Filter zoekresultaat

Grootmoeder praat, Schoonmaakgoeroe weet raad!

ONTDEK EVIKA WASMIDDEL - SUPER GECONCENTREERD EN MILIEUBEWUST

Vraag over Evika wasmiddel

Ik ontving een mail met de vraag of het Evika wasmiddel wel goed is? Het kan toch niet dat 1 wasmiddel geschikt is voor alle was?

Wasmiddel 5 liter can voordeelAls je alle instructies opvolgt die de reclame je wil laten geloven dan heb je je kast vol staan met allerlei wasmiddelen. Maar dat kan echt anders.

Bespaar op wasmiddel met Evika - Slechts 20 ml per wasbeurt

Ben jij klaar met het steeds maar weer kopen van dure wasmiddelen? Ontdek dan het Evika wasmiddel, het super geconcentreerde wasmiddel dat slechts 20 ml per wasbeurt nodig heeft. Dit betekent dat je langer met een verpakking doet en dus flink kunt besparen op je waskosten en het milieu. 

250 keer wassen voor slechts 46,95 - Dat is goedkoop!

Met het Evika wasmiddel profiteer je van een ongelofelijke 250 wasbeurten uit één verpakking, voor slechts 46,95. Dit betekent dat je per wasbeurt slechts 0,19 cent betaalt! Bespaar geld en geniet van een schone was zonder je zorgen te maken over je portemonnee.

Geschikt voor alle textiel - Gemak en veelzijdigheid in één

Of je nu delicate stoffen, sportkleding of beddengoed wilt wassen, Evika is geschikt voor alle textielsoorten. Met Evika hoef je dus niet langer verschillende soorten wasmiddelen te kopen voor verschillende materialen. Geniet van ultiem gemak en veelzijdigheid met het Evika wasmiddel.

Geschikt voor elke temperatuur - Net zo effectief bij lage temperaturen

Met Evika hoef je je geen zorgen te maken over de temperatuurinstellingen van je wasmachine. Dit super geconcentreerde wasmiddel is net zo effectief bij lage temperaturen als bij hoge. Bespaar energie en geniet van schone kleding, ongeacht de wasinstellingen.

Milieubewust schoonmaken - Nauwkeurige dosering met de Doseerdop

Bij Schoonmaakgoeroe staan we voor een milieubewuste aanpak. Daarom hebben we voor het Evika wasmiddel een nauwkeurige doseerdop ontwikkeld, waarmee je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt. Dit helpt verspilling te voorkomen en zorgt ervoor dat je altijd een perfect schone was hebt, zonder te veel of te weinig wasmiddel te gebruiken.

Praat mee:

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00