Filter zoekresultaat

Excellent ceran stofwis systeem

Vanaf:  120,25
Je bespaard

Natuurlijk kun je je vloer stofzuigen voor het verwijderen van los droog vuil. Een stofzuiger laat echter veel stof liggen. Met dit professionele stofwis systeem maak je de vloer pas écht stofvrij.

 

Beschrijving

Het Profiline excellent ceran stofwis systeem komt uit de keuken van Vermop Duitsland. Op gebied van schoonmaak materialen levert Vermop alleen maar A++ kwaliteit. Betere materialen voor onder andere het schoonmaken van vloeren zul je met een lampje moeten zoeken.

Als je vloeren goed wilt stofwissen dan kun je niet om het Profiline excellent ceran stofwis systeem heen

Voordat je een vloer gaat moppen of dweilen is het belangrijk deze eerst te ontdoen van losse vervuiling en stof. Het verwijderen van deze losse vervuiling kun je doen door middel van stofwissen. Voor het stofwissen van gladde vloeren is het Profiline excellent systeem,  het systeem bij uitstek.

De Profiline excellent ceran mop bestaat uit hightech microvezel microvezel pluche. De Ceran mop is een zogenaamde microvezel stofwis mop. Een eigenschap van het microvezel pluche is dat het statisch wordt opgeladen zodra het over de vloer wordt bewogen. Door de opgebouwde statische lading wordt het stof dat op de vloer ligt aan de stofwis mop gebonden. Doordat het stof wordt gebonden vindt er geen verspreiding van het stof plaats, dit in tegenstelling tot vele stofzuigers die een groot deel van het opgezogen stof weer uitbazen.

Vloeren op een zeer gemakkelijke manier stofvrij maken met het Profiline excellent ceran stofwis systeem

Een gladde vloer zoals linoleum, pvc, kurk of parket kun j natuurlijks stofzuigen. Het is echter veel handiger en beter om dergelijke vloeren te stofwissen. Stofwissen verwijdert meer stof en andere losse vervuiling van een vloer dan stofzuigen. Gebruik je bij het stofwissen het Profiline excellent ceran stofwis systeem dan gebruik je het beste systeem voor het stofvrij maken van je vloeren. De Profiline excellent ceran stofwismop zeer goede glij-eigenschappen waardoor  met een zeer geringe lichamelijke inspanning een optimale stofvrije vloer wordt verkregen. Door de praktische klittenband bevestiging kunnen de moppen snel en eenvoudig verwisseld worden. De bij dit systeem geleverde steel is bij vele professionals geliefd door de ergonomisch gevormde bol, waardoor het uitvoeren van de werkzaamheden met minder belasting voor de polsen uitgevoerd kan worden.

Indien je aan dit systeem bijvoorbeeld de Profiline excellent tronic of white Magic mop toevoegt dan heb je een compleet systeem in huis voor het droog en nat reinigen van je vloer.

Het Profiline excellent ceran stofwis systeem bestaat uit:
  • Scandic telescopisch verstelbare steel met ergobol
  • Scandic mopplaat 28 cm
  • Uitvoering 1, 2 of 5 Profiline excellent ceran stofwis mop 28 cm

 

Extra informatie

Besteleenheid

Kwaliteit

Mop breedte

Reinigingsmethode

Geschikt voor vloer

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geschikt voor interieur

In de uitvoering

, ,

New Product Tab

Welke vloeren kan ik stofwissen met het Profiline excellent ceran stofwis systeem?

Je kunt elke vlakke gesloten en niet ruwe vloer stofwissen met het Profiline excellent ceran stofwis systeem. Stofwissen verwijdert meer stof van je vloer dan een stofzuiger dat doet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Excellent ceran stofwis systeem” te beoordelen

Anderen kochten ook...

Excellent ceran stofwis systeem
Excellent ceran stofwis systeem
Vanaf:  120,25
Je bespaard