Filter zoekresultaat

De beste tools voor streeploos vloeren schoonmaken

Bij Schoonmaakgoeroe vind je de beste tools voor het perfect streeploos schoonmaken van al je vloeren. Met de professionele schoonmaakmaterialen en schoonmaakmiddelen maak je je vloer sneller en makkelijker schoon. Je leert hier alles over vloeren schoonmaken. Helemaal wanneer je daarnaast de tips en tricks van Schoonmaakgoeroe gebruikt. Schoonmaakgoeroe traint al meer dan 20 jaar professionele schoonmakers in o.a. vloeronderhoud. Deze kennis en ervaring deelt hij graag met jou! Je vloer schoonmaken als een Pro is nu ook voor jou mogelijk met de producten en tips van Schoonmaakgoeroe

Bekijk de producten
Excellent vloerreiniging systeem white magic
Beste tools vloer schoonmaken

Alle reviews die je bij Schoonmaakgoeroe ziet zijn door echte klanten geplaatst. Wij verkopen een eerlijk product en het hele bedrijf is klantgedreven. Eenmalig verkopen is het gemakkelijkste dat er is, daar gaan we zeker niet voor. Bij Schoonmaakgoeroe is alles gericht op het onderhouden van een klantrelatie. Inmiddels zijn daarom veel mensen al sinds 2010 klant bij ons.

Paula – kocht: vloerreiniging systeem

Ook jij kunt je vloer veel makkelijker en beter schoonmaken.

Herken je dat: net na het schoonmaken ziet je vloer er perfect uit. Hij glanst je schoon tegemoet zolang hij nog nat is. Maar dan begint de ellende zodra de vloer droog is. Strepen en vlekken worden weer zichtbaar en vaak is er een laagje op de vloer te zien. Schoonmaakgoeroe biedt de oplossing voor al deze problemen. Maak al je vloeren voortaan helder en streeploos schoon met onze Tips & Tricks vloeren schoonmaken. Dan ontdek je de meest handige manier voor het schoonmaken van vele vloeren. Naast linoleum schoonmaken ontdek je ook alles over het schoonmaken van plavuizen en bijvoorbeeld natuursteen. Maar ook ontdek je bij Schoonmaakgoeroe hoe je het beste de vloer stofvrij maakt.

Naar de schoonmaakproducten Bekijk de Tips en Tricks
Mooie he schoon 3

Onlangs heb ik ook het vloermop systeem aangeschaft. De spullen zijn van zeer degelijke, professionele kwaliteit. Dankzij de verstelbare steel, die ècht op hoogte geschoven kan worden, heb ik met mijn lichaamslengte van 2 meter totaal geen last van rugpijn/stijfheid na het moppen. Zoals in de overige reviews vermeld wordt is de vloer in een mum van tijd weer schoon.

Sinds kort gebruik ik ook het evika vloermop systeem, en dat gaat super!
De vloer droogt mooi op, geen strepen.
Het werkt ook heel gemakkelijk, en kost veel minder inspanning dan elke keer een kletsnatte dweil goed uitwringen en dan was hij soms nog te nat.
Prijs/kwaliteit verhouding vind ik ook goed.

Richard en Liesbeth – kochten: Excellent vloerreiniging systeem tronic

Vuile vloer schoonmaken

vuile vloer schoonmaken. alles over vloeren schoonmaken

Als je op een zoekmachine zoekt naar het schoonmaken van een vloer dan kom je allerlei exotische adviezen tegen. Van het schoonmaken van je vloer met babyshampoo tot het insmeren met autowas. Goede adviezen vinden tussen de vele huishoudelijke tip is niet gemakkelijk. Een vloer echt goed schoonmaken vraagt om kennis. Laat je hier nou dan op de goede plek zijn om alles te weten te komen over het schoonmaken van je vloer. Schoonmaakgoeroe schrijft in zijn Blog alles van zich af. In de Blogs van Schoonmaakgoeroe vind je de zin en onzin over schoonmaaktips die je op internet vindt.

Naar de schoonmaakproducten Naar de Blog

Bij Schoonmaakgoeroe vind je voor elke vloer het juiste materiaal

vloer schoonmaken

Schoonmaakgoeroe heeft meerdere soorten vloerreiniging systemen. Ook voor jouw vloer is er een systeem waarmee je met groot gemak je vloer streeploos schoonmaakt. Of je nou plavuizen, laminaat linoleum of een keramische vloer hebt, Schoonmaakgoeroe heeft de juiste hulp bij het schoonmaken van je vloer.

Bekijk alle systemen voor jouw vloer

Hoe kan het dat de vloer nu wel schoon wordt?

Zeer waarschijnlijk heb je gezien dat we bij Schoonmaakgoeroe hele andere materialen verkopen dan die je in de winkel kunt kopen. Wij verkopen professionele moppen voor het schoonmaken van je vloer. Ook is de manier van schoonmaken heel anders dan de huishoudelijke manier van schoonmaken. Bij Schoonmaakgoeroe ontdek je hoe je als een professional je vloer streeploos schoonmaakt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00