Filter zoekresultaat

Rian miniwringer perfect rechtshandig

 174,50

De Rian miniwringer perfect rechtshandig is een semi-professionele miniwringer om bij polsklachten toch doekjes uit te kunnen wringen.

Beschrijving

Makkelijk schoonmaakdoeken, microvezeldoeken of zemen uitwringen doe je met de RIAN miniwringer perfect rechtshandig.

De Rian miniwringer wordt in de professionele schoonmaak steeds meer toegepast om ziekmelding door polsklachten te voorkomen. Ook voorkomt de miniwringer methodefouten. Omdat de wringer doeken altijd met de juiste klamvochtigheid uitwringt worden strepen en vlekken voorkomen.

Deze Rian miniwringer is niet alleen perfect in de professionele schoonmaak. Ook voor thuis is deze miniwringer speciaal gebruiksvriendelijk voor mensen met arm, pols of handklachten. En werkt de miniwringer preventief voor mensen die deze klachten willen voorkomen.

Deze miniwringer is ontworpen en wordt gemaakt in Nederland. Vervolgens wordt de wringer in elkaar gezet in een sociale werkplaats. De miniwringer wordt standaard geleverd met passende emmer.

De miniwringer perfect is dankzij de stabiele emmer en de handige draagbeugel ideaal in gebruik.
Door toepassing van hoogwaardige gietrubber rollen is hier sprake van een product met lange levensduur.

RIAN Miniwringer Perfect rechtshandig zorgt ervoor dat je bij polsklachten tóch doekjes uit kunnen wringen. En dat je bij het veelvuldig uitwringen van doekjes polsklachten voorkomt.

Deze miniwringer wordt ingezet in de professionele schoonmaak.
Kwalitatief hoogwaardige gietrubber rollen met lange levensduur

Extra informatie

Besteleenheid

Kwaliteit

Type wringer

Geschikt voor interieur

,

Geschikt voor microvezel

, , , ,

Specificaties

Specificaties
Emmer 25×30 cm
Hoogte incl. wringer 29 cm
Lengte rollen 18 cm
Inhoud emmer 7 liter
Gewicht 1.4 kg

New Product Tab

Waar gebruik je een Rian miniwringer voor?

Een Rian miniwringer gebruik je voor het uitwringen van doekjes. Als je door bijvoorbeeld carpaal tunnelsyndroom geen doekjes meer kunt uitwringen is een mini wringer een oplossing om doekjes uit te kunnen wringen. De doekjes komen op de juiste vochtigheid uit de wringer.

Artrose en schoonmaakwerk, zijn er oplossingen?

Artrose en schoonmaakwerk is een pijnlijke combinatie. Vaak zo pijnlijk dat artrose er voor zorgt dat schoonmaakwerk onmogelijk is om uit te voeren. Een Rian minwringer zorgt voor minder belasting bij het uitwringen van schoonmaakdoeken. Als je je doeken zonder pijn kunt uitwringen is schoonmaakwerk vaak weer mogelijk.

13 beoordelingen voor Rian miniwringer perfect rechtshandig

 1. 5 van 5

  Monique groote Schaarsberg

  Monique groote Schaarsberg (geverifieerde eigenaar) – 29 augustus 2013

  Ik heb in week 32 een rian miniwringer perfect aangeschaft i.v.m triggervingers. Ik heb de wringer nu bijna 3 weken en ben er zeer blij mee. Mijn klachten aan mijn handen zijn aanzienlijk minder geworden en ik zie nog steeds vooruitgang. Heb tevens een tweede rian miniwringer bij besteld (in overleg met mijn baas) zodat ik op mijn werk ook de rian miniwringer heb en mijn wringer niet elke keer mee hoef te nemen.
  Mvg Monique

 2. 5 van 5

  Sonja Sweert

  Sonja Sweert (geverifieerde eigenaar) – 13 december 2013

  Ik heb de Miniwringer Perfect op woensdag 11/12/13 ontvangen via PostNL en ben er meteen mee aan de slag gegaan. Het is een enorme hulp voor mij omdat ik het sinds juni alleen met mijn linkerarm moet doen en dat terwijl ik rechtshandig ben/was. Doekjes uitwringen is nu geen probleem meer voor mij dankzij de Miniwringer Perfect. Alleen, toen ik hem thuis kreeg las ik in de handleiding dat er zowel een rechtse- als een linkse uitvoering bestaat en dat heb ik op de site niet gelezen (tip) anders had ik waarschijnlijk de linkse uitvoering genomen. Maar ik ben er heel erg blij mee, ik zou hem zelfs niet meer kunnen missen.
  Sonja
  Opmerking: Je hebt gelijk, bedankt voor de tip. De linkse uitvoering zal opgenomen worden in het assortiment.

