Filter zoekresultaat

De beste tools voor hygiënisch toilet schoonmaken

Bij Schoonmaakgoeroe vind je de beste tools voor het schoonmaken van je toilet. Met de professionele schoonmaakproducten en schoonmaakmiddelen maak je je WC sneller en makkelijker en vooral hygiënischer schoon. Helemaal wanneer je daarnaast de tips en tricks van Schoonmaakgoeroe gebruikt. Schoonmaakgoeroe traint al meer dan 20 jaar professionele schoonmakers en deelt zijn kennis en ervaring hier met jou! Makkelijk je toilet schoonmaken is voor jou geen probleem met de producten en tips van Schoonmaakgoeroe

Bekijk de producten
Microbio sanitair Hygienisch toilet schoonmaken
Beste tools toilet schoonmaken

Goede en persoonlijke service, hele goede producten, niet te vergelijken met wat je in de winkel koopt, maar ook niet voor elk vlekje een ander middeltje. Ikzelf en mijn schoonmaker werken er allebei graag mee. (geverifieerde review Webwinkelkeur)

Monica – kocht: Evika Sanitairreiniger

Hygienisch toilet schoonmaken, is een eitje met de middelen van Schoonmaakgoeroe

Het schoonmaken van je toilet is niet de leukste schoonmaak taak. Een hygiënisch schoon toilet is echter wel belangrijk! Bekijk eens de Tips & Tricks pagina toilet schoonmaken. Dan ontdek je de meest handige manier voor het perfect hygiënisch schoonmaken van je wc. Naast het regelmatig schoonmaken van je toilet ontdek je ook hoe je het beste je wc ontkalkt. Hygienisch toilet schoonmaken is nog niet zo moeilijk!

Naar de schoonmaakproducten Bekijk de Tips en Tricks
Mooie he schoon 2

Heel fijn spul en voor het eerst heb ik het gevoel dat de wc, fonteintje, tegels en de badkamer ook echt schoon worden! Ruikt heerlijk. Voel me net een professionele schoonmaakster als ik dit gebruik ;-).

Marijke – kocht: Microbio sanitair

Je wc schoonmaken met cola

WC schoonmaken

Als je op Google zoekt op hygienisch toilet schoonmaken of wc schoonmaken dan vind je duizenden tips. Veel tips zijn van goedbedoelende huishoud hobbyisten, die leuke poetstips geven maar weinig te maken hebben met goed schoonmaken. Schoonmaken is een vak. Bij Schoonmaakgoeroe helpen we je te ontdekken hoe je thuis als een professional kunt schoonmaken. Zo bespaar je tijd die je weer kunt gebruiken voor dingen die je echt leuk vindt. In diverse blogs schrijft Schoonmaakgoeroe alles van zich af over de zin en onzin over schoonmaaktips die je op internet vind.

Naar de schoonmaakproducten Naar de Blog

Bij Schoonmaakgoeroe vind je professionele microvezeldoeken voor elke klus

microvezeldoeken

Schoonmaakgoeroe verkoopt professionele microvezeldoeken. Professionele microvezeldoeken gaan gemiddeld 400 wasbeurten mee en nemen vele malen meer vuil op dan huishoudelijke doekjes. Eenmaal zo’n doek gebruikt dan heb je zelf het verschil ervaren.

Bekijk de microvezeldoeken

Kun je een wc met cola ontkalken?

Ja dat zou je kunnen doen. De GROTE vraag echter is waarom je dat zou willen? Het is voor mij dezelfde vraag als: kun je met mayonaise een piepend schanier smeren. Net zo onzinnig.
Voor het ontkalken van je toilet kun je het beste een goede ontkalker gebruiken en een correcte manier van werken.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00