Filter zoekresultaat

Rian miniwringer perfect linkshandig

 174,50

De Rian miniwringer perfect linkshandig is een semi-professionele wringer om bij polsklachten toch doekjes uit te kunnen wringen.

  Beschrijving

  Met de RIAN miniwringer perfect linkshandig wring je in een handomdraai schoonmaakdoekjes, microvezeldoeken, zemen e.d. uit.

  Een mini wringer wordt steeds meer toegepast in de professionele schoonmaak ter voorkoming van ziekmelding door polsklachten. Een groot voordeel van deze wringer is ook nog eens dat de doeken altijd op de juiste klamvochtigheid uit de wringer komen. Strepen en vlekken worden zo voorkomen (methodefouten).

  De Rian miniwringer perfect wringer is speciaal gebouwd voor in en om het huis. Bij minder intensief gebruik is hij ook geschikt binnen een professionele omgeving.

  Voor zeer intensief gebruik is Rian miniwringer pro meer geschikt.  De miniwringer perfect is dankzij de stabiele emmer en de handige draagbeugel ideaal in gebruik. Door toepassing van hoogwaardige kunststofrubber rollen is hier sprake van een product met lange levensduur.

  RIAN Miniwringer Perfect linkshandig
  • Bij polsklachten toch doekjes uit kunnen wringen
  • Stabiele emmer
  • Semi-Professionele wringer
  • hoogwaardige kunststofrubber rollen met lange levensduur

   

  Extra informatie

  Besteleenheid

  Kwaliteit

  Type wringer

  Geschikt voor interieur

  ,

  Geschikt voor microvezel

  , , , ,

  specificaties

  Emmer 25×30 cm
  Hoogte incl. wringer 29 cm
  Lengte rollen 18 cm
  Inhoud emmer 7 liter
  Gewicht 1.4 kg

  New Product Tab

  Is een Rian miniwringer geschikt als ik polsklachten heb?

  Of een Rian miniwringer gebruikt kan worden bij polsklachten is afhankelijk of je nog wel een ‘slinger’ kunt ronddraaien om de doek door de wringer heen te krijgen. Dit is dus heel persoonlijk. Gesteld kan worden dat een miniwringer voor heel veel mensen een oplossing is voor het, zonder pijn, uitwringen van doeken bij polsklachten.

  3 beoordelingen voor Rian miniwringer perfect linkshandig

  1. 5 van 5

   Ria Tervoert

   Ria Tervoert – 22 mei 2016

   Ik stuur hem dus maar zo: Wat een goede service: er was bij het monteren een palletje afgebroken (schijnt nooit te gebeuren, maar ik had pech). Ik kon hem meteen terugsturen en kreeg een nieuwe, compleet gemonteerd. Bovendien kreeg ik een aardige tegemoetkoming voor het ongemak. O ja, en de wringer werkt prima.

  2. 5 van 5

   Jolanda uit Asten

   Na klachten van mijn polsen de wringer aangeschaft. Ik heb er over nagedacht of dit wel een goede oplossing zou zijn voor mij. Ik twijfelde nl over het resultaat van zo een apparaat. En dacht dat ding kan toch niet beter wringen dan ik. Mijn klachten bleven en heb er toen een aangeschaft. Ben er super blij mee wat hij doet wat hij doen moet nl wringen. Het gaat heel makkelijk en het doekje komt er op de juiste vochtigheid uit. De emmer staat ook heel stabiel. Het enige wat ik een minpunt vond is de prijs ik vond het echt duur. Maar ik moet zeggen dat hij heel goed werkt en dan denk je toch anders over de prijs.

  3. 5 van 5

   Gerrie Slabbekoorn

   Gerrie Slabbekoorn (geverifieerde eigenaar) – 2 december 2016

   Wat een uitkomst is de wringer. Geen wringen meer voor mij. Ben er erg tevreden over. Ook de persoonlijke brief was zeer verrassend. Het is de beste oplossing voor mensen die graag en veel poetsen.

  Een beoordeling toevoegen

  Anderen kochten ook...

  Rian miniwringer perfect linkshandig
  Rian miniwringer perfect linkshandig
   174,50