 3. 4 van 5

  Mariëlla Sonnevelt

  Mariëlla Sonnevelt – 22 januari 2014

  M’n ouders hebben in eerste instantie de miniwringer Rian aangeschaft omdat mijn moeder last heeft van in haar ene arm het carpaal tunnel syndroom en in haar andere schouder een slijmbeursonsteking. Zelf ben ik voor de tweede keer aan m’n linker pols geopereerd. De laatste keer was de polsband afgescheurd, dit is inmiddels weer aan het herstellen maar wringen is vanaf nu uit de boze. Omdat ik het een hele investering vind heb ik even afgewacht wat mijn moeder er van vond. Gelukkig is ze er heel blij mee en werkt het super goed. De doeken komen er mooi droog uit en het kost totaal geen moet of kracht om het voor elkaar te krijgen. Kortom meer dan de investering waard en de tweede wringer is besteld en kunnen we gelukkig weer snel zelf goed aan de slag. Omdat het de tweede wringer is die m’n ouders in korte tijd bestelden zou er een doekje bijgeleverd worden. Ik kijk uit naar de levering, kan bijna niet wachten. Heerlijk weer eigen baas!!!

 4. 5 van 5

  CLAIRE

  CLAIRE (geverifieerde eigenaar) – 15 november 2015

  Drie weken geleden een RIAN wringer aangeschaft en supercontent!!! Heb net een operatie aan de hand achter de rug (rizarthrose) en ik vind het een fantastisch toestel!! Het is een hele hap uit je budget maar ik vind het meer dan waard! Een heel tevreden klant, Claire

 5. 5 van 5

  Karolinne Engelen

  Karolinne Engelen (geverifieerde eigenaar) – 18 januari 2016

  Begin december 2015 de Rian miniwringer besteld en ontvangen. Hij werkt echt perfect. Ook het draaien gaat heel soepel en licht. De emmer staat heel stabiel. Het doekje is qua vochtigheid perfect om mee schoon te maken. Dit scheelt mij een hoop pijn aan mijn handen/polsen!

 6. 5 van 5

  Leontine

  Leontine – 19 april 2016

  Ik heb de miniwringer nu bijna een half jaar. Lang getwijfeld omdat het toch een heel bedrag is. Maar omdat ik steeds meer elleboogklachten kreeg toch tot aanschaf overgegaan en ik heb er zeker geen spijt van. De emmer staat heel stabiel en de doekjes hebben de juiste klamvochtigheid. En, waar het vooral om ging, geen elleboogklachten meer.

 7. 5 van 5

  Nicole

  Nicole (geverifieerde eigenaar) – 30 oktober 2016

  Eindelijk overstag gegaan en de Rian miniwringer aangeschaft. Het is een flinke uitgave maar ik heb er totaal geen spijt van. Schoonmaken is nog niet mijn hobby, maar dit vergemakelijkt het wel. En na het schoonmaken heb ik gelukkig veel minder pijn (rheuma). En wat zeker gezegd mag worden een snelle levering!

 8. 5 van 5

  Anja

  Anja (geverifieerde eigenaar) – 21 maart 2017

  Sinds een enkele weken heb ik deze min-wringer in huis en ik moet zeggen ik ben er erg tevreden over. Ik vind hem in gebruik erg makkelijk en het grote voordeel is dat de doekjes zo droog worden gewrongen dat de oppervlakte die je af doet ook weer snel droog zijn. Topproduct

 9. 5 van 5

  Charlotte

  Al ruim 6 jaar maak ik gebruik van de Rian miniwringer Pro rechtshandig.
  Ik ben thuishulp en neem het emmertje mee achter op de fiets naar cliënten.
  Ben er heel erg tevreden over. Er past ook een microdweil doorheen.
  Ik kan daardoor mijn werk blijven doen, zonder mijn handen/polsen te belasten.
  Omdat de wringer er vele draaiuren op heeft zitten heb ik afgelopen week een nieuwe aangeschaft.

 10. 5 van 5

  Alina

  Ik heb de perfect miniwringer nu twee weken en ben er helemaal blij mee en tevreden over.
  De doekjes hebben na het wringen een mooie vochtigheid.
  Mijn handen en polsen worden zo een stuk minder belast.
  Had m jaren eerder moeten aanschaffen. Top????????
  Fijne service

 11. 5 van 5

  Schatorj (geverifieerde eigenaar)

  Heb de miniwringer nu drie dagen in gebruik. Wat een verademing! Staat stabiel, genoeg ruimte om je doek uit te spoelen en in drieeën te vouwen, doekjes komen er echt met een perfecte vochtigheid uit en de slinger bedienen is voor mij kinderspel kortom de wringer doet wat er beloofd word.

 12. 5 van 5

  Ria

  Ik heb de Rian miniwringer Perfect aangeschaft en ben er super blij mee.
  Door klachten aan de polsen en vingers is wringen geen optie meer.
  Het is een geweldige emmer, staat stevig en de doeken komen er mooi vochtig uit.
  Echt een aanrader!

 13. 5 van 5

  Lenneke

  Heb de miniwringer perfekt genomen,ben er erg tevreden over.
  Hij is in een handig formaat om makkelijk op te bergen en erg stabiel.
  Een echte aanrader!!!

Een beoordeling toevoegen

Anderen kochten ook...

Rian miniwringer perfect rechtshandig
Rian miniwringer perfect rechtshandig
 174,50