Filter zoekresultaat

Excellent softtronic 1 microvezeldoek blauw

 8,95

De excellent softtronic microvezeldoek blauw is van A++ topkwaliteit, vormvast, kleurvast en ligt gemakkelijk in de hand. De doek is bedoeld voor toepassing binnen het interieur. Nadrogen is niet nodig.

Op voorraad

Beschrijving

De Profiline excellent softtronic 1 microvezeldoek wordt binnen de professionele schoonmaak gebruikt. Vooral in situaties waar hygiene extra belangrijk is, zoals in ziekenhuizen, wordt deze doek ingezet. De doek heeft een heel hoog vuilopnemend vermogen en is zelfs zonder chemicaliën actief reinigend. Het beste van het beste op microvezel gebied. Ongeëvenaarde kwaliteit voor jarenlang schoonmaken.

Een weetje over softtronic 1 microvezeldoek is dat hij gecertificeerd is voor het schoonmaken van ultrareine zones, de zgn. Cleanrooms. Deze doek is daarom voorzien van een cleanroom certificaat EU GMP A/B; ISO 5 (DIN en ISO 14644-1)

De softtronic 1 is een extreem absorberende en soepele microvezel-ultradoek met badstofachtige lussen. De doek geeft goed grip en voelt tijdens het gebruik aangenaam stevig aan. Een belangrijk kenmerk van de doek is, dat hij kleurvast is en vele wasbeurten meegaat.

Toepassingen voor de Profiline excellent softtronic 1 microvezeldoek blauw

De blauwe Softtronic 1 is geschikt voor het droog, vochtig en nat reinigen van gestructureerde oppervlakken zoals tafels, glas, RVS, deuren, tegels en verder alle voorkomende materialen binnen het interieur.

Afmeting 32×32 cm
Stofgewicht: 330 g/m2
Samenstelling: 75% Polyester-Microvezel, 25% Polyamide-Microvezel

Was microvezel nooit met wasverzachter en was op minimaal 60 graden voor een lange levensduur van de doek.

 

Extra informatie

Afmeting

Besteleenheid

Kwaliteit

Kleur

Geschikt voor interieur

, ,

Geschikt voor keuken

, , , ,

Geschikt voor microvezel

, ,

New Product Tab

Hoe kan het dat doeken op een schoonmaakparty veel duurder zijn?

Op een schoonmaakparty zijn doeken veel duurder, zijn jouw doeken wel goed?

Deze vraag krijg ik best wel regelmatig in de app of via de mail.

Heel af en toe geef ik een informatieve party bij mensen thuis. Tijdens zo’n party geef ik bij de start aan dat er die avond niets gekocht kan worden. Ik wil niet dat er iemand aanwezig is die zich verplicht voelt wat te kopen. Uiteraard zijn de artikelen bij Schoonmaakgoeroe te koop, echter pas de volgende dag. Zo’n avond kan ik me helemaal uitleven in het geven van nuttige informatie over hoe je professionele schoonmaak technieken thuis kunt toepassen.

Tijdens de schoonmaak party die ik verzorg zijn er vaak mensen aanwezig die bij party’s van andere bedrijven materialen hebben aangeschaft. Als ik dan de opmerking krijg dat de doeken en de moppen van de concurrent veel duurder zijn, met daaraan gekoppeld de opmerking zijn jouw materialen dan wel goed, dan leg ik graag uit waar het prijsverschil vandaan komt.

Prijsverschil in microvezel uitgelegd

Bij menig ander bedrijf zijn er vele schakels die moeten verdienen aan een product. Een luxe bedrijfspand, wagenpark, directie en personeel in het buitenland daar begint het mee. De importeur in Nederland, de verkoopleider en de consulenten willen allemaal verdienen aan het microvezeldoekje. Schoonmaakgoeroe betrekt zijn microvezeldoeken en moppen direct van de fabrikant en verkoopt deze rechtstreeks door aan de consument.

Het prijsverschil zit hem niet in verschil van kwaliteit. Alle stappen tussen fabricage en uiteindelijke verkoop bepalen de prijs. Die weg is bij Schoonmaakgoeroe kort. Tijdens een party maak ik wel eens het grapje als ik mijn doek €1,00 duurder maak, zal hij dan beter zijn?

 

Wat zijn de eigenschappen van de Excellent Microvezeldoek in het blauw?

De Excellent Microvezeldoek in het blauw heeft verschillende eigenschappen die het een uitstekende keuze maken voor schoonmaakdoeleinden. Het heeft een hoog absorptievermogen, waardoor het gemakkelijk vloeistoffen kan opnemen. Bovendien is het zeer zacht en pluisvrij, waardoor het geschikt is voor het reinigen van delicate oppervlakken zonder krassen achter te laten. De microvezeldoek is ook duurzaam en kan herhaaldelijk worden gebruikt, waardoor het een kostenefficiënte optie is voor langdurig gebruik.

Hoe kan ik de Excellent Microvezeldoek in het blauw gebruiken?

De Excellent Microvezeldoek kan op verschillende manieren worden gebruikt voor schoonmaakwerkzaamheden. Het kan worden gebruikt om stof, vuil en vlekken van oppervlakken weg te nemen, zoals ramen, spiegels, tegels en meubels. Het kan droog worden gebruikt voor het afstoffen van oppervlakken, of vochtig worden gebruikt met water of weinig reinigingsmiddel voor een grondigere reiniging. Zorg ervoor dat je de doek goed vouwt bij gebruik. Heb je alle vlakjes gebruikt, pak dan een nieuwe doek. Vuile doeken wassen in de wasmachine op minimaal 60 graden.

Is de Excellent Microvezeldoek in het blauw geschikt voor gebruik op gevoelige oppervlakken?

Ja, de Excellent Microvezeldoek in het blauw is geschikt voor gebruik op gevoelige oppervlakken. Dankzij de zachte vezels krast de doek niet en laat het geen pluisjes achter. Hierdoor kun je de doek veilig gebruiken op kwetsbare oppervlakken zoals glas, spiegels, chroom, delicate elektronica en hoogglansoppervlakken. Het is echter altijd beter om voor gebruik op een onopvallende plaats te testen om er zeker van te zijn dat er geen schade of verkleuring optreedt.

Kan ik de Excellent Microvezeldoek in het blauw gebruiken zonder reinigingsmiddel?

Ja, de Excellent Microvezeldoek in het blauw kan zonder reinigingsmiddel worden gebruikt. De microvezelstructuur van de doek maakt het mogelijk om stof en vuil op te vangen zonder extra producten te gebruiken. Bij lichte verontreiniging volstaat het om de doek droog te gebruiken om oppervlakken af te nemen. Voor hardnekkiger vuil of vlekken kan de doek vochtig worden gebruikt met water om een grondigere reiniging te bereiken. Het gebruik van reinigingsmiddelen wordt aanbevolen wanneer extra reinigingskracht nodig is.

Hoe kan ik de blauwe Excellent Microvezeldoek reinigen?

De blauwe Excellent Microvezeldoek moet gewassen worden om optimale prestaties te behouden.  Was de doek apart of samen met andere microvezelproducten op minimaal 60 graden Celsius. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel, aangezien deze de doek beschadigen. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Excellent softtronic 1 microvezeldoek blauw” te beoordelen
Profiline excellent softtronic 1 microvezeldoek blauw
Excellent softtronic 1 microvezeldoek blauw
 8,95