek ‘afgestoft”. Deze manier van werken is het stof in de lucht verspreiden om het vervolgens op een andere plek weer neer te zien dwarrelen. Ga maar eens afstoffen in het zonlicht dan kun je zien dat je het stof aan het verspreiden bent.

  Het doel van afstoffen is dus het binden van het stof en het brengen naar een plaats waar het verwijderd kan worden. De Profiline excellent afstof handschoen is daarbij het ideale hulpmiddel. Afstoffen binnen een bedrijf en thuis wordt een stuk gemakkelijker met deze handschoen. Gladde oppervlakken laten zich met gemak afstoffen met deze handschoen. Denk hierbij om het afstoffen van: glazen tafels, hooglans meubelen, luidsprekers, vitrinekasten, bladeren van planten, luxaflex enz enz

  Wat is de werking van de Profiline excellent afstof handschoen?

  De zeer hoogwaardige pluche microvezels van deze handschoen worden tijdens het afstoffen elektrostatisch geladen. Door deze elektrostatische lading houdt het microvezel pluche het stof vast. Het pluche materiaal heeft een hoog stof opnemend vermogen en glijdt gemakkelijk over het af te stoffen oppervlak. Deze microvezel afstof handschoen is ook ideaal voor het afstoffen van kunst objecten en andere delicate voorwerpen. De Profiline excellent afstof handschoen zit om je hand en dat werkt een stuk makkelijker dan een afstofdoek in je hand.

  Na gebruik kan de handschoen afgezogen worden met een stofzuiger. Hij is daarna weer klaar voor het volgende gebruik. Wordt hij te vies dan wassen in de wasmachine op minimaal 60 graden en zonder wasverzachter.

   

  Extra informatie

  Besteleenheid

  Geschikt voor interieur

  , ,

  Kwaliteit

  ,

  Geschikt voor microvezel

  New Product Tab

  Kan een afstofhandschoen krassen veroorzaken?

  Het microvezel materiaal waar een afstofhandschoen van is gemaakt veroorzaakt geen krassen. Er zijn echter omstandigheden waardoor er krassen kunnen ontstaan. Wanneer je bijvoorbeeld de handschoen op de grond laat vallen en er is daardoor zand op de handschoen gekomen dan kan het zand krassen veroorzaken op het oppervlak dat je afstoft. Zuig de handschoen regelmatig af met je stofzuiger, tijdens afstoffen kan er ook zand ergens op het oppervlak liggen dat je afstoft.

  4 beoordelingen voor Excellent afstof handschoen

  1. 5 van 5

   Anja

   Ik wil nooit meer anders. Wat een gemak.

  2. 5 van 5

   vivi janssens (geverifieerde eigenaar)

   Blij dat ik dit product heb leren kennen, ik die dacht alles al gebruikt te hebben! Een aanrader voor iedereen!

  3. 5 van 5

   Judith

   Werkt precies zoals beschreven. De ‘washand’ houdt echt het stof vast en is makkelijk weer stofvrij te krijgen met de stofzuiger. Blij mee 🙂

  4. 5 van 5

   Lex (Hoorn)

   Fantastisch kwaliteitsproduct! Afstoffen wordt echt stof verwijderen i.p.v. verplaatsen. Supermakkelijk en snel.

  Een beoordeling toevoegen

  Anderen kochten ook...

  Profiline excellent afstof handschoen
  Excellent afstof handschoen
   14,75
  Je bespaard